Így van, ezzel teljesen egyértek! Illetve a nem gyári digik elégetésével azért nem! ;-) Viszont máris ráleltem a kiskapura: bárki, aki egy szupi digit csinál és másokkal is meg akarja osztani - mert sokan igénylik, ugye - , az elvileg eladni nem adhatja. Viszont én adok az illetőnek cserébe mondjuk öt filmet, de amikor kicsréljük a termékeinket, azonnal rájövök, hogy nekem bizony kellenek azok a filmek is, így hát gyorsan visszavásárolom őket! Most szépen kivonjuk az egyenletből az öt filmet, hiszen egyszerűsítünk, ezért csak a pénzt viszem. :-D
TM hsz-ára reagálva pedig a WARNER / FHE tényleg ne szerepeljen a díszdobin (helyette mondjuk az illető "kézjele"), de a gyártó stúdió logo-ja, a DD, DTS, ... amit / amiket tartalmaz maga az EREDETI KORONG, az nyugodtam maradhat. Ennyi erővel a szereplők nevei sem lehetnének rajta, hiszen nem adtak rá engedélyt és így tovább...
0
2009. május 28., csütörtök 14:35
6697
Köszi az észrevételeket :) Igazából van/volt egy másik változat is, ott a névelő ott van ugyan, de a Különleges kiadás csík nincs. Csak az a baj, hogy annak a psd-jét sehol sem lelem, lehet, hogy csak jpeg-ben mentettem el azt a változatot :S Amúgy csináltam egy bookletet is, a lemezek egyenkénti leírásával :)
0
2009. május 28., csütörtök 11:58
897
Nagyon szép lesz : )) Csak két megjegyzést tennék: szerintem a címben nincs szükség a névelőre, szerintem az értelmét tekintve sem, de a dizájnt is zavarja: így egy kicsit olyan mintha véletlenül pöttyintettél volna oda egy a betűt. A másik meg aztán tényleg nagyon magánvélemény: én általában ódzkodok ezektől a "különleges kiadás" és társai csíkoktól. (megjegyzem: a különböző nagyokosoktól beidézett: "Szuper", "Ezt látnod kell" stb. szövegek meg egyenesen irritálnak még hivatalos kiadásokon is) Ez nem egy kiadás, ez egy egyéni alkotás nem? arra meg elég az általad összeválogatott képanyag a szükséges és a dizájnhoz illeszkedő szöveginformációval. De mégegyszer jelzem: ez csak az én magánvéleményem. : )
0
2009. május 28., csütörtök 0:59
52684
A TM maradhat, én nem fogok reklamálni érte! :))
most posts by TM
0
2009. május 27., szerda 22:44
6697
Még ezen szoktam dolgozgatni :) Most sikerült végre megszereznem a listát, mely az 1496 odaveszett személy nevét tartalmazza. Nem kevés fáradtsággal járt ilyen állapotba hozni a listát (mert az bővebb volt, beosztással, életkorral stb.). Még 21 oszlop van hátra így már most látszik hogy a digi tálca külső borításán majd módosítanom kell a betűméreteken, vagy valamin, hogy az összes név elférjen, de az tuti, hogy mind fel fog kerülni oda.
Most irány meccset nézni :)
0
2009. május 27., szerda 21:41
6697
Szerintem is :) Így is marad, így kerül a polcra, sokkal mutatósabb :D
0
2009. május 27., szerda 21:34
16458
sokkal jobb! :)
0
2009. május 27., szerda 21:26
6697
Megoldottam a problémát :) Mostantól cenzúra alá vonom az itt kitett képeimet :D (Remélem a title font nem tartozik a Trade Mark hatáskörbe, legalábbis sok esetben nincs ott a TM a sarokban :D). Így csak az én szemeimnek maradnak a bizb.szok :D
0
2009. május 27., szerda 20:13
8260
off: érdeklődve várom.. :-)
0
2009. május 27., szerda 19:56
52684
:)
off: még cizellálom az ígért írást. :)
most posts by TM
0
2009. május 27., szerda 19:54
8260
"Frankónak nem frankó, de ezzel a gyakorlatban nem foglalkozik senki." Itt az igazság. Teljesen jogos, de én nem vagyok egy óvatos típus.. :-))
0
2009. május 27., szerda 19:41
1453
hoppci.. jaja jogos... de a NLC feliratot is csak az engedélyükkel lehet használni,meg a többit is, szövegkörnyezetben meg csak kiírni lehet. a fotó az más. azon nem gond... de a dolby-t meg semmi ilyen márkanevet nem lehet jellel feltüntetni,csak ha engedik :( ez van... de jó reklám akkor is
0
2009. május 27., szerda 19:34
16089
RaptorZ!
