Csak kiváncsiságból kérdezném meg, hogy a fémdobozban is ugyanez a borító van, vagy valami egyedi darab ?
Mert ha egyszerűen ugyanez egy fémdobozban, akkor szerintem simán megéri
0
2007. június 9., szombat 17:05
252
Én is elkeztem felvenni de érdekelne ez a dolog... ha megoldható. Amúgy megvan szinkronosan VHS-en is, de nagy úr a kényelem...
0
2007. június 5., kedd 18:22
835
Ezzel mind igy vagyunk szerintem, csak nekem nincs meg az a luxus, hogy megtarthatom azokat a vinyon, ami megvan dvd-n (ugyanis az egy terabyte-os kulso vinyom is tele van lassan, meg a 250 gigas gyari is az iMac-ben :((( ), szoval en csak olyasmit tarolok, amit dvd-n nem lehet vagy nem kell beszerezni... Most toltottem le gyorsan az Elit alakulatot is gerbence-nek egy zart trackerrol :)
0
2007. június 5., kedd 17:33
8851
Én az HBO-ról vettem fel annó az egész sorozatot, de rögzítettem a sorozat reklám spotját, és felvettem a werkfilmjét is. Az egyes epizódokat VCD formátumra konvertáltam, még menüt is elkezdtem készíteni hozzá, de aztán inkább megvettem DVD-n, a szinkront meg nem hiányolom. Remek sorozat, de nem lenne szívem írott lemezről nézni, amikor ott áll a polcon az eredeti DVD. Mindamellett letörölni még nem volt szívem, a mai napig ott porosodik valamelyik vincsi elfeledett bitjei között. :-)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2007. június 5., kedd 3:21
3721
Persze, hogy érdekel! gerbence@citromail.hu Előre is köszi!
0
2007. június 5., kedd 3:02
835
Nekem volt, meghozza az akkoriban legjobb, amit kapni lehetett (azota se lattam jobbat; 400 gigas alomszep sony, lejatszokat megszegyenito video es audio dekoderrel) es most odaig jutottam, hogy a tv elofizetest is lemondtam, azt meg eladtam, mert meguntam az egeszet, nem volt interaktiv elegge. Szoval ne vegyetek ilyesmiket, nezzetek inkabb dvd-t :) Egyebkent en oda tudom adni neked a sorozatot magyarul (jelzem nekem is megvan dvd-n, mielott valaki bantani akarna :)), ha erdekel meg, szolj.
0
2007. június 4., hétfő 23:52
3721
Igen, én is ezt vontam le. :)
0
2007. június 4., hétfő 23:16
9368
Tanulság: szereznünk kell egy DVD-felvevőt :)
0
2007. június 4., hétfő 23:06
3721
Szerintem nem az. Törvényes joga bárkinek felvenni egy műsort a tévéből (hiszen ezért árulnak dvd-felvevőket), és azzal meg azt csinál, amit akar, ha nem pénzért teszi. Egyébként tökmindegy: nem tolonganak a segíteni vágyók.:(