Köszi, de elleszek, ha mégis kellene segítség, akkor majd szólok.
Tervezem, hogy felteszem majd amikor készen lesz. Bár nem lesz valami hű de nagy szám. :)
0
2013. április 4., csütörtök 12:15
1698
Igazán nincs mit. ;) Ha esetleg kell annak az oldalnak a linkje, akkor adj egy mail címet és elküldöm. Ott van DVD sablon is, meg ha kérdezel segítenek ott is.
Jó munkát a borítóhoz, majd azért mutasd meg nekünk is ha elkészült. :)
SuperHeRo
0
2013. április 4., csütörtök 9:58
1212
Köszönöm neked is. Azt a borítót amit említesz, azt láttam is, emlékszem rá. Jól nézett ki.
0
2013. április 4., csütörtök 9:55
1212
Igen, egyelőre csak egy sima DVD borítót tervezek készíteni. Aztán majd meglátom, hogy mennyire leszek vele elégedett. Amúgy gondolkodom egy díszdobozon is, de az még távlati terv. Köszi szépen minden tippet, tanácsot és remélem a jó munka is meglesz. Köszi.
0
2013. április 2., kedd 21:24
1698
Én sima A4-es lapra nyomtattam ki őket. Igaz én belső borítókat nyomtattam inkább a BD tokokba, ahol nem volt. Az is eléggé feldobja a belsejét. :)
Meg van egy rendes borító is kinyomtatva ugyan így sima papírra, de szerintem az is teljesen rendben van. A "A te bd gyűjteményed" topikban láthados, egy Amerika Kapitány borító. Amúgy van egy direk ilyen oldal, ahol házikészítésű DVD/BD/Játék borítókat csinálnak, igaz oda regelni kell, hogy tudj letölteni, meg kérdezni is lehet, vannak sablonok is. Én is beregeltem, mert én is csinálok egy saját tervezésű BD borítót haverral. :) Igaz nem lesz olyan frankó mint itt a tzoli-ék munkája, de ő már profik.
SuperHeRo
0
2013. április 2., kedd 20:35
8851
Csak sima DVD-borító? Én 160 grammos papírra szoktam nyomtattatni a családi videókhoz készített borítókat. Mindenképpen lézernyomatot javaslok. A kész grafikát célszerű 2-3 mm túlfutással elkészíteni, így biztosan nem lesz fehér a széle vágásnál. Én a vágáshoz is javasolnék papírvágó gépet. Ha gyakrabban dolgozol papírral, nem olyan beruházás, ami ne érné meg az árát. Ezen kívül egy dolgot tartok még fontosnak: készíts egy sablont, és alakíts ki rajta egy 4-6 milliméteres margót, amin kívül ne tegyél szöveget.
A többi már csak ízlés kérdése. Ehhez csak egy tanácsom lenne: a mértékletesség. Ne zsúfold túl a borítót, mert olcsó bazári hatása lesz tőle!
Jó munkát!
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. április 2., kedd 18:58
1212
Alapvetően az eredeti borítók híve vagyok, de most tervezek két saját készítésűt. Tudna valaki segíteni pár dologban? Először is abban, hogy milyen papírra nyomtattassam majd és milyen nyomtatóval? Illetve ha van valami amire egy kezdő még nem figyel oda, örülnék ha arra is felhívná valaki a figyelmemet, hogy megkíméljem magam pár mérgelődéstől. Előre is köszönök minden segítséget!
0
2013. március 26., kedd 13:31
52684
Hát, ha nem az ADS Service prototípusát csórtad el, akkor meglehetősen kreatív vagy. :) Elismerésem!
most posts by TM
0
2013. március 26., kedd 13:10
386
Én is mindenkinek gratulálok az újakhoz! Sajnos nekem lemaradt az utóbbi időszak itteni publikálása, de az idei két kedvencemet most megosztanám veletek. A Snoopy olyan friss, hogy még ropog :)
Szia Zoli,köszi. Az a gond hogy pont ez az a hely ahonnan én is szereztem eddig,de a cég helyén már egy aldi ékeskedik és hiába hívom a telszámot már nem reagálnak semmit,a mailre sem! Sztem megszűntek!:(
Grat Zoli,szépek a mostaniak is! :) Pár dolgot én is teszek majd fel,most nincs annyi idő rá! Viszont egy olyan kérdés hogy digi tálcát te honnan vezel mert ahonnan eddig vettem az megszünt! Tudsz segíteni? Köszi.
0
2013. február 26., kedd 18:12
153
Gratula! Nagyon szépek!
Sötét lovag trilógia díszdobozt lehet esetleg rendelni tőled? :)