Keresés

Házi készítésű borítók, díszdobozok

2013. július 13., szombat 20:07
Jól emlékszel.:)

http://hazidigi.blogspot.hu/2009/10/asterix-collection-digipack.html
0
2013. július 13., szombat 20:00
Jól emlékszem, hogy valaki itt készített Asterix rajzfilmeknek digipackot?
0
2013. május 29., szerda 11:23
Az elmúlt időszakban jóval kevesebb időm volt erre a hobbira, úgy hogy most egyben jelentkezem az elmúlt három hónap termésével:

Az igazi kaland

További képek: http://hazidigi.blogspot.hu/2013/05/we-bought-zoo-digipack.html

Hős

További képek: KÜLSŐ LINK

Kalifornia

Ha eljön Joe Black

Amélie csodálatos élete

Gettómilliomos (gyári tok)

A Gyűrűk ura trilógia (BD digipack)

0
2013. április 6., szombat 23:07
Köszi, de elleszek, ha mégis kellene segítség, akkor majd szólok.

Tervezem, hogy felteszem majd amikor készen lesz. Bár nem lesz valami hű de nagy szám. :)
0
2013. április 4., csütörtök 12:15
Igazán nincs mit. ;)
Ha esetleg kell annak az oldalnak a linkje, akkor adj egy mail címet és elküldöm.
Ott van DVD sablon is, meg ha kérdezel segítenek ott is.

Jó munkát a borítóhoz, majd azért mutasd meg nekünk is ha elkészült. :)

SuperHeRo
0
2013. április 4., csütörtök 9:58
Köszönöm neked is. Azt a borítót amit említesz, azt láttam is, emlékszem rá. Jól nézett ki.
0
2013. április 4., csütörtök 9:55
Igen, egyelőre csak egy sima DVD borítót tervezek készíteni. Aztán majd meglátom, hogy mennyire leszek vele elégedett. Amúgy gondolkodom egy díszdobozon is, de az még távlati terv. Köszi szépen minden tippet, tanácsot és remélem a jó munka is meglesz. Köszi.
0
2013. április 2., kedd 21:24
Én sima A4-es lapra nyomtattam ki őket.
Igaz én belső borítókat nyomtattam inkább a BD tokokba, ahol nem volt.
Az is eléggé feldobja a belsejét. :)

Meg van egy rendes borító is kinyomtatva ugyan így sima papírra, de szerintem az is teljesen rendben van. A "A te bd gyűjteményed" topikban láthados, egy Amerika Kapitány borító.
Amúgy van egy direk ilyen oldal, ahol házikészítésű DVD/BD/Játék borítókat csinálnak, igaz oda regelni kell, hogy tudj letölteni, meg kérdezni is lehet, vannak sablonok is.
Én is beregeltem, mert én is csinálok egy saját tervezésű BD borítót haverral. :)
Igaz nem lesz olyan frankó mint itt a tzoli-ék munkája, de ő már profik.
SuperHeRo
0
2013. április 2., kedd 20:35
Csak sima DVD-borító? Én 160 grammos papírra szoktam nyomtattatni a családi videókhoz készített borítókat. Mindenképpen lézernyomatot javaslok. A kész grafikát célszerű 2-3 mm túlfutással elkészíteni, így biztosan nem lesz fehér a széle vágásnál. Én a vágáshoz is javasolnék papírvágó gépet. Ha gyakrabban dolgozol papírral, nem olyan beruházás, ami ne érné meg az árát. Ezen kívül egy dolgot tartok még fontosnak: készíts egy sablont, és alakíts ki rajta egy 4-6 milliméteres margót, amin kívül ne tegyél szöveget.

A többi már csak ízlés kérdése. Ehhez csak egy tanácsom lenne: a mértékletesség. Ne zsúfold túl a borítót, mert olcsó bazári hatása lesz tőle!

