Sziasztok! Tudomásotok szerint megjelent bárhol is magyar vonatkozással (felirat is elég) a Downton Abbey sorozat DVD-n vagy blu-rayen? Előre is köszi a választ!
0
2024. március 13., szerda 3:12
14
Üdv Aki nézte a Mátrix 4k lemezen,észrevette hogy kicsit csuszik a magyar hang? Mert elég zavaro, vagy az én készülékemben a hiba? A sima bdn is megnéztem ott remek az időzités.
-1
2024. március 13., szerda 3:12
14
Üdv Aki nézte a Mátrix 4k lemezen,észrevette hogy kicsit csuszik a magyar hang? Mert elég zavaro, vagy az én készülékemben a hiba? A sima bdn is megnéztem ott remek az időzités.
0
2024. március 10., vasárnap 19:08
19945
P1eTr0 írta:
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne azokhoz, akik korábban megvásárolták a Fantasztikus Négyes (a 2005-ös verzió) blu-ray változatát.
Tegnap gondoltam megnézem, de a lejátszóba helyezve felpörög a lemez, aztán egyszerűen leáll. A lejátszó indításkor kiírja, hogy Play, egy pillanatra megjelenik a 00:00:00, majd utána rögtön Stop felirattal visszatér a lejátszó "kezdőképernyőjére".
Esetleg valaki tapasztalt hasonlót ennél a lemeznél?
Szia
Hála az égnek nálam nincs baja.
Viszont sajnos több FOX-os lemeznél ilyen előfordult már. Pl. Jégkorszak 1 és 3, Rob Roy, stb...
0
2024. március 10., vasárnap 10:21
874
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne azokhoz, akik korábban megvásárolták a Fantasztikus Négyes (a 2005-ös verzió) blu-ray változatát.
Tegnap gondoltam megnézem, de a lejátszóba helyezve felpörög a lemez, aztán egyszerűen leáll. A lejátszó indításkor kiírja, hogy Play, egy pillanatra megjelenik a 00:00:00, majd utána rögtön Stop felirattal visszatér a lejátszó "kezdőképernyőjére".
Esetleg valaki tapasztalt hasonlót ennél a lemeznél?
0
2023. július 2., vasárnap 21:05
1359
Valami új akciók nem varhatóak mostanában?
0
2023. június 23., péntek 18:03
1478
Én nem. Egyik évadot sem keresem! 😃
0
2023. június 23., péntek 10:00
3078
Thomas írta:
Keresem dvd-n az X akták 3. évadát,persze szinkronosan és jó állapotban.
Hmm, ki nem?:O
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2023. június 22., csütörtök 20:11
232
Keresem dvd-n az X akták 3. évadát,persze szinkronosan és jó állapotban.
0
2023. május 1., hétfő 14:01
232
Keresem dvdn a Rocky 4-et akinek meg van és jó állapotban szívesen megvenném ide írjanak:bogar99@gmail.com.
0
2023. február 26., vasárnap 12:21
1359
Hello Fém popcorn-os mozis vödröt valamilyen filmhez kötődően hol lehetne rendelni? Googlen semmi normális helyet nem találtam..
0
2023. január 22., vasárnap 17:22
136
tippancs írta:
Évek óta várok ezeknek a filmeknek a magyarországi DVD megjelenésére: Star Wars: Skywalker kora Csodapark Előre Raya és az utolsó sárkány Free Guy King’s Man: A kezdetek Dzsungeltúra Lelki ismeretek Van esély rá, hogy valamikor kapható lesz magyarországi kiadású változat?
Ezek Disney címek, soha nem fognak megjelenni itthon fizikai adathordozón magyar szinkronnal, szóval ne várj rájuk. Disney streaming csatornáján a Disney+-on tudod őket megnézni szinkronosan.
0
2023. január 22., vasárnap 11:22
9
Évek óta várok ezeknek a filmeknek a magyarországi DVD megjelenésére: Star Wars: Skywalker kora Csodapark Előre Raya és az utolsó sárkány Free Guy King’s Man: A kezdetek Dzsungeltúra Lelki ismeretek Van esély rá, hogy valamikor kapható lesz magyarországi kiadású változat?
,,Jót s jól!"
0
2023. január 8., vasárnap 11:21
5042
Kedves Xpress!
Kérhetek egy új topicot az idei szavazós játék lebonyolítására?
