Keresés

FILMZENE

2017. március 3., péntek 16:27
Jackman eléggé túlértékelt újabban, viszont a The Birth of a Nation elég szép kis szerzemény volt tőle tavaly.
Kíváncsi leszek mit hoz ki a Kong-ból.
0
2017. március 3., péntek 15:26
Ne bánd, hogy nem emlékszel a Farkas filmekből ismerős motívumokra, mert nem is nagyon voltak. Az előző részé konkrétan egy rakás .... volt. Szóval innen lehet fejlődni.

Konghoz meg remélem, hogy kihasználják a dzsungel és a háborús hangulat adta kombót. Ilyen filmhez illene egy jó kalandzenét írni.
0
2017. március 3., péntek 14:03
Beltraminak azért van néhány nagyon jó húzása: Terminator 3, Die Hard 5, Sikoly 3 és a Yuma.
0
2017. március 3., péntek 11:14
Ebben azért van valami. Beltramitól egyedül a 3:10 To Yuma tetszik.
0
2017. március 3., péntek 9:52
Hát ha jó zenéket akarsz hallgatni akkor kerüld el mindkét komponistát :)
0
2017. március 3., péntek 3:39
Mai újdonságok

Kong:Skull island Henry Jackman...1-2 track emlékeztetett Elfman Hulkjára..amúgy eddig magasztos iparosmunka,magasztos alatt értem a hangszerelést és a nagy felfedezős-kalandos motívumokat..

Logan Marco Beltrami..kíváncsi leszek villant-e ismerős témákat..bár nem emlékszem az előző önálló filmekből sem x-men akkordokra..
0
2017. február 26., vasárnap 11:22
Itt meg is tudod hallgatni:

https://www.youtube.com/watch?v=ECV1oZ2QTfg
0
2017. február 25., szombat 19:46
Soha életemben 🙂 De kinyomozom mi ez köszi 🙂
0
2017. február 24., péntek 21:55
Erről már hallottál? :)

https://www.amazon.de/Land-Complete-Musical-Experience/dp/B06X9BJLSK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1487966055&sr=8-1&keywords=La+La+Land+-+The+Complete+Musical+Experience
0
2017. február 24., péntek 17:23
A második etap jobbnak tűnik pedig nem nagyon szeretem Elfmant :D
0
2017. február 24., péntek 15:43
Hollywood in Vienna 2017
Tematika: Mesék
A vendég\díjazott pedig a 2. felvonásból könnyen kitalálható ;)

Beauty & Beast
The Chronicles of Narnia
Mulan
Finding Neverland
Life of Pi
Lion King

Edward Scissorhands
Nightmare before Christmas
Corps Bride
Batman
Batman returns
Simpsons
0
2017. február 21., kedd 15:35
:)
most posts by TM
0
2017. február 21., kedd 14:46
Csak dőljetek hátra és áradjon át rajtatok a ZENE

https://www.youtube.com/watch?v=SXsqYs1l_IY
0
2017. február 14., kedd 9:34
Van egy eladó Beverly Hills Cop filmzeném eladó (score) bontatlan. 5.000,- forint, benne a postával ha valaki úgy kéri...

davidkrisz@gmail.com
0
2017. február 9., csütörtök 18:28
Közben rájöttem, hogy már ott is Joseph volt a fronton, némileg későbbre datáltam a Lukather-ékhez való visszajövetelét. Kimball-t valamikor 2008 környékén vágták ki (ha jól tudom). Pedig már 86-ban a Fahrenheit albumot is Williams énekelte fel, kár hogy a későbbiekben hosszabb kihagyást csinált. 1990-ben nagyon kellett volna a hangja, az akkori válogatásukra újként felvett 4 nóta eléggé béna sajnos.

