Keresés

Házi készítésű borítók, díszdobozok

2018. december 17., hétfő 23:39
Köszönöm Nektek is a  gratulációt.

Az aranymetszést én is inkább arányosságként ismertem. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy TM által jelzett felvetést érdemes általánosságban alkalmazni - ha megnézed a többi képet, digit, ez elég nagy százalékban teljesül a felhasznált képeken, de sok esetben szerintem a kompozíciót nem zavarja, sőt esetleg épp ki tud fejezni valamit az is, ha nincs teljesen szigorúan figyelembe véve. Itt pl. számomra abszolút rendben volt a dolog, hiszen a figura eléggé benn van a képben, amely amúgy nagyon jól bemutat egy olyan önmagából kifordult, a valóságban és érzelmileg is sivár világot.
0
2018. december 17., hétfő 21:15
Szia, Nagyon szép munkák. Elkezdtem írni egy sorrendet, hogy melyik tetszik a legjobban, de feladtam, mert olyan sok szép borító készült.
Az, hogy technikalig tudsz ilyet készíteni az egy dolog.(nem kicsi) De, hogy a témákhoz milyen jól nyúlsz hozzá, na az már valami.
Gratulálok !!!
Nagyon különleges munkák.
0
2018. december 17., hétfő 21:00
Emlékeim szerint az aranymetszés egy aránypárt jelent, illetve arányosságot. A fotókon belüli tekintetek iránya szerintem nem függ össze az aranymetszéssel. Ez tényleg így van? Nem kötekedni akarok, csak én még ilyenről nem hallottam. Mondjuk a fényképezéshez lövésem sincs...
0
2018. december 17., hétfő 20:55
Idei gratulációmat is fogadd tiszta szívvel, nagyon ügyes vagy!
0
2018. december 17., hétfő 16:06
Köszönöm!
0
2018. december 17., hétfő 15:57
"ennek ellenkezőjéről"
most posts by TM
0
2018. december 17., hétfő 15:56
Értem, csak akkor úgy lett volna jó a fogalmazás,  ha "erről" helyett ennek ellenkezőjéről" áll a szövegben. De igazából csak évődés miatt hoztam fel, nyilván. :)
Jó a Szárnyas fejvadász koncepció is, talán csak a második rész digijénél van egy kép, ami helyett lehet,  hogy másikat választottam volna. Annál, ahol Gosling kifelé (jobbra) néz egy fatörzsre vagy mire. Merthogy az aranymetszés szerint a fotókon mindig befelé (gerinc felé) bámulnak a tekintetek. De ez megint egy apró észrevétel, szóval, ha kinyújtanád a monitoron át a műved, emiatt nem dobnám vissza. :D
Grat!
most posts by TM
0
2018. december 17., hétfő 15:46
Blu-Ray Fan: tzoli25@gmail.com
0
2018. december 17., hétfő 15:44
Azért is írtam azt, hogy "számomra". :) Tudom, hogy sokaknak tetszik, nincs is ezzel semmi baj, de nekem a harmadik résszel szépen lezárult Ripley és az idegen párharca. A negyedik részben több olyan dolog is volt amit nem tudtam befogadni, kezdve a klónozással (ahogy azt hiszem még Jama fogalmazta meg valamikor, ha egy falábú embert klónoznak, a klónja nem lesz falábú...), és hibriddel bezárólag. Egyébként látványos film, és nagyon jók a karakterek.

Az AVS-nél az AVP-re gondoltam, egyből javítottam is magam.
0
2018. december 17., hétfő 14:46
Zoli, egy email címet írj légy szíves! Köszönöm.
0
2018. december 17., hétfő 14:44
Arról, hogy az Alien-sorozat befejeződött a harmadik résznél, valóban nehezen tudna meggyőzni az Alien 4, mivel annak léte pontosan cáfolja ezt. :)
AVS alatt pedig gondolom AvP-re gondoltál.

Amúgy az Utazók belseje tetszik, ötletes a tálca alatt a bolygó! :)
most posts by TM
0
2018. december 17., hétfő 14:09
...és az a Prometheus sem.
0
2018. december 17., hétfő 14:06
Bár Blu-Ray Fan-nak címezted ezt, én is válaszolnék:
Érdekes, mert nekem -természetesen a R. Scott rendezte első klasszikus film mellett- pont a negyedik Alien a kedvencem. De a Covenant és az AvP-filmecskék már engem sem érdekelnek.
0
2018. december 17., hétfő 13:50
jav: nem AVS, hanem AVP
0
2018. december 17., hétfő 13:49
Köszi a gratulációt.

