Keresés

<b>HELLRAISER</b>

2004. február 22., vasárnap 12:08
Azért el kell ismernetek, hogy ha már van egy BuFi a magyar kiadók között, akiknek néha nyugati kiadásokat sarokba állító kiadványai vannak akkor kell ellenpotozni valamivel .)
0
2004. február 22., vasárnap 11:59
az online értékesítés valóban elenyésző az országos hálozattal bíró műszaki áruházakban eladott mennyiséghez képest, viszont létezik, s mivel a nagyobbak szóba sem állnak a kis kiadókkal, így azoknak bizony létfontosságú lehet az online értékesítés.

egy fórumon amúgy lehet mondani bármit, mivel anoním megszólalásról van szó, a fórum üzemeltetője nem vállal érte felelősséget, ami a kalózkodást illeti, a te szádból már hatványozottan többször hallottuk, mint bárki máséból: történetesen egy vki címzett annak, s még ő sem gondolta komolyan. ezzel úgy tűnik, rajtad kívül mindenki tisztában van. én sem szeretem, ha ilyennek-olyannak neveznek, mégha rászolgáltam, akkor sem, de ha csak élcelődnek, akkor megvonom a vállam. egy internetes fórumon pedig még ennyit sem teszek.

senki sem tiltott el téged a hozzászólástól, te magad jelentetted ki, hogy nem kívánsz többé megszólalni. bár, az ilyen ígértetekkel a te esetedben vigyázni kéne, bár a vásárlók megtévesztése mellett ez még mindig bakfitty. :]
0
2004. február 22., vasárnap 11:42
Már többször is említettétek, hogy jó lenne ha nem szólalna me a Vertex
az X-press oldalain. Továbbá az a fórumozó, aki kalóznak nevezte
a Vertex-et vicc vagy nem vicc de megtette.

Szóval lehet írni, hogy -hülye, szar, vicc, rossz stb.
De a kalóz szót a Vertex-el kapcsolatban még viccból sem lehet
nyílvános fórumon megírni, bizonyítékok nélkül.

Nem tudtam, hogy kisajátított fórumról van szó: címe HELLRAISER
Az általatok említett szólásszabadság nem csak a "vicces" és nem vicces hozzászólók joga, hanem a Vertex-é is.

Ez most nem vicces: az internetes áruházak bevétele "értékesítése" nem mérvadó.
Ezért nem kell gyerek módjára megsértődni. Ez így van. Komoly könyvelési adatok bizonyítják.

Ha megengeditek és az általam nem sértőnek szánt levelet, megint szétszedhetitek, idézhettek belőle stb.

0
2004. február 21., szombat 23:15
ne már! hadd mondja a magáét! én élvezem. ;]
0
2004. február 21., szombat 23:12
"Több hozzászólást, nem kívánunk tenni az X-press oldalain.
Ezért kértem a személyes e-mail váltást."

Vertex Úr, ehhez tartsa magát!

Több hozzászólást nem kívánunk Öntől az Xpress oldalán.
0
2004. február 21., szombat 21:50
"Te engem veszel meg vagy egy terméket (úgy általában?)"

Úgy általában ha vásárlok nekem hülyének az is fontos milyen a kiszolgállás, tudod? (illetve abban az esetben elsiklok felette valamilyen szinten, ha nagyon jó a termék és kedvező az ára, de jelen esetben az ár nem kedvező és a minőség is hagy kivánivalót maga után)

"A fórumot, ha kicsit figyelmesebben olvasod el kiderül, hogy azért "jelentgetünk"
mert a Vertex nem kalóz cég. Egy kedves fórumozó ugyanis ezt állította."

