Na megtaláltam a topicot csak rossz helyen kerestem. Kár hogy a vertex nem nézi ezeket az odlalakat. NEkik szerintem sokkal jobban meérné ha netes áruházaknak is adna el belőle így jobban fogyna. VAgy legalábbis jobban reklámoznák. Pedig ez egy tuti kiadás. Vágatlan, 16:9-es, szinkron + felirat stb. Kúrva jó vétel! Én meg csak várok erre a kiadásra és várok és várok... De már elegem van a várakozásból adják már ki! Úgyis drágább mint egy átlag dvd de már páran nagyon megvennénk. Az első kettő részt mindkenképpen megveszem. Ráadásúl ez új szinkont kapott. Na ez azon ritka esett amikor örülök az új szinkronnak. Mert az első rész szinkronja valami irgalamtlan szar volt. Xpress: Ti tudtok valamit erről a lemezről? Ha igen írjatok már valamit légszi.
0
2003. január 17., péntek 11:35
487
Orulok neki, ha megjelenik. De valahogy nem fer a fejembe, hogy miert igy. Tehat adott egy film, ami retegfilm. Nyilvan nem lehet annyit eladni belole, mint egy akarmilyen "sikerfilmbol". De ha van egy viszonylag nagy kiado (bar gozom sincs rola, hogy ki forgalmazza mondjuk az USAban) amelyik egy evben mondjuk 30-40 releasen kaszal irdalmatlan sokat es van meg parszaz olyan amin szinten szep hasznot realizal. Akkor miert nem engedheti meg maganak, hogy evente legyen 3-4-5 olyan kiadvany amin valoszinuleg bukni fog... Nagyon utopista szemlelet?
zalus, koszi a gyors valaszt ;)
0
2003. január 17., péntek 10:51
487
Orulok neki, ha megjelenik. De valahogy nem fer a fejembe, hogy miert igy. Tehat adott egy film, ami retegfilm. Nyilvan nem lehet annyit eladni belole, mint egy akarmilyen "sikerfilmbol". De ha van egy viszonylag nagy kiado (bar gozom sincs rola, hogy ki forgalmazza mondjuk az USAban) amelyik egy evben mondjuk 30-40 releasen kaszal irdalmatlan sokat es van meg parszaz olyan amin szinten szep hasznot realizal. Akkor miert nem engedheti meg maganak, hogy evente legyen 3-4-5 olyan kiadvany amin valoszinuleg bukni fog... Nagyon utopista szemlelet?
zalus, koszi a gyors valaszt ;)
0
2003. január 16., csütörtök 19:15
17243
azt válaszolták, írjam meg a címem és küldenek sajtóanyagot. valszeg csak nagyon kis mennyiségben tudják legyártani a filmet, ezért nem adják ki a kezükből.
0
2003. január 16., csütörtök 13:50
2774
nem valószínű. nagyon kicsi lenne rá itthon a kereslet, sajnos :(
0
2003. január 16., csütörtök 11:58
2
kicsit eltér a témától, de nem tudjátok, hogy az a gyönyörű Halloween boxset ami angliában megjelent, becsorog-e hozzánk?
0
2003. január 16., csütörtök 9:36
371
Végül is mit válaszoltak vissza? Mikor várható a megjelenés? És tényleg csak tőlük lehet majd megrendelni? Ezt egy kicsit furcsának találom. Nem az az érdeke egy kiadónak, hogy minél többet eladjon? Csak az első részt adják ki? Nekem még a 2. is tetszett, bár már igen rég láttam. De ha valamit megtudsz légyszi jelezd ezen a helyen is. Köszi!
0
2003. január 14., kedd 20:36
17243
http://us.imdb.com/Title?0093177
0
2003. január 14., kedd 20:03
118
mi egyáltalán ez a film? mi a magyar címe?
0
2003. január 14., kedd 8:09
1154
És mit írtak, az egész sorozat megjelenik, vagy csak az első rész, csak náluk lehet megrendelni, vagy máshol is fogják forgalmazni, mennyi lesz az ára?
0
2003. január 14., kedd 7:13
17243
de, már válaszoltak és megerősítették a megjelenés tényét.
0
2003. január 13., hétfő 14:26
1154
Jamamura, nem válaszoltak még az e-mailedre?
0
2003. január 9., csütörtök 19:19
17243
reméljük, csak az. :) a folytatások naaaaaaaagyon rosszak.
0
2003. január 9., csütörtök 8:23
2
csak az első rész?
0
2003. január 8., szerda 21:06
17243
lehet, kacsa, de azt pusmogják, februárban megjelenik nálunk a vertex gondozásában. azt búgják, extra limitált verzió lesz, közvetlen a kiadótól lehet csak megrendelni. nosza hát! most írtam levelet a vertex@axelero.hu címre, hátha felhomályosítanak valamennyire.