Blu-Ray Fan: A saját szórakoztatásomra és mások kérésére is készülnek :)
Számomra az Alien sorozat befejeződött a harmadiknál, erről sem az Alien 4, sem az AVS filmek nem tudtak meggyőzni, és az előzmények (Prometheus, Alien: Covenant sem a kedvenceim), persze ha valakinek igénye lenne rá, nem zárkóznék el attól, hogy a negyedik filmhez is készítsek.
0
2018. december 17., hétfő 13:32
Nekem a három Alien. A negyedik részhez nem csináltál? Egyébként ezeket saját magad szórakoztatására vagy esetleg megrendelésre is készíted?
0
2018. december 17., hétfő 13:19
Nagyon szépek, gratulálok! Közülük az Utazók, a Szárnyas fejvadász 1-2, és a Terminátor-Megváltás digipack-ja tetszik a legjobban.
0
2018. december 17., hétfő 13:02
Bocs, a Hét nővérhez nem a megfelelő kép került:

Hét nővér (1+1 mediabook)

További képek: https://hazidigi.blogspot.com/2018/12/what-happened-to-monday-mediabook.html
0
2018. december 17., hétfő 12:57
Sziasztok! Az idei évben sajnos kevés időt tudtam erre a hobbira szánni, gyakorlatilag egy hozzászólásba be tudom rakni az összes idei újdonságom:

A számolás joga (1+2 mediabook)

További képek: https://hazidigi.blogspot.com/2018/10/hidden-fugures-mediabook.html

Alien - A nyolcadik utas: a Halál (1+1 fekvő mediabook)

További képek: KÜLSŐ LINK

Aliens - A bolygó neve: Halál (1+1 fekvő mediabook)

Alien3 - A végső megoldás: Halál (1+1 fekvő mediabook)

Alien gyűjtemény (gyűjtődoboz)

Szárnyas fejvadász (digibook)

Szárnyas fejvadász 2049 (digibook)

Szárnyas fejvadász gyűjtemény (gyűjtődoboz)

Szólít a szörny (1+1 mediabook)

Széttörve (1+1 mediabook)

Mamma Mia! (1+2 mediabook)

Mamma Mia! Sose hagyjuk abba (1+2 mediabook)

Mamma Mia gyűjtemény (gyűjtődoboz)

Utazók (1+1 fekvő mediabook)

Terminátor - Megváltás (1+1 mediabook)

Hét nővér (1+1 mediabook)

Hancock (1+1 mediabook)
KÜLSŐ LINK
További képek: KÜLSŐ LINK KÜLSŐ LINK

Ház a tónál (1+1 mediabook)

Ready Player One (1+2 mediabook)

0
2018. március 26., hétfő 15:40
Most hogy így kialudva is elolvastam a hozzászólást, bocsi az érdekes fogalmazásmódért!
0
2018. március 26., hétfő 2:55
Szia tzoli!
Lenne pár kérdésem, tudnál írni egy emailt, hogy ellevelezgessünk?
mr.sterling450@gmail.com
0
2017. december 25., hétfő 21:19
Köszönöm szépen!
0
2017. december 22., péntek 18:19
Gratulálok ismét! Nagy tehetséggel és ügyességgel áldott meg a Jóisten! Szerintem a legszebb az Atonement és a Sherlock gyűjtemény lett.
0
2017. december 22., péntek 18:19
Gratulálok ismét! Nagy tehetséggel és ügyességgel áldott meg a Jóisten! Szerintem a legszebb az Atonement és a Sherlock gyűjtemény lett.
0
2017. december 22., péntek 11:51
Az idei utolsó adag:

Középfölde gyűjtemény (gyűjtődoboz)

http://hazidigi.blogspot.hu/2017/12/middle-earth-collection-box.html

Vörös Sárkány (1+2 mediabook)

KÜLSŐ LINK

Szövetségesek (1+1 mediabook)

KÜLSŐ LINK

Kincsem (1+2 mediabook)

KÜLSŐ LINK

Vágy és vezeklés (1+1 mediabook)

KÜLSŐ LINK

Sherlock Holmes 1-2 (2 x 1+1 mediabook + gyűjtődoboz)

KÜLSŐ LINK
KÜLSŐ LINK
KÜLSŐ LINK

A majmok bolygója trilógia (3 x 1+1 mediabook + gyűjtődoboz)

KÜLSŐ LINK
KÜLSŐ LINK
KÜLSŐ LINK
KÜLSŐ LINK
0