Keresés

Az elit alakulat (6 DVD)

2007. június 4., hétfő 21:52
Ez akkor is kalózkodás, akárhogy hívod :)
0
2007. június 4., hétfő 18:30
ma este 21.30-tól elkezdi leadni az m2 az Elit alakulatot (Band of Brothers): minden hétfőn hasonló időpontban adnak majd egy részt.
Az lenne a kérésem, ha van valaki, aki dvd-re tudja rögzíteni a részeket, és megosztaná velem, legyen szíves segítsen - nagyon hálás lennék! (A sorozat eredeti, feliratos kiadása megvan, tehát nem kalózkodni szeretnék, csak szert tenni a szinkronos verzióra a díszdobozom mellé.)
Aki segítene, legyen kedves, ide írjon: gerbence@citromail.huElőre is köszönöm!
0
2007. január 20., szombat 16:10
nekem is kijönnek simán a lemezek (tuti mert mindennap gyönyörködöm a filmbe:P)
0
2007. január 20., szombat 12:19
Nálam az volt a probléma, hogy nem akartak a tartóban maradni. 6-ból 2. Megoldás: öngyújtóval picit megolvasztottam a lemeztartó körmöket (nagyon óvatosan, mert különben úgy megolvadnak, hogy az életben nem tartanak meg semmit; hála az égnek nem ennél a filmnél, de jártam már így pórul), és végül győztem.
Ahogy olvasom, a Warnernek erre a kiadványra sikerült egy extra gagyi minőségű műanyag tálca-szettet beszereznie. Kinek szorul, kinek lötyög. :-))
0
2007. január 20., szombat 11:48
Nekem is gond nélkül kijönnek a lemezek.
0
2007. január 19., péntek 21:51
Nem tudom,nekem tök simán kijöttek,elsőre.
0
2007. január 19., péntek 16:59
Nekem is ugyanez volt a gondom. Úgy kell kiimátkozni a lemezeket a tartóból. Mindegy! a lényeg, hogy megvan.
0
2007. január 15., hétfő 9:48
Te is hallottál arról? ;-)
most posts by TM
0
2007. január 15., hétfő 5:07
ez olyan marhaság lehet, mint amikor valami farok (ehem) a "B.C. 52"-t "jézus után 52"-nek fordítja egy sorozat esetében. eheh...
0
2007. január 15., hétfő 4:10
A szó félrefordítása elég ciki, de inkább az extralemezről lemaradt magyar fordítás miatt dühöngtem, amikor megvettem a dobozt.
most posts by TM
0
2007. január 15., hétfő 1:13
ezen pajtim is röhögött már vagy 3 éve:)

biztos előtte olyan kínai kungfu filmet néztek,amiben a küzdelem előtt nem azt mondjá,fight..és bunyó,hanem flight..és repülnek,mint a Tigris és Sárkányban:)

najó..ez erőltetett volt:)
0
2007. január 15., hétfő 0:03
még így is van olyan ködös ez az egész mint a fordító elméje.
0
2007. január 14., vasárnap 23:58
a harc mint főnév szerinted flight?:)
0
2007. január 14., vasárnap 23:52
főnévként is használatos, ami rögtön egy árnyalatnyi különbség
0
2007. január 14., vasárnap 23:46
ja, ez nekem is feltűnt, jelen esetben úgy tűnik a kűlcsíncsre helyezett hangsúly meggátolta a kiadókat abban, hogy rájöjjenek, a fight ebben az esetben annyit tesz, "harcolni"
0
2007. január 14., vasárnap 22:41
Nem tudom volt mar rola szo vagy sem, de a Doboz belsejen, az epizodok leirasanal boduletes felreforditas van. %. lemes 9. - Miert repulunk? Azert ehhez szeretnek gratulalni, szep forditasa a Why we fight-nak. :)
0
2006. december 18., hétfő 17:58
En is igy szedtem ki, de kozben nyomdafesteket nem turo kifejezeseket hasznaltam kulonbozo emberek felmenoire... Azt tudnam miert nem lehet egyszeruen olyan DVD tokokat, muanyagokat gyartani, hogy egy gombot megnyomok es kijon a lemez. Az amaray tokoknal meg tudtak oldani es ilyen muanyag lap tipusu tartobol is van ennel ezerszer jobb megoldas.
0
2006. december 18., hétfő 17:51
Nekem is ezzel a módszerrel sikerüt végülis kikotorni őket, de beletelt némi időbe (és nyomdafestéket nem tűrő szavakkal való dobálózásba :)), mire rájöttem a technikára.
0
2006. december 18., hétfő 17:22
Nem nehéz, csak ezek más technikát igényelnek, így együtt! (Ez a duma az Airplane!-ben van! :-))) )
Szóval a hüvelykujjaddal nyomod a korong közepén lévő gumót, a mutatóujjaddal pedig aláfeszítesz a lemeznek, de nem egy ponton!, hanem folyamatosan húzod az ujjadat a lemez széle alatt, körbe. Így tök könnyen kijön a lemez, és kis túlzással a Gyalog Galopp díszdobozból is ki-be lehet rakosgatni a korongokat ezzel a módszerrel, leteszteltem egy rossz lemezzel.
most posts by TM
0
2006. december 18., hétfő 17:07
De még mennyire! Rendesen leizzadtam, mire sikerült az összes korongot kioperálni.
0
2006. december 18., hétfő 16:29
Az enyemben nincsenek torott DVD tartok, de a lemezeket piszok nehez kivenni. Mas tulajdonosok is talalkoztak ezzel a problemaval?
0
2006. december 16., szombat 12:46
Köszi a képeket, Vincent Vega.
0
2006. december 16., szombat 12:42
Igen így kapható. Én tegnap vettem át. Megtekintheted a dvd gyűjteményes topicban, most raktam fel képet.
0
2006. december 16., szombat 12:36
Úgy kapható még (ilyen digipack-szerűen) mint ahogy a 48-as hozzászólásnál van a képen?
0
2006. december 5., kedd 20:36
ÁÁááááááááááááááááááááááááááá
Miert?:D Annyi jó dvd-t lehet most beszerezni, hihetetlen jó áron. Nem bírom anyagilag:) Mindig jól eltervezem, hogy ezt meg ezt majd köv hónapban, talán addig kicsit barátibb lesz az ára. Aztán eszembe jut, hogy mivan ha elfogy, aztán meg jön egy akció, és nekem végem. Múlthónapban így sikerült kb. 50e hufot eltapsolnom... most még csak 14-nel tartok, de félek nem bírom ki és ebből is kell egy példány....
0