Jó munkát!
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. április 2., kedd 18:58
Alapvetően az eredeti borítók híve vagyok, de most tervezek két saját készítésűt. Tudna valaki segíteni pár dologban? Először is abban, hogy milyen papírra nyomtattassam majd és milyen nyomtatóval? Illetve ha van valami amire egy kezdő még nem figyel oda, örülnék ha arra is felhívná valaki a figyelmemet, hogy megkíméljem magam pár mérgelődéstől.
Előre is köszönök minden segítséget!
0
2013. március 26., kedd 13:31
Hát, ha nem az ADS Service prototípusát csórtad el, akkor meglehetősen kreatív vagy. :) Elismerésem!
most posts by TM
0
2013. március 26., kedd 13:10
Én is mindenkinek gratulálok az újakhoz! Sajnos nekem lemaradt az utóbbi időszak itteni publikálása, de az idei két kedvencemet most megosztanám veletek. A Snoopy olyan friss, hogy még ropog :)

Shame - A szégyentelen (digipack)

További képek:
http://hazidigi.blogspot.hu/2013/02/shame-digipack.html

Snoopy ünnepi gyűjtemény (digipack)

További képek:
KÜLSŐ LINK
0
2013. március 19., kedd 11:56
Gratulálok, nagyon szép lett! Meg is hoztad a kedvem, hogy megnézzem - eddig a sok egymásnak ellentmondó vélemény visszatartott a filmtől.

Nekem a március a sűrű határidőim miatt most nagyon szegényes lesz, majd meglátom, hogy egy vagy két újdonság befér-e egyáltalán.
0
2013. március 18., hétfő 23:33
Sziasztok!
Én most ezzel az egy,de számomra egy tökéletes filmhez készült, egyedi kiadással jelentkezem!

Felhőatlasz
(digibook dvd, filmzene cd, 24 oldalas artbook, limitált filmkocka replika, fadoboz)

0
2013. március 1., péntek 12:34
tzoli ismét gyönyörű munkát végeztél. Nagyon szépek grat.
0
2013. március 1., péntek 12:21
Redome: Ha egy kicsit lejjebb tekersz megtalálod, de itt van újra: tzoli25@gmail.com

És akkor a februári munkáim:

Looper (digibook):

További képek: http://hazidigi.blogspot.hu/2013/02/looper-digipack.html

Csokoládé (digipack):

Törés (digipack):

A szív hídjai v1 (digipack):

A szív hídjai v2 (digibook):

Tolvajok városa (digipack):

Kiképzés (digipack):

The Expendables 2 (digibook + eredeti slipcase):

0
2013. február 28., csütörtök 12:42
1db BD tokot hol tudok venni Pesten?
Ebben tudna valaki segíteni?
SuperHeRo
0
2013. február 28., csütörtök 11:53
Én pont múlt héten vettem tőlük tálcát, úgyhogy tanúsíthatom, nem szűntek meg! Csak egy blokkal balra költöztek, mert kellett az Aldi-nak a hely... :)
0
2013. február 27., szerda 14:47
Okés!
A mail címedet honnan tudom levadászni?
0
2013. február 27., szerda 10:08
Próbáld meg itt, hátha van. Régebben vettem náluk:
http://www.digiflex.hu/
0
2013. február 27., szerda 9:47
Szia Zoli,köszi.
Az a gond hogy pont ez az a hely ahonnan én is szereztem eddig,de a cég helyén már egy aldi ékeskedik és hiába hívom a telszámot már nem reagálnak semmit,a mailre sem!
Sztem megszűntek!:(
0
2013. február 27., szerda 1:16
Köszönöm szépen a gratulát! :)

reverse: már régen vettem, mert általában nagyobb tételt szoktam venni, és még tart a készlet, de eddig mindig innen szereztem be: http://www.tetamagnetic.hu/cd-dvd-csomagolas.htm

Redome: Keress meg mailben megbeszélhetjük.
0
2013. február 26., kedd 21:58
Grat Zoli,szépek a mostaniak is! :)
Pár dolgot én is teszek majd fel,most nincs annyi idő rá!
Viszont egy olyan kérdés hogy digi tálcát te honnan vezel mert ahonnan eddig vettem az megszünt!
Tudsz segíteni?
Köszi.
0
2013. február 26., kedd 18:12
Gratula! Nagyon szépek!

Sötét lovag trilógia díszdobozt lehet esetleg rendelni tőled? :)
0
2013. február 26., kedd 10:09
Januári munkáim:

Charlie és a csokigyár (digipack)

További képek: http://hazidigi.blogspot.hu/2013/01/charlie-and-chocolate-factory-digipack.html

8 tanú (digipack)

Hosszú jegyesség (digipack - eredeti slipcase-be)

A január szűkösebb hónap volt, pár napon belül jönnek a februáriak is, azokból több lesz :)
0