Keresés

<b>HELLRAISER</b>

2004. február 2., hétfő 18:41
Hogyne! Ott van Jason "Tűzoltó" Vorhees Mester vállalkozó barátunk. Őt aztán kemény fából faragták! :)))
0
2004. február 2., hétfő 18:39
menten összecsinálom magam :)
0
2004. február 2., hétfő 18:37
vigyázz, téged is feljelentenek........
0
2004. február 2., hétfő 18:35
gyerekek ez komolytalan. jubei-en kívül lesz még az országban olyan ember aki az első rész után pénzt ad ennek a cégnek? ;)
0
2004. február 2., hétfő 18:32
Hiszen mindenki szembe jön!

De az a kérdés, melyik autópályán.
Mert a vertex csak az X-press autópályán kiálthat fel így.

Az esetlegesen más áruházak fórumára, minden bizonnyal az itteni
szimpatizánsok írkáltak.

Sehol, és senki nem problémázott.

Azok írkálnak nekem a Vertexnek és Hellraiserről akiket nagyon érdekel.
Hiszen ami nem érdekli az embereket azzal nem foglalkoznak.

Ti is fenyegetőztetek. Mi is megtehetjük, csak ez nem fenyegetőzés
hanem valóság.
Cégünket hazugnak, kalóznak neveztétek nyílvánosan.

Ez pedig a hazai rendeletekbe ütközik.
Kitartunk cégetek feljelentése mellett.
0
2004. február 2., hétfő 18:27
1. Nem hiszem hogy az Xpress-en elhangzottaknak piacrontó hatása lenne. Aki már régebbről ismerte a Vertex-et az ezelőtt is és ezután is fog vásárolni tőle. Aki meg itt ismerte meg, hát az meg nem. Így nem nevezheted piacrontónak, mert a kettő kiegyenlíti egymást.
2. Ha jól emlékszem akkor te is sértettél meg itt bizonyos embereket teljesen alaptalanul, ami ugyanolyan sértésnek minősűl mint amit te itt tettél. Csak te nem egy terméket, hanem közvetlen az embereket aláztad meg, sokszor emberi mivoltukban. Szerintem és sokak szerint is így teljes az érem két oldala.
3. Magyarországon szólásszabadság van.Ezt csak politikai kérdésekben feledik el. De ez reméljük még nem az.

u.i.: Valaki említette a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőséget is..........
0
2004. február 2., hétfő 18:25
Hú emberek! 1 nap nem nézek be ide aztán lám mit találok! Most főhet a fejem hogy írjak valami frappánsat, hogy nehogy én is kimaradjak a buliból. De sajna momentán semmi nem jut eszembe. Tök ciki, így lemaradok a végén a feljelentésről... :))) Pedig igazán megnézném már magamnak ezt a "Vertex Sanyit". Mindenesetre az ilyen típusú emberekre szoktam azt mondani, hogy OK, ilyen típusú ember, így jártam vele, de szerencsémre nem én vagyok a gyereke, hogy minden nap el kelljen viselnem.
0
2004. február 2., hétfő 18:17
Kedves Vertex!
A személyeskedésnek én sem vagyok híve (ezért nem tetszik például az sem, hogy egy az előbb nekem küldött e-mailben ezt írod: Állítsd le a sok parasztot!)

A feljelentésnek nem látom sok értelmét, de ha neked van erre időd, energiád és pénzed, tedd, ahogy jónak látod.

Az erkölcsi és anyagi kárt véleményem szerint az okozta, hogy szélesvásznú, anamorf kiadványnak hirdettetek meg egy nyilvánvalóan pan-scan transzferből, eltorzított képpel kiadott filmet, ami ha jóindulatúak vagyunk, azt kell mondjam: szakmai tévedés. Nálam kukacoskodóbb emberek szerint a fogyasztó megtévesztése.

