Vidd el egy könyvkötőhöz, ő belenyomtatja aranyozott betűkkel. Annál szebbet te sem tudnál produkálni, s ez a legtartósabb megoldás is.
most posts by TM
0
2008. április 18., péntek 9:14
290
Hamarosan nekiállok egy másik díszdoboznak is. A Keresztapa trilógia díszdobozt fogom elkészíteni. Van egy ősrégi, szakadt bőrkabátunk, amit már régen ki akartam dobni, de valahogy soha nem vitt rá a lélek. Most nagyon jó szolgálatot fog tenni!:) Ezt a díszdobozt fogom bőrrel körbevarrattni. Csak azt nem döntöttem még el, hogy a "The Godfather DVD Collection" feliratot hogyan varázsoljam rá.
1: Égessem bele a bőrbe 2: Fessem rá a bőrre 3: Gravíroztassam bele egy fémlapba és ezt a fémlapot patentoljam rá a már bőrrel bevont tokra...
Még nem döntöttem. Esetleg javaslat?
0
2008. április 17., csütörtök 22:29
6697
Köszi neked is :) Igyekeztem a legjobbat kihozni, persze lehet lett volna még mivel feldobni, de egyszer be is kellett fejezni :)) Amúgy nekem úgy tűnik, legalább is botszememnek, mintha tényleg igazi, könyvekre jellemző borítása lenne a Faun-odnak, ha nem, akkor nem semmi nyomtatóval készült :))
0
2008. április 17., csütörtök 22:14
504
Hello Lord Picard!
Nagy gratula a jurassic dobozhoz,nagyon szép lett! csak így tovább!!!!
0
2008. április 17., csütörtök 21:10
6697
Nos, ebből a szituból is látszik, hogy ha valaki igényességet akar, s minden LK-s filmet ugyanolyan minősgében polcán tudni, annak saját költségén kell ezt elintéznie. Nem vagyok nagy guru, de sok segítőkész ember van itt szerencsére, remélem lesz megoldás a problémára!
0
2008. április 17., csütörtök 20:55
16
Helló Mindenki!
Meg szeretném kérdezni, hogy valaki készítene e DVD-khez nékem külső papírfeknit. A következőkről lenne szó: Legendák klubja: Csillagkapu, Total Recall, Vörös Szonja, Terminátor 2(nem kell olyan dombornyomott), Hegylakó, olyan egyforma sémára mint itt az oldalon. Ezekhez azért kellene mert most vettem meg őket és nem az az egységes külső borító volt mint, a képeken és ez nagyon zavart. Természetesen, ha nem érne rá senki ilyenekkel vacakolni (persze megfelelő megbeszélt fizetség fejében), tanácsokat is szívesen fogadok, hogy honnan lehet letölteni képeket, sablonokat hozzá, vagy ha valakinek van ilyen a bírtokában és viszonylag sértetlen (persze nem vagyok maximalista) azt meg is vehetem, ha felesleges, és megbeszéljük. Ha nem jó helyre írok, bocsi. De nagyon tetszett az összes munka amit itt láttam, és innen gondoltam, hogy megpróbálom. Aki tudna segíteni, az elér a: emsik@mailbox.hu e-mail címen.
Előre is Köszönöm! Misi
0
2008. április 17., csütörtök 20:42
8851
Beígértem az általam készített 5 DVD tok befogadására alkalmas díszdoboz műszaki rajzát.Ez a palást:Ez pedig az alja, ill. a teteje:Az alján van a 77x80-as fül, ezt kell két oldalról beragasztani a 77 széles gerincbe belülről. Ha van olyan nagy karton, akkor ez a két ragasztás megspórolható, és ez esetben egy darabból összehajtható az egész doboz. A 95x135-ös szárnyak mennek belülre. Ezek egyrészt merevítik az egész dobozt, másrészt nem engedik szétesni. Erre hajlik rá a palást két vége. Az azokon látható 35x37-es kis fülek a nyílás rövid oldalára ülnek fel, és ezeket takarja le az alján/tetején lévő 35x77-es fül.Tudom, hogy kissé nehéz lehet ezt így értelmezni, de talán egy próba során egyértelművé válhat minden. Akinek meg megvan otthon a Rocky doboz, bontsa szét nyugodtan, ez a rajz az alapján készült.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2008. április 17., csütörtök 17:26
6697
Még egyszer köszönet érte :)
0
2008. április 17., csütörtök 16:46
897
Szép lett! és nagyon szívesen! : ))
0
2008. április 17., csütörtök 16:26
6697
Köszi :) Nagyon jó ötlet volt ez a topic :) Egy-két digipack ötlet már itt motoszkál a fejemben, talán egyszer azokról is lesz néhány kép :))
0
2008. április 17., csütörtök 16:20
290
Jópofa lett, gratula hozzá!:)
Mostmár látom, nem volt hiábavaló a topicnyitásom:) (ha csak 1 ember csinál magának az itt olvasott fortélyok által díszdobozt, borítót, már megérte!)
