Keresés

<b>HELLRAISER</b>

2004. február 29., vasárnap 14:48
túl sok ez az összeg, hogy a szekrénybe rakjam. persze több dolog is került már szekrénybe, akár magasabb összegben, de az az ÉN hülyeségem volt.
másrészt nem szeretem ha hülyének néznek, ráadásul ezért még fizetek is.
0
2004. február 29., vasárnap 10:23
Én azért meglépem ezt a fv-es dolgot, a helyi elnök jó ismerősöm ;)
És nekem az a 4500 Ft is számít.
0
2004. február 28., szombat 21:54
Szerintem maradjon inkább a szekrényes dolog.Ismervén a fogyasztó védelmi össz szélhámos bandát szinte lehetetlen dologba vágnád a fejszéd.Neked kellene bizonyitani,nem is egyszerüen ,hogy miért is kérsz kártéritést.még a csere lemez elérése is csak az elöször kiadott példányra lenne lehetséges azt meg minek.buktál kb 4500ft-t ezért az összegért csak tologatnák a jegyző könyvet./ahogy az én 120Eft-os mosógépemel teték/.szóval 4500ft-ért kár a gőzért.
0
2004. február 28., szombat 20:23
az új kiadásnak örülök, de távolról. ugyanis nem fogom megvenni. a 2. részt sem vettem meg. nem mintha nem állt volna korábban szándékomban...                      
a fogyasztóvédelmis dolgon még rágódom pár napot. nem szeretek mindíg én lenni az a "csúnyabácsi" aki bevállalja az ilyesmit.
0
2004. február 28., szombat 18:20
Berakod a szekreny melyere es elkonyveled, hogy buktal par ezer forintot.
Es orulsz az uj kiadasnak :)
0
2004. február 28., szombat 16:41
Fogyasztóvédelem.
0
2004. február 28., szombat 13:31
én inkább ahhoz kérek 5letet, hogy mit csináljak a korábban (nagy lelkesedéssel) megvásárolt 1. résszel!!! a kiadó az új kiadásra ha jól értelmeztem nem akarja becserélni. eladni nem tudom, mert pofám nincs hozzá, másrészről még nekem kéne fizetnem...
szóval minden indulatkeltés nélkül!!!!!!!!!!!!!!, az elkároláson kívül mit tudok tenni?
0
2004. február 28., szombat 11:56
Pár ötlet a borítókhoz:
http://www.dvdcoverart.com/dvdcoverart/search.php?dowhat=search&keywords=hellraiser&mod=and&iso=all
0
2004. február 26., csütörtök 17:46
Kedves Daemiaen!

Örülünk, hogy tetszik a Hellraiser 2.
Kérlek légyszíves, írd meg mit szeretnél látni (változtatásként) a boríton.
Valóban kíváncsiak vagyunk véleményedre, mert biztos vagyok benne, hogy
a legközelebbi borítókészítésnél segítségünkre lenne észrevételezésed.

Köszönettel és üdvözlettel.
0
2004. február 26., csütörtök 8:58
Én voltam olyan merész, és megvettem a héten a Hellraiser 2-t, és meg kell mondjam, hogy ég és föld a különbség minőségben az első és a második rész között. Persze a borítót még mindig elég - hogy is fogalmazzak - kezdetlegesnek tartom.
0
2004. február 26., csütörtök 0:25
Bocsánat a randa szóismétlésért... :)
0
2004. február 26., csütörtök 0:24
Egyetértek a vonal után megszólalókkal : szuper lenne egy tökéletes Hellraiser 1.Én anno nem vettem meg mert még időben észrevettem a kiadás nyomán keletkezett vitát , a második részt viszont megvettem és semmi bajom nincs vele , szép kiadvány.Hajrá!
0
2004. február 24., kedd 1:30
Kedves Delphijos!

Valóban, érezni kell egy fórumot, illetve annak megnyílvánulásait.
Ezeket megfelelően le kell reagálni.
Bevallom, vagy bevaljuk, hogy néha valóban lehetett volna
másként is reagálni. (..de mindkét oldalról).

