Keresés

<b>HELLRAISER</b>

2003. szeptember 12., péntek 21:26
Nemláttam. Az imdb-re amúgy mindig is tojtam.
Kő kövön mennyire jó kis film (szigorúan a maga baromkodós műfajában) méguis milyen rossz eredméyneket kapott.
0
2003. szeptember 12., péntek 20:31
Hát az imdb.com-on kapott 2.4-es átlag finoman szolva se valami biztató.
0
2003. szeptember 12., péntek 19:30
09-59-324-366
vertex telefonszáma
0
2003. szeptember 12., péntek 19:21
Vineyard, The

Az eredeti cím
0
2003. szeptember 12., péntek 19:15
Bomarr: Igen csak a kiadótól lehet rendelni. Az eredeti címe sajnos nincs rajta. A DVD paraméterei:

16:9
90 perces színes
vágatlan
Stereo szinkron

Rendezte: Bill Rice és James Hong (Fingom nincs kicsodák)

Valami ázsiai és amerikai koprodukciónak tűnik.

Itt a rövid történet: Dr Elison Po mániákusan kutatja a halhatatlanság titkát. A fekete mágia mestere ,aki titokzatos elixírt kever magának fiatal nők véréből, egy titokzatos jádekő amulett szemcséiből, valamint abból a borból amelyet fiatal férfiak holttestével trágyázott szőlőtőkékről nyer. Szörnyű praktikáihoz egyre több holttestre van szüksége. Ezért filmproducernek adja ki magát és így csábítja fiatal áldozatait a szigetre. Az egyik fiatalmeber Jeremi felfedezio a házigazda rettenetes titkát..
0
2003. szeptember 12., péntek 18:41
Nem tudod mi az eredeti cime ennek a filmnek?
0
2003. szeptember 12., péntek 17:41
JUBEI: És ezt is csak a kiadótól lehet megrendelni vagy ez normál kereskedelmi forgalomba kerül???
0
2003. szeptember 12., péntek 15:40
Na a vetrex most kiadja a Zombikert című horrorfilmet DVD-én. Áfával együtt 2800 ft + egy 9 és fél hét VHS!!!!! Advd szinkronos, vágatlan, 16:9-es stb. Én nem láttam nemtom miylen.De azért elég jó ára meg kinézete van. Látta valaki? Remélem a Helrlaiser tis ki fogják adni mielőbb. ZTalán ha ebbőúl sokat vesznek akkor abból is vezsnek ezért kiadják.
0
2003. augusztus 27., szerda 20:03
Komolyan már nagyon elegem van ebből a szarakodásból. Mert erre nem lehet mást mondani. Ha ennyire basznak kaidni akkor adják el az összes elkészített DVD-ét valami kiadónak aki legfeljebb új borítót gyárt hozzá vagy csak a bevételt kapja vagy mittomén, de ez már kibaszás mindenkivel, hogy 2 éve hitegetik az embereket.
0
2003. augusztus 18., hétfő 22:45
Hát nekem meg pont elvette a reményt egy ma küldött telefon :-(
Mondták, hogy kiadják lengyelországban, csehországban stb. csak nálunk nem.
Én is már vagy 2 éve előrendeltem, de semmi. Csak remáélni tudom, hogy megjelenik.
Nekem ilyet is mondtak hogy felévették a kapcsolatot, a nagy netes áruházakkal de válaszra sem méltatták őket. Ez igaz xpress? Veletek megpróbálták felvenni a kapcsolatot? Mert ezt magyarázom egyfolytában ha itt megjelenne mondjuk előrendelési lehetőségként akkor mennyivel több előrendelés lenne. Vagy nem lenne nagy munka egy kis honlapot összedobni aztán reklámoznák. esetleg a sokkon is kérnének egy kis reklámot vagy valami nemhiszem hoyg elutasítanák őket. Egyszerűen azt gondolták hogy majd mindenki a kisujjából kiszpja hoyg lesz egy Hellraiser DVD a vertexnél itt és itt. Most vagy leszarták a reklámozást vagy nem tudtak reklámozni valami miatt. Másrészt egy szinkronos, vágatlan DVD annyira nem menne rosszúl. Csak hát ha nem lennének az iyléen horror és Hellraiser fórumok senki sem tudta volna hogy megjelenik.
Most kiadják külföldön szinkronnal és akkor külföli oldalakról kell megrendelni egy szinkronos filmet. Kicsit égő. Ahhoz képest hoyg egy időben megkora tékás film volt a hellraiser sorozat (sokan ismerték) + könyvben is megjelent + szinkronos és vágatlan a DVD + kevés a jó horrorfilm magyarországon. Erről mi a véleméynetek? Csak ígérgetik vagy tényleg lesz is belőle valami? Én is egy csomószor hívtam őket , de mindig azt mondják kevés az előrendelés. Persze hoyg kevés ha egyik netes áruházban sem lehet előrendelni. A warner vagy az intercom filmjeit sem a kiadótól rendelelm meg hanem boltkban vezsem meg.
Adják ki amit legyártottak azt majd elfogy. Nemigaz????

