Én már 2001-ben kaptam a Vertex-től szórólapot, hogy megjelenik a Hellraiser 1-4. Aztán áttették a megjelenést 2002-re, már időpontokat is megadtak (nov.14,28 dec. 12,19), az árát is feltüntették (5900 + áfa), óriási volt az örömöm. Ez is elmaradt. Ez év elején megint kaptam egy nagy Hellraiser plakátot és szórólapot arról, hogy március-április környékén biztosra megjelenik, elő is rendeltem (ráadásul 2 különböző személynél, hogy biztosra menjek)... de nem jelent meg. Én már beszéltem velük kb. 15-ször, már ismernek engem hang után is. Azt mondták nekem, hogy annyira kevés előrendelés érkezett be hozzájuk az évek során (kb. 100 db), hogy túl sokba kerül nekik piacra dobni. A videótékák inkább vhs-n veszik meg, ha megveszik, mert állítólag nincs kereslet a horrorfilmekre, legalábbis a nem tini-horrorokra. Az olyan filmrajongók pedig, mint amilyen én is vagyok, nem szereznek tudomást arról, hogy létezik egy olyan cég, amely már ennyi ideje próbálkozik a film megjelentetésével. Én is csak onnan tudok a cég létezéséről, hogy kb 6 éve megrendeltem tőlük a Hellraiser 4-et vhs-n, azóta is kapom tőlük a reklámanyagokat. Most ezzel a topic-kal felkeltettétek megint a reményt bennem, úgyhogy megint elkezdek nekik telefonálgatni, hátha megtörténik a csoda.........