Én örülök, hogy a tavalyelőttire jututtunk ki, így az akkor friss album húzószámait is hallhattuk élőben. Nekem Paich jellegzetes mély hangja jött be nagyon a Stranger In Town előadásakor. Ami még nagyon örömteli, hogy a fiatalabb korosztály is ismeri és szereti őket hazánkban, előttünk egy fiatal párocska állt, nem lehettek több, mint 25 évesek. Szerencsére néha az élet rácáfol arra, hogy csak az igénytelen szemétre van kereslet.
0
2017. február 9., csütörtök 16:44
Igazad van 2012-ben volt az a számunkra el nem felejthető KONCERT.
Viszont te sem jól tudod, hogy Joseph Williams volt akkor is frontember.
A bemutatásakor Lukather a Cápa főtémáját játszotta, hogy vajon ki is fog következni :)
0
2017. február 9., csütörtök 13:41
2012-ben volt a korábbi Toto-koncert, arra sajnos nem jutottunk el anyagi okokból (ha jól tudom, azon nem is Williams volt a frontember), az azt megelőző 2006-ban, de arról hallottam sztorikat, hogy mennyire szar buli volt, főleg Bobby Kimball miatt, akinek mára sikerült porig rombolnia egykori hírnevét. Nem csodálkozom, hogy kitették a bandából.

Kis John Williams is legyen, elvégre neki van a jeles napja. Számomra a Star Wars zenéjét übereli a Superman-é. Soha nem fogom megbocsátani az Acélember alkotógárdájának, hogy kompletten kukázták a korábbi ikonikus főtémát és társait. Mindig vártam a film alatt, hogy mikor csendül fel bármi is a régi szerzemények közül. Ebből a szempontból jelentős értékcsökkenésen esett át az amúgy nagyon jó film.
0
2017. február 9., csütörtök 9:50
Azon mi is kint voltunk, baromi jó koncert volt.
Sőt az előző, talán 2011-es koncerten is kint voltunk. Fent voltunk a "karzaton". Alattunk Presser Pici, megboldogult Somló Tamás és Horváth Károly alias Charlie szórakozott kellemesen :)
0
2017. február 8., szerda 21:57
Igen-igen, mind John, mind pedig Joseph Williams egyértelműen műfajának egyik megkerülhetetlen alakja, utóbbit 2015 nyarán volt szerencsém élőben megtekinteni az azóta bezárt PeCsa Music Garden falai között.
0
2017. február 8., szerda 18:15
Nélküle sohasem lesz Star Wars.
Egy Star Wars történet számára a főtémája megkerülhetetlen pontosan úgy, ahogy a Darth Vader téma.
És munkássága messze túlmutat azon, hogy leragadjunk a Star Wars-nál.
Isten éltesse Őt, és jó tudni, hogy a fia is milyen nagyszerű zenész.
0
2017. február 8., szerda 14:43
Na szóval kezdek megbarátkozni Williams zenéjével, nem azzal, hogy nélküle nincs Star Wars :D
0
2017. február 8., szerda 14:42
Ma 85 éves a jó öreg Williams bácsi. a Star Wars nélküle nem ugyanaz és ahogy öregszem egyre jobban kezdek megbarátkozni vele, úgyhogy a jó isten éltesse még igen sokáig, lehetőleg aktívan :)
0
2016. december 6., kedd 18:15
Akkor jól emlékeztem, az igen micsoda variációk.
0
2016. december 6., kedd 9:29
Igen nekem van meg, de az enyémen meg nincs o-ring :) Így megy ez...
0
2016. december 5., hétfő 20:15
Régóta szemeztem ezzel a kiadvánnyal, ma végre megérkezett nekem is a messzi Kínából. Valakinél láttam korábban erről képeket, ha jól emlékszem purple rain-nél, hiányolom, hogy nekem nincs a tokban kísérőlap, ettől eltekintve elég jó kis lemez, CD minőségben húzza a zenekar a trackeket. A képminőség sajnos inkább DVD, de megteszi, itt a hang a lényeg, az viszont DTS-HD. Szépen szól nagyon. Ahogy hallgattam még inkább nehéz volt elfogadnom, hogy Horner már csak a zenéjében él tovább. :(

0