0
2008. április 17., csütörtök 15:40
6697
Nos, végre én is bemutathatom első, saját tervezésű díszdobozomat :) Tzoli hathatós segítségével, iránymutatásával és munkájával született meg ez a darab :) Ezúton is jár a hatalmas köszönet neked Zoli, s nem semmi gyűjteményed van, ahogyan reverse-nek is, elképesztő cuccokat tudtok csinálni :))
0
2008. április 16., szerda 20:58
504
Az biztos.....,hogy nem!!!!!:):)
0
2008. április 16., szerda 19:57
897
Én is köszi !! Gondolod, hogy megélnénk belőle? : ))
0
2008. április 16., szerda 18:18
504
Köszönöm szépen!! Egyébként én is gratulálok a digidhez Tzoli,nagyon ügyes,kreatív!! Nem alapítunk közösen egy grafikai stúdiót?? :):):):) Várom a többiek első munkáit,kiváncsi vagyok nagyon!!
0
2008. április 16., szerda 17:25
276
Ez a fadoboz, ami A dzsungel könyvéhez készült, egyszerűen fantasztikus! Teljesen el vagyok tőle ájulva! Iszonyat kreatív vagy, gratulálok! :)
0
2008. április 16., szerda 16:11
897
A digipakkoknál viszont két réteg 300 grammos lap van egymásra ragasztva (illetve belső oldali éleknél csak egy vékony lapot szabad használni, mert egyébként nem lehet a dupla vastagságú lapot lehajtogatni (ha kinyitsz egy gyári digit, ott is így van).
0
2008. április 16., szerda 16:07
897
Az enyém viszont úgy készül, hogy a 300 grammos papír maga a doboz. A merevségét egyrészt a dobozforma, másrészt a nyitott oldalnál a visszahajtott és ragasztott (tehát duplázott vastagságú) papír adja. Ez kisebb dobozoknál (1-2-3) elegendő merevséget biztosít, szerintem még 4-esnél is megfelelő, de igény szerint ott már elhelyezhető akár még egy réteg is.
0
2008. április 16., szerda 15:34
8851
Az általam készített díszdoboz úgy készült, ahogy írod: vastag, masszív, merev karton maga a doboz. Az összeállítás során ez is több helyen két-három rétegben alkotja a doboz falát. Erre tettem rá utólag az öntapadós, vékony papírra (lézer)nyomtatott grafikát. Mivel a doboz egyik vége nyitott, ezen a végén behajtással hoztam létre a szép éleket, ráadásul így a tokok behelyezése során sem sérülhet a doboz.A lényeg: ügyes, és előrelátó tervezéssel szép és tartós dobozt készíthet bárki.Nem felejtettem el a sablont, csak mindig akkor megy ki a fejemből, amikor hazaérek. Otthon meg nem netezek mostanság, úgyhogy türelem. Előbb-utóbb csak eszembe jut, és feltöltöm valahová.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2008. április 16., szerda 15:22
1346
Sziasztok! Egy dolog nem tiszta nekem. Megveszitek a tokot ugye, majd könnyű papírra (mert a 300 grammos még nem olyan kemény mint egy igazi tok) rányomtatsz egy nyomtatóval, majd azt ráragasztod a kemény összehajtogatott nehéz kartonra, ami maga a díszdoboz is lehet akár. Magyarra lefordítva nem a kemény papírra nyomtattok, hanem nomrálisra, amit aztán ráragasztotok a keményre. Nem látszik a papír szélén, hogy vágva meg ragasztva lett? z
0
2008. április 16., szerda 11:28
19952
ment mail :) thx
0
2008. április 16., szerda 10:53
897
Dömi, keress meg mailben...
0
2008. április 16., szerda 10:51
897
Egyébként ez a Photoshopos szerkesztés elég jó kis kreatív dolog. Pl. a belső oldalon a "sápadt emberes" kép hat rétegből (képből, képrészletből) lett összeállítva...