"2022 - A legjobb filmek" címmel.
Köszönöm.
0
2023. január 4., szerda 22:24
3428
Várható-e a Minden rendben ment című 2021-es Sophie Marceau film és a Spencer című 2021-es Kristen Stewart film hazai DVD/BD megjelenése?
0
2021. december 5., vasárnap 10:42
3078
Kedves Xpress!
Már nem tudom, tavaly hogy volt, de most át lehet vinni foglalásban lévő terméket a következő évre? Ha a Suicide Squad tényleg csak 15-én jelenik meg, az idén már inkább hanyagolnám az átvételét... Már csak azért is, mert így is annyi néznivalóm van (thx Netflix), hogy nem győzőm.
0
2021. november 22., hétfő 17:22
26
DNS írta:
Valakinek megvan a Kapj el, ha tudsz c. Spielberg film DVD-n? (Ha jól tudom, BD-n nem jelent meg itthon.) Itt az üzletben valamiért nem találom...
Elsősorban az érdekelne, hogy vannak-e extrák a kiadványon.
Ez érdekes... Én korábban és most is hiába írom be a keresőbe, nem hoz fel semmilyen találatot.
Ha a Catch Me If You Can-t írod be, ott lesz a találatok között.
0
2021. november 22., hétfő 13:26
201
Azt kezdtem el számolgatni, hány olyan UHD-kiadvány létezik, amely a korábbi médiumokhoz képest teljes, mind a magyar szinkron, mind a magyar felirat szempontjából. Csak azok a filmek jutottak eszembe, amelyek érdekelnek is. Kettő ilyet találtam: 1. Mission: Impossible I. rész (a korábban megjelent DVD-n csak szinkron volt, az UHD-n van felirat is - BD-n nem jelent meg) 2. Karate Kid III. (a decemberben megjelenő UHD-n lesz szinkron is, az előzőleg megjelent DVD-n és BD-n csak felirat volt) Tud még valaki más filmet is?
1
2021. november 22., hétfő 12:18
3078
Polgesz írta:
Valakinek megvan a Kapj el, ha tudsz c. Spielberg film DVD-n? (Ha jól tudom, BD-n nem jelent meg itthon.) Itt az üzletben valamiért nem találom...
Ami nekem van, az a kétlemezes első kiadás, még a Universal adta ki a hőskorban, extrák terén elég jól el van eresztve, amik magyar feliratosak. A későbbi egylemezes verzión semmi bónusz nincs.
Ok, köszi az infót.
0
2021. november 21., vasárnap 14:36
14586
DNS írta:
Ami nekem van, az a kétlemezes első kiadás, még a Universal adta ki a hőskorban, extrák terén elég jól el van eresztve, amik magyar feliratosak. A későbbi egylemezes verzión semmi bónusz nincs.
0
2021. november 21., vasárnap 14:00
3078
0
2021. november 18., csütörtök 12:28
6925
téglagyári megálló írta:
TM mindent tud.
A Best Hollywood Kft. által 2008-ban kiadott 20 darabos Universal dvd-csomag ezekből a címekből áll:
A gyönyör rabjai A kígyó és a szivárvány A nagy Waldo Pepper A tizedes háreme A zendai fogoly Ahol a bölény dübörög Az ötös számú vágóhíd D. B. Cooper üldözése Édenkert a sikátorban Édes szabadság Fantom az éjszakában Halálcsók Hi-Lo Country Hindenburg Kalózok Jamaicában Lány a Petrovka utcából Lökött örökösök Szerelem az éjszakában Szerelem korhatár nélkül Várlak nálad vacsorára
Köszönöm!:)
0
2021. november 16., kedd 19:49
52684
TM mindent tud.
A Best Hollywood Kft. által 2008-ban kiadott 20 darabos Universal dvd-csomag ezekből a címekből áll:
A gyönyör rabjai A kígyó és a szivárvány A nagy Waldo Pepper A tizedes háreme A zendai fogoly Ahol a bölény dübörög Az ötös számú vágóhíd D. B. Cooper üldözése Édenkert a sikátorban Édes szabadság Fantom az éjszakában Halálcsók Hi-Lo Country Hindenburg Kalózok Jamaicában Lány a Petrovka utcából Lökött örökösök Szerelem az éjszakában Szerelem korhatár nélkül Várlak nálad vacsorára