Xpress: Légszi válaszoljatok a fentebb említett kérdéseimre. Nem lehetne kitenni az odlalra, hoyg előlehet rendelni? Hátha hamarabb megjelenne. Ti hogyhogy nem próbáltok raktárra venni ezt a DVD-ét? Vagy a vertex akarja ilyen titokzatosan vagy mi?
0
2003. augusztus 18., hétfő 15:43
Én már 2001-ben kaptam a Vertex-től szórólapot, hogy megjelenik a Hellraiser 1-4. Aztán áttették a megjelenést 2002-re, már időpontokat is megadtak (nov.14,28 dec. 12,19), az árát is feltüntették (5900 + áfa), óriási volt az örömöm. Ez is elmaradt. Ez év elején megint kaptam egy nagy Hellraiser plakátot és szórólapot arról, hogy március-április környékén biztosra megjelenik, elő is rendeltem (ráadásul 2 különböző személynél, hogy biztosra menjek)... de nem jelent meg. Én már beszéltem velük kb. 15-ször, már ismernek engem hang után is. Azt mondták nekem, hogy annyira kevés előrendelés érkezett be hozzájuk az évek során (kb. 100 db), hogy túl sokba kerül nekik piacra dobni. A videótékák inkább vhs-n veszik meg, ha megveszik, mert állítólag nincs kereslet a horrorfilmekre, legalábbis a nem tini-horrorokra. Az olyan filmrajongók pedig, mint amilyen én is vagyok, nem szereznek tudomást arról, hogy létezik egy olyan cég, amely már ennyi ideje próbálkozik a film megjelentetésével. Én is csak onnan tudok a cég létezéséről, hogy kb 6 éve megrendeltem tőlük a Hellraiser 4-et vhs-n, azóta is kapom tőlük a reklámanyagokat. Most ezzel a topic-kal felkeltettétek megint a reményt bennem, úgyhogy megint elkezdek nekik telefonálgatni, hátha megtörténik a csoda.........
0
2003. augusztus 17., vasárnap 23:05
Remélem hogy ezt a mostani megjelenést már nem halasztják el. Hisz mióta is ígérgetik?
És a poén csak az hogy a lemezek már több, mint egy éve le vannak gyártva szinkronnal + felirattal , vágatlanúl, borítóval mindennel és akár holnap is kiadhatnák.
Azzal indokolták hogy ilyen későn jelenik meg ,hogy kevés volt az előrendelés. De azzal viszont (szerintem) csak maguknak okoztak rossza,t hogy szinte semmit sem csináltak annak érdekében hogy reklámozzák. Láttatok már egyáltalán valahol a neten olyat, hogy Hellraiser DVD-ét vegyetek, itt a stelefonszám vagy emailcím? Vagy előrendelési lehetőséget valamelyik nagyobb internetes áruházban (mint pl. xpress)?
Csak itt-ott a fórumokon írtak olyan emberek erről akik utánanéztek a dolognak (mint én vagy zalus).
De ettől függetlenűl én már hihetetlenűl várom, hogy megvegyem és nemcsak egy igényes filmmel hanem egy igényes horror dvd-vel gazdagítsam a gyűjtaményemet (nem úgy mint a most megjelent 28 nappal később vagy sötétség serege)
0
2003. augusztus 15., péntek 22:53
És biztos az őszi megjelenés? Mert én már több mint egy éve alőrendeltem. De attól függetlenűl még hihetetlenűl várom. Van most iylen VHS akciójuk. arról tudtok?
0
2003. augusztus 15., péntek 13:00
Szasztok!

