Tényleg nem kötözködésképpen de egy kiadó akkor sem engedhet meg magának ilyen hangnemet, és hozzáállást ha esetleg nem a legszalonképsebb módon kritizálják a terméküket. Szerintem jelen esetben ha a kezdetekben annyit írt volna az illetékes elvtárs, hogy szorri fiúk, ecsesztük, de majd kijavítjuk, akkor nem lett volna miről vitázni. Ehelyett inkább felvette a .. ööö.. stílust? kesztyűt? .. hát nem is tudom... szóval ehelyett inkább a vásárlókat, sőt az Xpress-et kezdte el kritizálni, fenyegetni. Ez szerintem totálisan minősíthetetlen hozzáállás!
És ha már szóba kerültek a multik és panaszkodtál kedves Sánodr, hogy megérthetnénk, hogy milyen nehéz helyzete is van egy ilyen kis cégnek.. Szóval én igyekszem nagyon ritkán vásárolni multiktól.. a jelenlegi rendszeremet is kisebb - nagyobb cégektől vettem, ahol soha még csak hasonló hangnemet nem tapasztaltam akkor sem, ha én urambocsá' kritizálni mertem, vagy panaszt emeltem valami ellen. Minden esetben teljesen normális hangnemben igykeztünk egyetértésre jutni, ha másért nem, hát azért, mert ők tudták, amivel neked is tisztában kellene lenned, a vevőt meg kell becsülni...
Más. Felhozod itt, hogy milyen jelzőkkel illettek itt téged meg a céged. És te milyen jelzőkkel illetted a fórumozókat? Megtennéd, hogy beidézed ezeket is?
Javasolnám, hogy - bár most nincs túl hideg - de menj ki a levegőre, sétálj egyet, hűtsd le magad és gondolkodj el azon, hogy mennyibe telt volna elismerni, hogy gyerekek, szorri, de tényleg gázos amit csináltunk, de ígérjük legközelebb nem lesz ilyen. Ennyire nehéz az igazságot belátni? - szomorú, ha így van. Semmi igazságérzet nincs benned?
De hogy kövessem az XPress példáját - korántsem azért, mert félek az esetleges perrel fenyegetettségtől - ha bármilyen személyes sértéssel illyetelek volna téged és a céged, természetesen ezért elnézésed kérem. És remélem, a többi fórumozó is megteszi ezt... Te is.
Még egy gondolat. Nem tudom, mennyire vagy tájékozott ezen a téren - kellene! Mennyire olvasol más DVD-vel foglalkozó fórumokat - nem áratana! De ha megnézd, hogy pl. a magazin mellékletek sok esetben milyen felháborodásokat váltanak ki.. hát csodálkoznál, miért nem csücsül már rács mögött az egész internetes társadalom. Mert érdekes módon, ott még soha nem hangzott el hasonló fenyegetőzés. Sőt.. mintha lassú fejlődés lenne tapasztalható. De ezt már inkább nem kommentálom, mert úgyvélnéd, igaztalanul vádaskodok.. :-)