A Vertex Kft. nem kíván kapcsolatot tartani sem most sem a jővőben az X-pressel. Értékesítése nem mérvadó. Jelentéktelen. A Hellraiser és más filmek, melyek gondozásunkban jelennek meg nem fognak szerepelni az X-press kínálatában.
Képeket láthattok a DVD-ből: http://web.axelero.hu/vertexfilm/
0
2004. február 2., hétfő 13:21
Moderátor
7449
A Hellraiser első részét nem véletlenül vettük le a kínálatunkból és a második részt nem véletlenül nem lehet majd nálunk megvenni, amíg nem látjuk saját szemünkkel, hogy milyen valójában a képminőség. Az első rész kiadása erősen fogyasztóvédelmi kategória volt.
0
2004. február 2., hétfő 13:17
246
ha ez első részről van szó, akkor a DVDCenter Eladó DVD filmek rovatában van egy kép.
Sokszor leírtátok márm hogy kell linekt beírni ide, de most persze nem lelem, szóval marad így...
szerinted az első képe sem volt olyan rossz (szerintem se volt rossz, hanem inkább borzalmas), de majd megtennéd, hogy csinálsz belőle 1-2 screenshotot és bevágod/elküldöd? megköszönném!
0
2004. február 2., hétfő 12:27
4078
De azért csak megveszük a második részt is. Meg úgy hallottam, hogy ez a mostani kiadványnak jó lesz a képe mert az angol változat lesz kiadva. Az meg elég jó. Bár tényleg kegyetlenűl érdekes ez a fitneszdolog:-) De azért remek extrák vannak rajta + vágatlan. Szóval lehet hogy ez nem oylan rossz kaidvány. szinkron is felirat is. a kép meg nem lesz oylan rossz szerintem.
0
2004. február 2., hétfő 12:21
4078
De azért csak megveszük a második részt is. Meg úgy hallottam, hogy ez a mostani kiadványnak jó lesz a képe mert az angol változat lesz kiadva. Az meg elég jó. Bár tényleg kegyetlenűl érdekes ez a fitneszdolog:-) De azért remek extrák vannak rajta + vágatlan. Szóval lehet hogy ez nem oylan rossz kaidvány. szinkron is felirat is. a kép meg nem lesz oylan rossz szerintem.
0
2004. február 1., vasárnap 23:30
246
Én ugyan nem vagyok feltétlen rajnogója a sorozatnak, de szeretem a filmet. Ezzel együtt csak ma vettem a fáradtságot és végig olvastam a topicot. Egyszerűen döbbenet amit a vertex mint olyan - 1személyes cég? - megenged magának. ilyen minősíthetetlen, sértödékeny hangnemben írogatni itt és ilyen irtózatosan gyenge minőségben kiadni valamit... hát egyszerűen döbbenet!
Azon gondolkodtam közben, hogy érdemes lenne néhány lerippelt VHS kazettát bedigizni és azt kínálni a piacon. kb. hasonló szinvonal.. ehh..
0
2004. február 1., vasárnap 18:44
4792
"Minden idők legsikeresebb horror sorozata"
ezt honnan a rákból szedték?
Ja, és bár nem ismerem a Hellraisser dvd menüjét, és magát a dvd-t, de az igényességrebiztos garancia lehet a "cég" "weboldala". :)
0
2004. február 1., vasárnap 17:59
17243
persze, hogy ő, csak alkalomhoz illően kicsit módosítja nevét véres alexandrára. :D
0
2004. február 1., vasárnap 17:41
4792
ejnye, milyenek vagytok! Nemhogy örülnétek, a Vertex milyen sokoldalúan hasznosítja a dvd-t! Remélem Béres Alexandra kerül rá!
:)))))))))))))
0
2004. február 1., vasárnap 16:20
953
Ha körtét akarsz almát is venned kell, ez a Vertex új piaci stratégiája.
0
2004. február 1., vasárnap 11:28
17243
no, ez vicces.
a vertex szerint pár napon belül (o2.11-én) jelenik meg a hellraiser 2. dvd-n. örvendjünk!
nézem a specifikációkat, mikor egyszer csak megakad a szemem ezen:
Kiemelt extrák: Főszereplők, és Clive Barker nyilatkoznak. (angol), Bepillantás a film forgatásába,
Három darab mozi előzetes, 33 perces profi fitness film (szinkronizált, 4:3)
wow, ez aztán a tökéletes árukapcsolás. :]
0
2003. november 21., péntek 18:28
953
ott is lehuzák a filmet.különben érdekes az élet ,hiszen pont a filmzóna volt az aki más boritóval és más kiadóval reklámozta ezt a filmet.Ott akkor a vertex hatalmas perrel fenyegette meg öket.most meg szövetkezik.na de ilyen képmutatást.