Hát barátom, az a gáz, hogy csak viccnek szánta az illető. Az egy más kérdés, hogy Te nem tudod mi az a vicc! (pl. még sose volt, hogy poénból azt modtad valakinek ha idegesitett, hogy leütöd ha nem hagya abba? Most képzeld el ha ilyenért utána az illető téged feljelente életveszélyes fenyegetés címen? Te is körberöhögnéd nem? Nos ez történt itt is. Valami olyanért akarsz elkezdeni pereskedni amiért normális ember általában nem kezd el. Azt most mindenki röhög rajtad. De csináld csak, de azért boritékolom neked a végeredményt (vortex elveszti simmán a pert + a lassan már  nem  is létező hírnevetek is jó nagy csorbát fog szenvedni)

"Természetesen jól tetted, hogy elolvastad a fórumot. Bizonyára azt is olvastad, hogy senkire sem erőltettük termékünket."

Ilyen "vásárlóbarát" politika mellett, még az lenne a vicc ha eröltetnétek?
Amugymeg a Vortex szerintem profitorientált cég és mint ilyen a profitott mi vásárlok adjuk nektek, nemde?
Innentől kezdve célszerű kiszolgálni a vevőket!

0
2004. február 21., szombat 21:39
Beírni se muszáj: "Több hozzászólást, nem kívánunk tenni az X-press oldalain."!
0
2004. február 21., szombat 21:24
Iván , bocsi Te engem veszel meg vagy egy terméket (úgy általában?)
A fórumot, ha kicsit figyelmesebben olvasod el kiderül, hogy azért "jelentgetünk"
mert a Vertex nem kalóz cég. Egy kedves fórumozó ugyanis ezt állította.

Természetesen jól tetted, hogy elolvastad a fórumot. Bizonyára azt is olvastad, hogy senkire sem  erőltettük termékünket. Ez egy szabad ország.

0
2004. február 21., szombat 19:50
Mr. Vertex!!!

Végigolvastam a forumot és ennek fényében kijelenthető, hogy egyszerűen egy vicc vagy!!! Személyed leginkább egy nyeretlen kétévesére emlékeztett akitől anyuci éppen elvette a csörgőjét.
Ezt csak azért írom Neked mert tudod meg szerettem volna venni a H1-et és gondoltam megnézzem mit írnak róla. De még kész szerencse, hogy elolvastam a toppicot, mert ez meg is győzőt rola, hogy ezt nem kéne megvennem, sőt még +-ban arról is, hogy a közeljövöben bármiféle terméket vegyek amihez a vertexnek közvetve vagy közvetlenül köze van. (amugy nem rokonod véletlenűl Grespik László? Neki volt egy időben az a fixaideálja, hogy mindenkit és mindent beperelt)
0
2004. február 18., szerda 21:44
R1:

vertex:

A vertexes kép a vertex oldaláról való, ezért ha hinni lehet nekik, ez már lényegesen jobb mint az első rész, bár a kép kicsit fakó, mintha ki lenne mosva.
Mindenesetre, én elvből soha sem fogom megvenni a második részt és semmilyen más kiadványukat, mivel az elsővel átbasztak.
0
2004. február 16., hétfő 9:56
Igazán tetszik: 'Több hozzászólást, nem kívánunk tenni az X-press oldalain.' :-))
0
2004. február 15., vasárnap 13:10
Kedves Waces!

Köszönjük véleményezésed. A Power DVD-nek van egy másik beállítása
,mely szerint a valódi display aspect ratió képét hozza (capturrelve). (De ez csak egy megjegyzés). Ugy gondolom reális megközelítést írtál. Külön köszönjük
az egyébb fájlok illusztrálását.

Kérlek, hogy egyébb kérdéssel vagy észrevétellel, fordulj hozzám bizalommal.
a vertexfilm@axelero.hu címen. A meglepetésról is szívesen tájékoztatlak.

Több hozzászólást, nem kívánunk tenni az X-press oldalain.
Ezért kértem a személyes e-mail váltást.

