Keresés

Fantom az éjszakában (DVD)

2019. október 7., hétfő 23:30
A film szerintem fantasztikusan jó,ennyi pénzért ingyen van,de a szinkron...na az fos!Én meg nagyon szeretem szinkronnal nézni a filmeket,eredetivel egyértelműen!Nem is értem mért nem került fel inkább az eredeti Csernák féle szinkron!És a Szakácsi félével is nagyon jó!
0
2019. október 7., hétfő 23:25
A film szerintem fantasztikusan jó,ennyi pénzért ingyen van,de a szinkron...na az fos!Én meg nagyon szeretem szinkronnal nézni a filmeket.
0
2012. augusztus 6., hétfő 21:14
Az derék, mivel nem kaptam semmit. Mikor?
0
2012. augusztus 6., hétfő 21:12
írtam neked mailt!
0
2012. augusztus 6., hétfő 21:09
Nekem is hiányzik az eredeti szinkron, mégis felkerült a polcra. Ott az eredeti hang + felirat kombó, ráadásul az akkoriban megjelent Universal katalógus-filmekkel ellentétben választható verzióban, nem kényszerítve...

Bár az idejét sem tudom, mikor láttam a Pannóniás magyar hanggal, így részemről ebben a formában is megfelelt, ahogy kiadták...
0
2012. augusztus 6., hétfő 20:49
A szinkronja miatt, lásd az alábbi hsz.-eket.RTL-s a szinkron...
0
2012. augusztus 6., hétfő 20:28
Miért is? Technikailag az égvilágon semmi baja nincsen a hazai kiadásnak...
0
2012. augusztus 6., hétfő 20:13
Legalább tudom már, hogy ezt a filmet/kiadást nem kell megrendelnem, kihagyhatom...
0
2008. szeptember 30., kedd 1:52
Valamennyire azért csak ismerte, elvégre a TURKS FRUIT-ot Oscar-díjra, a SOLDAAT VAN ORANJE-t pedig Golden Globe-ra jelölték, mely díjaknak úgy tudom, előfeltétele a meghatározott idejű vetítés is az amerikai mozikban. A SPETTERS az USA-ban is nagy vihart kavart (Spielberg állítólag kiment a vetítéséről), de a KEETJE TIPPEL sem maradt visszhang nélkül. Ráadásul külföldi színészt többnyire csak akkor szoktak fontosabb szereppel megbízni egy hollywoodi filmben, ha korábban már ráterelődött a figyelem valamilyen más (általában nem amerikai) produkció révén.

A másik három említett holland filmje amerikai fogadtatását viszont tényleg nem ismerem.

P. S.: Remélem, nem kekeckedésnek veszed a kiigazítást, mindössze szívemen viselem a lehetőségek szerinti pontos és részletes tájékoztatást. S persze időnként én is tévedek, gyakrabban, mint szeretnék.
0
2008. szeptember 29., hétfő 23:07
fentebb=lentebb
0
2008. szeptember 29., hétfő 23:06
Azért is írtam úgy, hogy "az amerikai közönségnek", mivel a fentebb említett holland filmjeit akkor, 1981-ben, nem igazán ismerte, ismerhette az amerikai moziközönség, de ez mit sem von le természetesen sem Rutger Hauer, sem az említett holland filmek értékéből. :)
0
2008. szeptember 29., hétfő 22:47
Vicces bakit fedeztem fel, mikor megnéztem az extrák között az előzetest. Az egyik jelenetben ugyanis a Nigel Davenport alakította szereplő azt mondja Wulfgarról, hogy a moszkvai Patrice Lumumba egyetemen tanult, ám ki tudja miért, a feliratban moszkvai helyett szentpétervári olvasható. Nem semmi fordítói baki összekeverni Moszkvát Szentpétervárral (1981-ben a keleti blokkban ráadásul inkább Leningrádként volt ismert Szentpétervár), súlyosabb, mint Budapestet Bukaresttel keverni. Szerintem.

A szinkron egyébként nem olyan szörnyű, szóval amiatt még nyugodtan meg lehet venni a DVD-t, bár a régebbi szinkron tényleg jobb volt.

Ami Rutger Hauer „oroszlánkörmeit” illeti, azt ő már jóval korábban megmutatta a (részben Paul Verhoeven által rendezett) holland filmjeiben, amilyen a TURKS FRUIT, a KEETJE TIPPEL, a SOLDAAT VAN ORANJE, a SPETTERS, a PASTORALE 1943, a MAX HAVELAAR vagy a MYSTERIES.
0
2008. április 14., hétfő 22:16
Ritkán sírok a szinkron miatt, de ezt a filmet egyszerűen bűn nem a klasszikus szinkronnal kiadni.
Szégyelje magát a kiadó...
0
2008. április 14., hétfő 22:05
Nagyon finoman fogalmaztál :)Ez a legsza*abb a létezö három közül...és ugye pont ezt kellett rá rakni :(
0
2008. április 14., hétfő 21:53
Pedig de szívesen megnéztem volna valamelyik régi szinkronnal. Főleg a Szakácsi-félével. Az rtl-es tényleg nem a legjobb.
0
2008. április 9., szerda 23:54
Akkor ezek szerint a bestnél is vannak universalos filmjogok. Bár visszagondolva mintha már valaki ezt említette volna. Szóval ezekről a filmekről lehet tudni valamit? Esetleg egy listát kicsikarni a kiadótól?
0
2008. április 9., szerda 20:11
Guy!
A filmet a Best Hollywood adja ki.
0