Miután a képarány meghatározása egzakt dolog, nem hinném, hogy ez vita tárgya lehet. Más, nálatok jóval nagyobb gyakorlattal (természetesen csak a DVD-kiadásra értem) rendelkező kiadó is vétett már, követett el hibát a gyártás során, de nem a panaszkodó (én néha valóban túlzottan indulatos) vásárlók beperlésével fenyegetőztek, amikor kiderült a hiba, hanem a lehető legrövidebb időn belül visszavonták a hibás készleteket és újra legyártották - ezúttal jól - a filmet, a már kiszállított hibás kiadványokat pedig becserélték. Így tett anno a Kinowelt a hibás U-571 lemezekkel, néhány héttel ezelőtt a Budapest Film a Segítség, apa lettem című filmjük esetében, vagy a Warner Home Video A Gyűrűk Ura bővített változatának egyik hibás lemezénél.
Persze, bosszantóak ezek a hibák, ezért érthető, ha a vásárlók felháborodnak, de a vevőnek mindig igaza van.
Nézd meg a többi fórumot. A fenti, néha hibákat is vétő kiadók a hibák ellenére népszerűek a legtöbb vásárló körében. Lehet, hogy az ő példájukat kellene követni.
Egy vicc jut az eszembe arról az emberről, aki azt hallja a rádióban, hogy valaki az autópályán szembe hajt a forgalommal, és felháborodottan felkiált: valaki? Hiszen mindenki szembe jön!
0
2004. február 2., hétfő 18:12
"A Vertex Kft. nem kíván kapcsolatot tartani sem most sem a jővőben az X-pressel.
Értékesítése nem mérvadó. Jelentéktelen."

Jelentéktelen, értékesítése nem mérvadó? Nahát, nahát! Ezt meg ki írhatta, vajon? :) Azonnal be kéne perelni őket! :))
0
2004. február 2., hétfő 18:10
Talán elgondolkodhatnál azon, hogy egyelőre Magyarországon szabad vélemény nyilvánítás van. Egy terméket teljes nyugalommal lehet kritizálni ha az rászolgált. És amit ti kiadtatok, az messzemenőkig rászolgált.

Ám, ha valóban komolyan agyalgatsz ezen a pereskedés fologn, hát tedd csak nyugodtan... Ettől még nem lesz jobban igazad.
0
2004. február 2., hétfő 18:03
És a saját hangnemedről mi a véleményed kedves?

Sajnálatos, hogy ilyen hozzáálással, bárhol megélhet egy cég :-(
0
2004. február 2., hétfő 18:02
Először is, te magadat járattad le azzal a stílussal, ahogy az eddigi helyzetet kezelted. Ezt a kisstílű sértődést, hogy nem árulok itt, meg ott, már meg sem említem. Bocsánatot pontosan az előbb említett stílusért illik kérni jobb helyeken. Mivel te a kereskedelemben dolgozol, ezt neked kellene tudnod a legjobban. A vevőnek mindig igaza van, ezt egy jó kereskedő tudja. A panaszokat orvosolni illik és nem hőzöngve reagálni rájuk.

A fórum tulajdonosa nem felelős a fórumban hangoztatott magánvéleményekért, így közvetlenül őt nem is fogsz tudni rágalmazásért eljárást indíttatni. Talán elkerülte a figyelmedet, de az xpress nem állított semmi olyat, ami számodra nagy arányú érdeksérelmet okozna. Védelmedre kelt. Egyetlen hozzászóló vélelmezett valamit, amit sérelmezel, de te sokkal nagyobb kárt okoztál már itt a stílusoddal. Így egyetlen embert okolhatsz az egészért: saját magadat.
0
2004. február 2., hétfő 18:02
Ez tényleg így van.
Azonban itt a tényállás egy kicsit más.
Ti anonimitásba erkölcsi és anyagi kárt okoztok, nem beszélve
a személyem sértegetéséről.

Én ill. a Vertex pedig nem anoním.
Nem tudom világos voltam-e.
De a bíróság ,majd eldönti, hiszen azért vannak.
(Az egyik tag pénzem miatt aggódik. Megsúgom :nem kell félteni.

Tovább nem rontom a meghitt családi anoním szövetség levegőjét.
A feljelentés megy.

Válasz ill. reakció részemről nincs:)
0
2004. február 2., hétfő 18:00
Először is, te magadat járattad le azzal a stílussal, ahogy az eddigi helyzetet kezelted. Ezt a kisstílű sértődést, hogy nem árulok itt, meg ott, már meg sem említem. Bocsánatot pontosan az előbb említett stílusért illik kérni jobb helyeken. Mivel te a kereskedelemben dolgozol, ezt neked kellene tudnod a legjobban. A vevőnek mindig igaza van, ezt egy jó kereskedő tudja. A panaszokat orvosolni illik és nem hőzöngve reagálni rájuk.