További és rendszeres friss információk:
http://web.axelero.hu/vertexfilm/
0
2004. február 14., szombat 13:57
Marmint ugy ertem, hogy en is kivancsi lennek, hogy mivel fogunk jol jarni :)
0
2004. február 14., szombat 13:40
Áruld el.
Mellelselg tehát ezt megéri megvenni? Én még nem vettem meg van most elég sok dolog amit meg akarok venni (most zene cdk-re gyúrok).
0
2004. február 14., szombat 11:25
Ooo. El lehet arulni, hogy mivel fogunk jol jarni?
Koszi
0
2004. február 14., szombat 11:24
No megjott az ominozus dvd.
A csomagolas kulon tortenet az a magy.kir.posta bune.
A technikai adatok a  PowerDVD szerint a kovetkezoek:
Title Region Code : 1, 2, 3, 4, 5, 6, All
Video Attribute :
  Video compression mode : MPEG-2
  TV system : 625/50 (PAL)
  Aspect Ratio : 16:9
  Display Mode : Only Letterbox
  Source picture resolution : 720x576 (625/50)
  Frame Rate : 25.00
  Source picture letterboxed : Not letterboxed
  Bitrate : 9.80Mbps

Audio Attribute :
  Audio Coding mode : Dolby Digital
  Sampling Rate : 48kHz
  Audio application mode : Not specified
  Number of Audio channels : 2
  Bitrate : 192 Kbps
  Number of Audio streams : 2

Subpicture Attribute :
  Number of Subtitles : 1

Bitrate,
Kep a filmbol,
Fomenu,
Kep a galeriabol,
Menu,
Fitness video

A kep mar TVn nezve azert lenyegesen jobb mint az elso resze volt (R1el nem tudom osszevetni mert az nincs meg, ezt majd megteszi mas helytettem :) ), a hang is jobb. Legalabb is az angol, a magyarrol a velemenyem nem mervado mert gyulolom a szinkront, bar kicsit olyan mintha egy befottes uvegbe zartak volna a szinkronszineszeket es ranyomtak volna egy tihany echo effektet. (Es mivel magyarul utoljara narratorosan lattam igy ahhoz kepest egesz jo.)
Elsore ennyi :)
0
2004. február 4., szerda 8:54
én megvettem. azóta csupa móka és kacagás az életem.
0
2004. február 3., kedd 23:51
vigyázz mert beperel.............

:)
0
2004. február 3., kedd 23:42
:DD
0
2004. február 3., kedd 23:32
A legjobban persze azok jártak, akik megvették USA-ból a THX-optimized verziót! :o)
0
2004. február 3., kedd 22:39
Akik meg nem vették meg azok már eddig is jól jártak. :-)
0
2004. február 3., kedd 22:32
:)
0
2004. február 3., kedd 22:25
Szeretnénk annyit közölni, hogy azok akik megvették a HELLRAISER 1-et.
Hamarosan nagyon jól fognak járni!

0
2004. február 3., kedd 22:08
Nem volt türelmem végigolvasni az összes hozzászólást, pedig biztos érdekes lett volna.. Csak annyit mondanék, hogy a kiadás valóban egy kalap szar. Nemcsak a kép, a hang is!!! És érdekes, hogy a Vertexen kívül ezt mindenki észreveszi. Szóval a Vertex, ha nem gondolkodik el a vevők és saját érdekein és nem javítja ki a hibáit (film újrakiadás, bocsánatkérés, stb) elmehet a p****-ba. Ennyi.
0
2004. február 3., kedd 16:16
Valószínűleg semmi értelme,hogy én is leírjam ugyanazt amit majd' mindenki,de nem bírom ki,hogy ne tegyem...Ilyen stílussal egy ovis zsúron sem lehet sokáig épen maradni,nemhogy egy internetes fórumon.A dvd tokon lévő szövegről feketén - fehéren megállípítható,hogy átverés , a film képminősége pedig alulról súrolja a video cd szintjét.Tehát a szövegelést ez a néhány "kisebb" probléma egy pillanat alatt el kellett volna nyelje...
Ez a feljelentgetősdi pedig igazán szánalmas,szerintem abba kellene hagyni mielőtt valaki komolyan bepöccen.
0