Nekünk ez volt az első "fórumosdi", levontuk a tanulságot.
Volt aki viccből, volt aki dühből és azért olyan is volt aki megpróbálta a rendelkezésére álló információkból leszürt véleményét leírni.

Hiszem és vallom, hogy minden embernek vannak pozítív és negatív tulajdonságai.
A másik hozzáállásán múlik, hogy melyiket mutatja.
A hozzáállás megítélése azonban szubjektív. (Hiszen nem tudhatunk mindent egymásról).

Azt hiszem egy ilyen fórumon mindenkinek (beleértve magamat is) az általános
emberi kapcsolat nyelvezetével kell megszólalni.

Tovább nem ragozom....etc.

Köszönöm, hogy az egyre a normalitás medrébe kerülő "HELLRAISER" fórumon hozzászólásoddal csatlakoztál az új trendhez.
0
2004. február 23., hétfő 23:25
Ez mind érthető is, sokszor van hogy a szinkron megléte, a kópia minősége nem a hazai forgalmazón múlik. Az is érthető hogy ha valaki dolgozik valamin, ha a végtermék nem is elég jó, (és ez még csak nem is csak rajta múlik) nem örül ha a "sárba tiporják" a "művét". De ettől függetlenül egy felelősen gondolkodó ember aki egy cég nevében nyilatkozik ilyen hangot még ebben az esetben sem engedhet meg magának, még egy internetes fórumon sem, föleg nem azokkal szemben akik végül is a bevételt jelentik a számára. (Vásárlók) Ezt neketek is el kell ismerni. Azért írtam, hogy ezzel a stílusú reagálással amit most "használtok" az egész "anyázósdi" elkerülhető lett volna.
0
2004. február 23., hétfő 19:52
Kedves Delphijos!

Mi nem az első kiadás, helyett (vagy cseréjére) adjuk a "kompenzációt".
Az első lemez elkészítésében az amerikai jogtulajdonos és még sokan
mások is "hozzájárultak".

Ez egy nagy költség volt. Azért, hogy Ti és a sorozat igazi ínyencség legyen
lehetőségeinken belül próbálunk egy új kiadást csinálni. Az új lemezen több extra,
és néhány különlegesség is lesz.

Tehát az új kiadás a "HELLRAISER 1. - A MOZI" címet fogja viselni. Az ára is méltó lesz a remélhetőleg jó színvonalú uj kiadáshoz. A "méltányosság" a Hellraiser 1. eddigi vásárlóit is érinteni fogják.
A "nekitámadás" részünkről annak a magyarázata, hogy egy kiadvány nem csak a kiadótól függ 100%-ban.
0
2004. február 23., hétfő 19:38
Én csak azt nem értem hogy ha a Vertex tud ilyen stílusban is kommunikálni (ráadásul tulajdonképpen elismeri hogy az első rész kiadása meglehetősen gagyira sikeredett) akkor az eddigiekre (egymás gyalázása, személyeskedések, stb...) miért volt szükség? Nem lehetett volna így kezdeni? Mert azért akárhogy nézzük, az egész onnan indult hogy sokan panaszkodtak a kiadvány miatt, és a Vertex nem volt hajlandó elismerni hogy a lemez még VHS mércével nézve is vacak, és "nekitámadt" a kritizálóknak. Ha így reagál mint most, szerintem az egész "balhé" nincs....
0
2004. február 23., hétfő 13:14
Csatlakozom a Hellraiser I. cserére jelentkezők közé!
Hajrá Vertex!
Hajrá Xpress!
0
2004. február 22., vasárnap 22:49
nem tudom ki hogy van vele, én a 2-at csak akkor veszem meg, ha megfelelően "kompenzáltak" az 1-vel. szóval várok. szerintem más is, aki megvette az 1-t. (de ez természetesen az Énvéleményem)
0
2004. február 22., vasárnap 17:43
Gratula Vertex,
Szeretnék ilyen kellemeseket csalódni minden kiadóban!
A Hellraiser I. új kiadása engem is majd érdekelne.......

