Keresés

Házi készítésű borítók, díszdobozok

2011. november 27., vasárnap 16:11
1 újabb szavazattal több.
0
2011. november 27., vasárnap 1:36
1 szavazat tőlem is!
0
2011. november 26., szombat 18:18
Akkor már csak a "custom made" kifejezés egybe- vagy külön írásának kérdésében kéne megoldásra jutni. :)
0
2011. november 26., szombat 16:04
Ennek valószínűleg inkább földrajzi akadályai lesznek szerintem. ;-)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2011. november 26., szombat 15:07
Gyulus, én nyitott vagyok minden ilyen dologra, úgyhogy szerintem mindenképp beszéljünk erről!

dvdextra, nagyon szépen köszönjük az észrevételt, és a dícsérő szavakat. A szöveget hamorosan javítani fogom!
0
2011. november 26., szombat 13:46
Ne haragudj, hogy belekontárkodom, de a blog fejlécének angol nyelvű megfogalmazásában van egy hiba. Szóval vagy "home of the custom made digipack" a helyes vagy "home of custommade digipacks", ugyanis abban a pillanatban, hogy határozott névelőt teszel a digipack elé, el kell hagyni a többesszámot, mert a névelő által gyűjtőnévvé válik. Egyébként nagyon színvonalas munkák vannak itt, csak így tovább!
0
2011. november 26., szombat 13:13
Értem... szóval komolyabban nem vagy érintett a produkcióban. ;-)

Félre téve a tréfát, öröm lenne veled közösen dolgozni, mert ahogy elnézem, hasonló dolgok érdekelnek téged is, mint engem. Sajnos, amikor még lett volna társam és sok-sok időm egy-egy filmforgatáshoz, akkor pénzem és technikám nem volt hozzá, most, hogy a feltételek adottak, időm és partnerem nincs ilyesmire. :\
0
2011. november 26., szombat 12:37
Neked is köszi! A kisfilmhez csak annyi közöm van, hogy én írtam, rendeztem, operatőrködtem, vágtam, színeztem, és készítettem a "tolatós effektet" :D Ahogy a YouTube-on, nevem alatt futó többi szösszenetben is hasonló szerepeket töltöttem be :)
0
2011. november 26., szombat 12:33
Rajtam sem múlott. Azon kívül, hogy a te neved alatt fut a YouTube-on, mennyi közöd van hozzá, ha nem titok?
0
2011. november 26., szombat 12:30
Nagyon szépen köszönöm! Remélem összejön az 50 szavazat, hogy zsűri elé kerülhessünk!
0
2011. november 26., szombat 5:17
Szavazat ment ;) sok sikert Zoli!
0
2011. november 25., péntek 22:04
Sziasztok! Remélem nem veszitek zokon, ha itt, illetve jobban mondva a blogon kérek Tőletek egy kis segítséget!
0
2011. november 19., szombat 14:51
Amíg nem jelenik meg a Super 8, jegelem a projektet, mert szükségem lesz majd a jelenetválasztásra (remélem lesz a belső borítóban), de tegnap láttam egy filmet... Egy filmet, ami felettébb szokatlan, fura, baromság és ezzel együtt remek szórakozást, kikapcsolódást nyújtott (a szinkron pedig zseniális!). Másképp fogalmazva: kiváló film! :)) Ha új címet kellene neki adnom, Űrrepülő Cirkusznak keresztelném el :) Eddig ezt dobtam össze fél nap alatt:

Slipcase:

Digipack külső:

Digipack belső:
0
2011. november 8., kedd 15:05
Neked is gratulálok! Nagyon jó ötlet, nagyszerű kivitelezés.
0
2011. november 8., kedd 14:58
Nagyon jók! Gratulálok!
0
2011. november 8., kedd 14:31
Tovább pofozgattam, alakítottam a digit, eszközöltem néhány módosítást is :) Továbbra is minden észrevételt szívesen veszek :)

Külső papírfekni:

Digipack külső része:
0
2011. november 8., kedd 9:28
Köszi :) Én is gratulálok, nagyon szépek lettek ezek a díszdobozok! Nekem tetszik ez a kívül ezüst-fekete, belül színes összhatás.

Persze, lehet szó BD-s kiadásról andrew, de előtte "beszélnem kell rendem bölcs
és hatalmas fejével" :))
0
2011. november 7., hétfő 15:02
BD-set is csinálsz? :) Akkor én is írok! :)
0
2011. november 7., hétfő 14:39
Az ezüst-fekete és a színes digik nem harmonizálnak egymással. Szerintem ha már ennyit dolgoztál velük, megérdemelnének egy saját "kabátot", ami jobban passzol hozzájuk. A digik tetszenek!
most posts by TM
0
2011. november 7., hétfő 14:32
Nagyon állat!
0
2011. november 7., hétfő 14:27
Hogy felpezsdült itt az élet :)) Gratulálok mindenkinek az újonnan alakuló digikhez, borítókhoz!

Az elmúlt hónapban nekem két újdonságot sikerült összehoznom, bár az egyik nem egy szimpla digipack, időráfordítást tekintve pedig bőven kitett hármat is :)

Star Wars - klasszikus trilógia
[img]http://3.bp.blogspot.com/-wmURFGhzbfA/TqCQEjMaRQI/AAAAAAAAB0A/XFMZQg0LTlY/s1600/Star%2BWars%2B4-6_1.JPG" width=800 height=600>

Star Wars - a teljes történet (az eredetileg kiadott klasszikus trilógia ezüst-fekete, dombornyomott borítójába beleszerkesztve)

további képek
0
2011. november 6., vasárnap 12:41
Jelenleg ezt barkácsolom, ugyanis nem bírom tovább a katasztrofális magyar DVD borítót nézni. Persze ez sem egy mestermunka, van még mit finomítani rajta:

0
2011. november 5., szombat 22:22
Köszi Gyulus és Jester! Jogos észrevételek, javítottam is őket :) Köszi neked is Igc, már válaszoltam is.
0
2011. november 5., szombat 14:02
Ez nagyon jól néz ki! Küldtem privit..
0
2011. november 5., szombat 5:35
A piros mező fölötti fekete szövegnél pedig nagyobb sorközt állítanék be, hogy ne lógjanak bele az ékezetek a felső sorokba.
0