Én "vettem a bátorságot" és felhívtam az alábbi telefonszámot. Egy hölgy vette fel, és közölte, hogy vmikor ősszel fog megjelenni a film, szinkronnal, felirattal. Telefonon kell előjegyezni, és levélben fognak értesíteni a megjelenésről. Ára kb. 5-6000 Ft lesz. Ennyi. Nem tudom, hogy miért ilyen "rejtélyesen" megy ez a dolog!?
0
2003. augusztus 9., szombat 16:35
bgabor71@axelero.hu

Lehet hogy semmi köze a Hellraiserhez, de régebben a egy Vertexxel foglalkozó fórumon találtam ezt az emailcímet.  Hátha segít.
0
2003. július 25., péntek 23:26
Na kedves Bomarr elmondanád légyszi hogy mi történt? Felhívtad őket? Mit modntak? Majd szét vet a kíváncsiság.
0
2003. július 25., péntek 13:05
Na valaki felhívta őket? Én már régebben igen ,de most mondtak valami érdekeset a vertexesek?
Jamamura: Te tudsz valami konkrét dolgot a kiadványról azon kívűl amiket én itt az előbb elmondtam ? (vágatlan, szinkron+felirat, 16:9-es kép)
0
2003. július 24., csütörtök 23:10
"Ha megígéritek hogy előrendelitek megkeresem a telefonszámukat :-)"

Én a magam részéről megigérem.
0
2003. július 24., csütörtök 23:09
Megvan a telefonszám. Egyébként midnenképpen ajánlatos rögtön előrendelni nem csak érdeklődni, mert minél többen rendelik elő annál hamarabb jelenik meg. Sajnos nem az érdeklődők számát, hanem az előrendelések számát nézik.

Tehát a Vertex telefonszáma (mindneki reklámozza a Hellraiser minél előbbi megjelenése érdekében):

Vertex vevőszolgálat:
06-59-324-366
0
2003. július 24., csütörtök 22:32
Ha megígéritek hogy előrendelitek megkeresem a telefonszámukat :-)
Egyébként nekem egy darabig elég sokáig válaszoltak.
0
2003. július 24., csütörtök 16:25
Csatlakozom. Nekem se irtak egy kanyi sort se... zalus ugye nem humbug ez a dolog? :)))
0
2003. július 24., csütörtök 13:59
Én is így jártam mint waces, pedig három e-mailt is írtam nekik. Valakinek válaszoltak?
0
2003. július 24., csütörtök 11:26
Nem tudom, a lenti cimet en is megkaptam (koszi Zalus). Kuldtem nekik egy mailt, de a fuluk botjat se mozditottak ra. Szoval nem vagyok benne biztos, hogy valaha is elorendelheto/megrendelheto lesz ettol a 'cegtol' :((

waces
0
2003. július 23., szerda 21:34
Már régóta elő lehet rendelni.
Legalul megtalálhatod az emailcímet.
0
2003. július 23., szerda 21:18
Végre!!! El se merem hinni hogy megjelenik...
Zalus, majd irj ha lesz valami új hir, esetleg már elölehet rendelni :)))
0