0
2003. november 21., péntek 17:59
235
Kovács a filmzónán is próbálkozik, de szerintem ott sem marad sokáig ;)
0
2003. november 21., péntek 16:06
953
Tisztelt Vertex Hungary! Nekem nincs szoros kapcsolatom az Xpress-el.Maximum azt lehet mondani üzleti kapcsolatom van velük azt sem a szó storos értelmébe véve.Én KERESEK az xpress KINÁL,ennyi. és ezt nagyon sok online bolt vagy a legutolsó piaci kofa teszi mert ez a ugynevezett SZABAD piac.Ahol már a terméket vagy árut eladás elött dicsöiteni kell ott már hibádzik valami. nagyon sokáig tartotam a ti filmeteket is a elörendelési listámon de a te nem egészen szimpatikus hozzászólásaid miatt kivettem gondolván az amatör hozzáállásod mögött nem lehet jó minöségü lemez. És ez be is BIZONYOSODOTT.Én a legelején bizalmat szavaztam nektek, amit hangsúlyozok elis vesztetétek. tudom én csak egy vagyok a sok idiota közül aki ezt irja de tudd én és a hasonló film rajongok több tiz ezreket vagy legalább a fizetésük 20-30 %-át dvd filmekre költi egy hónapban.Egyébbként eltudom képzelni mennyire ÜBER ALES lessz a második rész ,amit pont a te reagálásod miatt nem fogok megvenni. ui:egyébbként a vertex /csupa kisbetüvel/nagyságát jelzi más online shop-ban a Hellraiser dvd-t 3500 utánad dobják.ezzel is jelezve a dvd csonkitott mivoltját.
0
2003. november 21., péntek 11:25
3
Ekkora ostobaságot! Miért jó a Vertexnek, ha sértődöttségből meggátolja, hogy az Xpress árusítsa a termékét? Majd jól a nyakán marad! A vevők csak jól járnak, mert nem jutnak ehhez kétes minőségű portékához, az Xpress is jól jár, mert nem kell égnie ezzel a termékkel. Végülis csak a Vertex bukik a dolgon. Mondom ostobaság. Annyira nem meglepő, mert Vertex Sanyi hozzáállásából eddig sem a jól átgondolt üzletember stílusa sugárzott ki. :)
Én még annyira sem lettem volna uras, mint az Xpress. Én kint hagytam volna a kritikákat, had égjen és "öregbítse" hírnevét ez a "cég". Csak nagy betükkel kiírtam volna, hogy a Vertex kérésére a forgalmazás megszűnt a továbbiakban. Persze igaza lehet az Xpress-nek, mert minek belerugni egy haldokló "oroszlánba".
Én a magam részéről csak azt kívánom, hogy valami komoly kiadó is jelentesse meg mihamarabb ezt a filmet, tisztességes specifikációkkal, hiszen sokan várták.
A Vertex nyilatkozó emberének meg a legnagyobb jóindulattal ajánlom, hogy tanulja meg valahogy kezelni a konfliktushelyzeteket, mert ez így árt a nyugalmának. Tényleg nem mindenkinek van tehetsége, türelme ehhez, de akkor nem is kell ezzel foglalkozni. Ahogy a kritikák között is elhangzott: egy nyugodt pr-es felvétele erősen ajánlot!
0
2003. november 21., péntek 7:13
1153
Odaáig még eljutottam, hogy a Vertexnek mi baja van az itteni hozzászólókkal, de hogy az Xpressel????? Garantálni kellett volna a min. 1000 darabos eladást? Hiába, no, nem értek én az ilyen üzleti dógokhó'.
0
2003. november 20., csütörtök 23:40
3945
én se láttam még a filmet, mondjuk mr. vertex azzal pár "közvetlen" hozzászólásával nem is győzött meg róla, hogy a kiadvány jó.
0
2003. november 20., csütörtök 22:39
235
Szerintem a Vertex itt be is zárhatja a boltot. Ezzel a Hellraiser-es húzásával nagyon lejáratta magát. Kár, hogy nem lehet a fogyasztóvédelemhez fordulni ezzel a kiadással. Majd csak túladok rajta féláron. Az a stílus, amit meg megenged magának az egyszerűen felháborító.
VERTEX, TE VAGY A VÁSÁRLÓKÉRT ÉRTSED MÁR MEG! HOGY LEHET ILYEN HOZZÁÁLLÁSSAL CÉGET VEZETNI?
0
2003. november 20., csütörtök 20:24
4201
Attól, hogy 10 éve létezik a cég, csak még cikibb, hogy még mindig ezen a szinten tartanak.
0
2003. november 20., csütörtök 20:17
4792
Vertex,
Nem láttam a Hellraisert, nem vettem meg a dvd-t. Csak külső szemlélőként vagyok jelen. Viszont a tököm tele van, hogy még mindig itt osztod az észt, amikor arra sem volt arcod hogy válald a dvd kiadást érő kritikát. Gyerekes módszerrel, óvódáshoz is méltatlanul gerinctelen módon nyílvánulsz meg. Ja, és a Vertex lehet hogy sohasem fog megszűnni, de nem is fog továbbfejlődni ilyen hozzáállással!
üdv, T
0
2003. november 20., csütörtök 20:04
605
ha már itt tetszik lenni , egy gyors vélemény a kiadásról ?
0
2003. november 20., csütörtök 19:57
55
Kedves Hóhér!
Jól gondoltuk, hogy az X-pressz és néhány vevője szoros kapcsolatot tart . A te hozzászólásod is ezt igazolja.
A Vertexről akkor azt monták, hogy megsemmisült mikor még meg sem alakult. Ennek 10 éve. Ahhoz Te és az X-pressz is kevés, hogy ez így legyen.
0
2003. november 20., csütörtök 18:02
953
Nos ez is megtörtént.az Xpress a Vertex határozott kérésére levette a repertoárból a Hellraiser-t.Furcsa és bizar hozzá állás egy kiadótól.Hasonlit a nagy elvtárs mindenre figyel szisztémára.Aki nem birja a kritikát az igyekszik megsemmisiteni a kritizálokat csak ez vissza felé sült el.Számomra a Vertex megsemmisült.Bár szerintem a nagy testvér továbra is figyel minket.