A fórum tulajdonosa nem felelős a fórumban hangoztatott magánvéleményekért, így közvetlenül őt nem is fogod tudni rágalmazásért beperelni. Egyébként elkerülte a figyelmedet, de az xpress nem állított semmi olyat, ami számodra nagy arányú érdeksérelmet okozna. Védelmedre kelt. Egyetlen hozzászóló vélelmezett valamit, amit sérelmezel, de te sokkal nagyobb kárt okoztál már itt a stílusoddal. Egyetlen
0
2004. február 2., hétfő 17:53
.......azt hogy erre van az anonimitás, és a fórumok.
0
2004. február 2., hétfő 17:49
Szánalmas, anyucid!

Nagyon helyesen írtad a jogállást. Így fog történni.
X-press----adatok---polgári per...
A Te személyedről minden ok nélkül írnának a netre
lejárató személyeskedő véleményeket te mi szólnál hozzá?

Ja, és miért kell bocsánatot kérni?
0
2004. február 2., hétfő 17:47
Jól van na, nem kell a szívedre venni!

/u.i.: Az kiabál akinek a háza ég/
0
2004. február 2., hétfő 17:43
Legfeljebb a nénikédet jelentheted fel, az oldal üzemeltetője ugyanis éppen a védelmedre kelt, és ilyen kijelentést nem tett. Egy.

Kettő: kiadni meg akkor adják ki a privát adatokat (hatóság kérésére), ha bűncselekmény gyanúja merülne fel. Itt bűncselekmény nem valósult meg, így legfeljebb polgári peres eljárást indíthatsz, az meg drága lenne nekded, pláne, hogy simán buknád is. Rólad ennyit... röhejes.

Már rég elintézhetted volna az egészet (mindjárt az elején) egy egyszerű bocsánatkéréssel, te meg tovább rontod itt a levegőt. Szánalmas...
0
2004. február 2., hétfő 17:33
Kedveseim most tullőttetek a célon.

Kalóznak neveztétek a Vertexet.

Feljelentjük az X-press-et. Neki pedig ki kell adni a címeteket és neveteket.

(Ha veszel egy autót, abba te mondod meg, hogy ki ülhet bele. A vertex jogdíjjat vett.)
0
2004. február 2., hétfő 17:31
Perzse. Ha módom lesz rá.
Az első rész képe tényleg nem DVD-hez méltó, de én azért nem esek ennyire nekik mert velem mindig kedvesek voltak. Másrészt ez is jobb mint asemmi.
0
2004. február 2., hétfő 16:45
Meg kell védenem a Vertexet, ugyanis szó sincs arról, hogy kalózkiadóként működnének. Évek óta adnak ki VHS-en filmeket, szerintem már több mint egy évtizede létező és működő kiadóról van szó.
Egyébként létezik Magyarországon olyan kiadó, amelyik gátlástalanul jelentet meg mások által megvásárolt filmeket. Ez azonban nem a Vertex.
Ettől még a Hellraiser 1. kiadása nem felelt meg a DVD-formátummal támasztott alap-követelményeknek, de nem vonom kétségbe, hogy okultak a hibából és a folytatás már jobb lesz. Én mondjuk szívesebben látnám az első részt egy tisztességes kiadásban, de ez csak szigorúan szubjektív vélemény.
0
2004. február 2., hétfő 16:40
külföldi jogtulajdonosnak?

Lehet hogy külföldön nem is tudnak a Vertexről..........
Ez Magyarország első hivatalos kalózkiadója....
:)
0
2004. február 2., hétfő 16:35
Jó lenne, ha ebből az arrogáns, bunkó stílusból meg visszavennél, mert saját magadat égeted vele. Nem tudom miért nem elég az, amit már eddig is műveltél ebben a topikban. Ezzel a hozzáállással, öregem, neked valami terápián lenne a helyed. Ha meg szimplán a stílusod ilyen, akkor a világ nyolcadik csodája, hogy a cégeteket még bárki is komolyan veszi. Azért nem ártana ezt a linket egy angol fordítás mellékletében a külföldi jogtulajdonosnak eljuttatni. Hadd lássa már mekkora ősbunkóval üzletel.

Hihetetlen hozzáállás. Balkánon a helyed! Ez meg itt Európa, viszlát!
0
2004. február 2., hétfő 16:10
A vertex linkjén beköszönő fiatalember(a rendező) egy az egyben az eddig eszményített képekben élő Vertex "ügyvezetőjét" szimbolizálja felém...........
0
2004. február 2., hétfő 15:40
Hat ha meg a sok eladott dvd utan befolyt nagy penzbol egy normalis oldalt is osszeutnenek neki. Kicsit tobb design es kevesebb helyesirasi hiba komolyabb fenyben tuntetne fel a ceget....

index
0