Ez nagyon szép lett. Mindenképpen igényt tartok egy ilyen, ahogyan ezt már korábban jeleztem Neked e-mailben.
Üdv.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2009. május 27., szerda 19:32
52684
A szellemi termékedért is kár, hogyha lenyúlják, na de ha a vendéglő neve visszaköszön egy másik helyről, azért te is morcosabb lennél. Az egy dolog, hogy mit lehet betartatni és mit nem, én csak azokat a kommenteket igazítottam ki, ahol azt írták, hogy ez itt mind teljesen frankó. Frankónak nem frankó, de ezzel a gyakorlatban nem foglalkozik senki. Én azért inkább óvatos lennék, mint zászlóvivője a dolognak. Amúgy meg gratula mindenkinek a kreatív munkákhoz!
most posts by TM
0
2009. május 27., szerda 19:15
8260
Amúgy Tzoli, engem is megelőztél... :-) Na mind1, majd publikálom mégegyszer a Cápa meg a Holtpont digiket.. Szépek és köszi!
0
2009. május 27., szerda 19:11
8260
Bár valahol megértem TM érvelését a jogokról, de nem igazán bírok azonosulni is vele: szerintem qrvára nem érdekel senkit, hogy otthon ki milyen "sufnidigit" csinál, amíg ez nem iparszerűen megy. Kétlem, hogy bármely kiadó érdemben tudna foglakozni az üggyel. Másrészt azt is aláírom, hogy ha már valamit megvettem, hadd tartsam olyan dobozban, amiben én akarom - ha már a kiadó b**szik hozzá szép csomagolást csinálni. De megígérem, ha egyszer ezzel bárki is megkeres hivatalosan, elégetem a nem gyári digijemet.. (amúgy ugyanez a véleményem a DVDzoomról is: én biztos nem kértem volna engedélyeket: senki nem fog vele foglalkozni, ha meg igen, akkor is ráérnék mindent leszedni, ha szólnak..)
Tudod, TM, hiába lopnak nyilvánvalóan tőlünk is az étlapról, én sem tudok nagyon mit csinálni. ..-)
0
2009. május 27., szerda 18:37
52684
Szerintem elbeszéltek/-tünk egymás mellett. Te a Rémálom digiről beszélsz, Vape pedig Lord Picard A sziget munkájáról, melynek hátulján öles betűkkel virít a Warner Home Hungary felirat és a többi, ami nem logó, hanem egyenesen impresszum, s mint olyan sokkkal nagyobb súllyal esik latba, hiszen a logón kívül mindenféle cégadatot is tartalmaz. Ergó, azt nem lehet csak úgy filmes oldalról levadászni, ez a hivatalos borító része. A Rémálom digit azt senki nem bántotta, ahogy persze L.P.-t sem. :)
most posts by TM
0
2009. május 27., szerda 18:21
1453
dehogynem! hát ingyé reklámot ki látott má??? nem? hogy ingyé népszerüsítjük mind a kiadást, filmet, a kiadót,ecetera :P
0
2009. május 27., szerda 18:02
16458
nem, mert ők nem szakítanak belőle. és ez milyen mááá? :)
0
1453
ja TM-nek akartam :)
0
16458
Hát, ha elnézed egy-egy kiadványát a kiadóknak...
0
1453
sztem meg hatalmas reklám lenne nem?
0
2009. május 27., szerda 17:53
52684
Milyen irigység? Ha az én cégem nevét látnám egy akármilyen terméken, akkor az esztétika lenne az utolsó dolog, amit néznék.
most posts by TM
0
2009. május 27., szerda 17:50
16458
vagy az irigység fogalmát ;) :)
0
2009. május 27., szerda 17:49
52684
Tegyük hozzá, jogosan, mivelhogy az kimeríti a hamisítás fogalmát.