üdv.:
T
0
2004. február 22., vasárnap 17:22
Annyi bizonyos, hogy komoly kompenzációs tervet készítünk.
A részleteket még nem dolgoztuk ki.
Felelőtlenül nem ígérünk konkrétumokat.

Sajnos csere 1 az egyben biztosan kivitelezhetetlen.
Bízzatok (csak egy kicsit a Vertexben).

Már a Hellraiser 2-nél is nettó 200 ft. (tudjuk, hogy ez jelképes) kedvezménye lesz azoknak akik az elsőt megvásárolták annak ellenére, hogy az első lemez DVD5, a második DVD9 formátumú.

Köszi a hozzászólást.
0
2004. február 22., vasárnap 15:40
még annyit: csatlakozom jamamurához azaz az 1-részt megvásárló személyek kapnak 1 cserelemezt a megfelelő minőségben kiadottból?
0
2004. február 22., vasárnap 15:39
ez igen! kezd a kommunikáció a megfelelő stílusban zajlani.
dícséret érte minden kedves megszólalónak. de komolyan!
0
2004. február 22., vasárnap 13:09
mivel a hellraiser nagy kedvencem, egy minőségileg megfelelő rerelease-re természetesen én is vevő vagyok. azonban előbb megvárom az első visszajelzéseket.

csak egy megjegyzés: ha újra kiadjátok az első részt, nem gondoljátok, hogy az első változat értékesítését fel kellene függeszteni? vagy akik azt megvették, azoknak automatikusan jár a cserelemez?
0
2004. február 22., vasárnap 12:57
Elnézést keves X-press! (csak egy megjegyzés még). Utólagos engedelmeddel köszönöm.

Vtbxx, teljesen igazad van. Mi cégneveket soha nem írtunk.
Az általad említett kiadó valóban, olyan mint, ahogy Te leírod.

Mi sohasem állítottuk magunkról, hogy egy csúcs kiadó vagyunk. Nem is kívánunk a "nagyokkal" versenyezni, hiszen nem is tudnánk.

Mi kiadtunk egy olyan filmet, melyet vártatok. (Ez a film egyébbként, egy 9.8 Mb/sec-es mpeggel hamarosan újra ki lesz adva. Eredeti (mozis) Mpeggel, hajszálpontosan megegyező minőségben az UK-ban forgalmazottal.

A fórumon a legtöbb hozzászólás a Hellraiserhez volt. Ebból arra következtetünk, hogy érdekel sok embert a kiadvány. Bizalmat szavaztatok. (Ez most nem vicc:
nem fogunk bizalmatokkal visszaélni - bizonyíték a Hellraiser 2.)

Köszönjük, hogy a multik kiadványaival hasonlítottátok össze a kis Vertex filmjét.
Azonban mi sohasem tudunk versenyezni a több milliárdos főleg nyugati (amerikai cégekkel). Azonban megértettük, hogy van egy alapkövetelmény, melynek eleget kell - még egy kis cégnek is - tenni. Ezen dolgozunk most, a Ti és a magunk érdekében.

Nem venném sértésnek és külön megköszönném, ha ehhez a hozzászólásomhoz hozzászólnátok. (Nem gomdolom, hogy most milyen okos voltam.)
0
2004. február 22., vasárnap 12:09
Mivel a vita már többször elfajult és mindkét oldal kicsit túllőtt néha a célon, javaslom, hogy itt fejezzük be az első kiadvánnyal és a kiadóval kapcsolatos parttalan szócsatát.
A kiadóval is tisztáztuk a helyzetet, és megpróbáljuk újra civilizált formába hozni a dolgokat. Mivel a folytatást sokan keresték nálunk, és a visszajelzések alapján úgy tűnik, hogy jó kiadványról van szó, várhatóan a jövő héttől nálunk is rendelhető lesz a film.
Természetesen véleményeknek a jövőben is szívesen adunk fórumot, de mindenkit szeretnénk megkérni, hogy a felesleges személyeskedést kerüljük el a jövőben. Nagyon köszönjük!
0