Köszi szépen! Való igaz, nekem is több lengyel és cseh borítós filmem landolt házi készítésű digiben :)
R2-D2 - nagyon szívesen, örülök, hogy tetszenek.
Meghiszem. Nem sokan akarnák mondjuk a Sám Doma címet olvasni a borítón. Ez a Reszkessetek betörők! cseh megfelelője. :D
1
2022. december 13., kedd 11:12
896
Köszi szépen! Való igaz, nekem is több lengyel és cseh borítós filmem landolt házi készítésű digiben :)
R2-D2 - nagyon szívesen, örülök, hogy tetszenek.
0
2022. december 9., péntek 16:25
5523
Mi a fene. Nem is néztem hogy a hozzászólás nem látszik. Ezt akartam. Nagyon jók lettek! Az American Graffiti különösen jól sikerült. De nagyon tetszik a Reszkessetek betörők! és a Csillagpor is. :) Most eszembe jutott hogy azokat a filmeket amiket csak külföldön lehet kapni itthon már nem érdemes áttenni ezekbe a mediabook-okba. Csak hogy ne nézegesse az ember pl az érdekes cseh címeket. :D
0
2022. december 8., csütörtök 16:35
8259
Itt is köszi, Zoli!
Nagyon szupi lett minden!! :)
1
2022. december 8., csütörtök 12:15
896
....és végül az utolsó 2022-es adag (további képek a blogon):
Hoszú idő eltelt, mióta az utolsó munkát közzétettem tavaly májusban. A tavalyi évben még készült 18 digis mukám, aztán több, mint egy évre - egyéb elfoglaltságok miatt - felhagytam a digi tervezéssel. Idén szeptemberben viszont újra felvettem a lantot és az év végén egész komoly mennyiséget sikerült létrehoznom.
...és végül egy mérdföldkő, a 600. féle digipack-em :)
Elképesztően gyönyörű munka, mint a többi is, azt már nem is kell mondanom, hogy mennyivel a hazai piac felett állsz mert egyértelmű. Talán nyáron én is kicsit FotóShoppolok :))
Köszönöm szépen. :) Remélem, Te is jelentkezel valami széppel :) Nagy öröm, hogy hosszú kihagyás után idén RaptorZ is több gyönyörű és összetett munkával jelentkezett. Mindenkinek ajánlom, nézzétek meg a házidigis blogon.
0
2021. május 28., péntek 20:18
6697
tzoli írta:
Elképesztően gyönyörű munka, mint a többi is, azt már nem is kell mondanom, hogy mennyivel a hazai piac felett állsz mert egyértelmű. Talán nyáron én is kicsit FotóShoppolok :))
0
2021. május 24., hétfő 14:20
896
Sziasztok! Kezdettől olvasom a topikot, de csak most kapott el a kalandvágy, hogy bütyöljek én is ilyennel.
A grafikával nincs problémám, de nagy szükségem lenne egy stancra a digipack külső tokjához. Elsősorban a fülekk, hajtásokkal bővített kiterített méret miatt.
Illetve egy forrásra a tálca beszerzéséhez. Van ebből pl Blu-ray méret? (azaz 17cm magas)
Valaha volt ebben a csoportban is ezekhez hozzáférés, de már régiek a linkek, nem találtam működőt.
0
2021. március 17., szerda 11:29
386
Több évnyi kihagyás után készítettem pár újdonságot! Eddig ez az idei termés: