Keresés

Woody Allen DVD

2010. október 7., csütörtök 18:12
Talán ha készülne egy Allen vs. Predator...
0
2010. október 7., csütörtök 18:08
Remélem visszakerülnek a Budapest Filmhez a Woody Allen filmek, mint anno... és akkor megjelenik minden... :-)
0
2010. október 7., csütörtök 18:02
Na hallod, ahol De Niro, Ford, Costner és egyéb nézőbarát/kommersz alkotók filmjei sem kerülnek már vetítésre, ott mit lehet várni egy Woody Allen-rendezés bemutatójának esélyéről?
most posts by TM
0
2010. október 7., csütörtök 17:53
Találkozni fogsz... premier lett beharangozva december közepére a Budapest Filmtől... vagyis a Whatever Works kimarad... de... vagy ez  premier is elmarad majd?
0
2010. augusztus 13., péntek 0:42
Az InterCom-ot ismerve, erre semmilyen reális esélyt nem látok, legfeljebb majd úgy 50 év múlva, mikor rájönnek, hogy a Smiley Cicus és hasonló förmedvények a kutyának sem kellenek.
0
2010. augusztus 12., csütörtök 19:19
A jogok a Paramountnál és az MGM-nél.Vagyis fordítva.:)
0
2010. augusztus 11., szerda 10:33
A Fogd a pénzt és a Sam a két legjelentősebb munkája ezt az idő már sokszorosan igazolta, mégis e kettő nem akaródzik megjelenni. De majd egyszer...csak BD-n pl. :)
most posts by TM
0
2010. augusztus 11., szerda 10:17
Számomra a kései filmjei közül inkább csak a moralizálós témájúak tetszenek: Kasszandra álma, Match Point. A Melinda és Melinda szintén jó volt.
0
2010. augusztus 11., szerda 4:37
Na ne röhögtess!
most posts by TM
0
2010. augusztus 10., kedd 22:43
Szerintem pedig pont a későbbi filmjeiben több a jobb, pl. A jade skorpió átka, ill. a Vicky Cristina Barcelona igazi gyöngyszemek...
0
2010. augusztus 8., vasárnap 18:03
A rendező kétségtelenül túl van a pályája csúcsán.Az utóbbi 10 filmjéből én is csak egyet(Holly Woody történet) vettem meg.

Ő eredetileg az értelmiség,és az annak készülő gimnazisták,egyetemisták kedvence volt.
Akkor még nem járt mindenki egyetemre...
0
2010. augusztus 8., vasárnap 3:29
A németeknek bejött, illetve náluk kijön szeptemberben - két formátumban is:

http://www.universumfilm.de/video/sales/movie.html?ID=fed73818-d10b-4308-ae47-262c1c5ee4dd
0
2010. augusztus 7., szombat 13:26
Én ezt úgy értettem (azt hiszem), hogy a magyar átlagos mozilátogató/dvd vásárló/film letöltő nem fog Woody Allen filmmel vacakolni. Aki a mainstream mellett/ellenére másra is kíváncsi, valószínűleg megnézi. Nekik húzónév. De az átlagos magyar mozinézőnek nem. Persze, ez csak magánvélemény.
0
2010. augusztus 7., szombat 12:45
Szerintem is húzónév Woody Allen még mindig (bár nem túl nagy mértékben), de reálisan ezt csak úgy tudnánk megítélni, ha olyan filmje menne a moziban, ahol csak ő az ismert név. Mert az új filmjei is tele vannak ismert színészekkel, akik szintén húzónevek.
0
2010. augusztus 7., szombat 12:17
"Szerintem Woody Allen neve nem húzónév."

A nézettségi adatok szerint viszont az. Nem szokták túlzásba vinni a filmjei terjesztését (talán a Vicky... kapott 10-nél több kópiát, ha már szinkronizált volt), de egy bizonyos szintet mindig megütnek (~ 30 ezer néző), szemben más hasonló módon forgalmazott (értsd: inkább az art hálózatban + 1-1 nagy forgalmú multiplexben) filmmel.
0
2010. augusztus 7., szombat 11:40
Hát ez a csukólból csinál magasan átlag feletti filmeket a maiakra szerintem nem igaz. a Kasszandra álmát például végig se néztem annyira fájdalmasan érdektelenre sikerült számomra. A Füles szórakoztató, de semmi kiemelkedő nincs benne, és az elég nagy baj, ha egy Woody filmben max 3 jó dumát tudok felidézni a film megtekintése után.
0
2010. augusztus 6., péntek 22:40
Viszont azt azért tegyük hozzá, hogy csuklóból csinál magasan átlag feletti filmeket. Még a rosszabb filmjei is jobbak az amúgy moziba (vagy csak dvd-re) kerülő filmek többségénél. Szóval ő már a pályája első 10-15 éve alatt elérte, hogy leginkább csak saját magához érdemes hasonlítani.
0
2010. augusztus 6., péntek 21:42
CV: Nagyon egyet tudok érteni. Számomra is az Agyament Harry volt az utolsó kiemelkedő Woody Allen film.
A Fogd a pénzt és fuss pedig valóban nagy hiányossága a magyar DVD kiadásnak.
0
2010. augusztus 6., péntek 20:49
Azt azért tegyük hozzá, hogy Woody Allen már rég gyártott emlékezetes filmet. Utolsó igazán nagy filmje az Agyament Harry volt. Azóta a legjobbat is csak kellemesnek mondanám. Szóval ne csodálkozzunk, ha még a Woody Allen filmeket szerető ember se biztos, hogy beül egy új filmjére.
0
2010. augusztus 6., péntek 20:41
Nem is az a baj, hogy nem kedvence sokaknak. Hanem hogy nem is nézik. Bár ez sem baj végülis. Akinek nem való, inkább ne nézze.
De az tény, Woody Allen filmekkel jól el vagyunk látva.
Ámbátor... Fogd a pénzt és fuss!
...
0
2010. augusztus 6., péntek 20:37
Imádom Woodyt, de tudom azt is, hogy nem a nagy tömegek kedvence. Ezért aztán nem türelmetlenkedek, hogy még nem jelent meg a negyvenvalahányadik filme is nálunk.
Bár minden művész munkásságát élvezhetnénk kilencven+ százalékban idehaza!
most posts by TM
0
2010. augusztus 6., péntek 19:39
Épp az éjjel néztem meg az Annie Hallt. Van benne némi nem-lineáris történetvezetés, pár kultúrtörténeti utalás, némi (na jó, sok) intellektuális humor. Erre ma ki a vevő?
0
2010. augusztus 6., péntek 19:36
Inkább Mary baby :E :S
0
2010. augusztus 6., péntek 19:34
Szerintem Woody Allen neve nem húzónév. Huszonéve talán az volt. Ma már egyáltalán nem. A munkatársaim között elég sokan néznek filmeket. A nagy számok törvénye alapján valakinek lennie kellene, aki megnéz egy Woody Allen filmet. Hát nincs. (pedig olyan munkatársam is van, akinek van kb 1200 eredeti dvd-je). Woody Allen nem ködös művészfilmeket csinál, de már nem kell ez sem senkinek. Akció és cs.csös-b.szós-sz.rós vígjáték. Ez van.
0
2010. augusztus 6., péntek 18:24
A tévé is ugyanez a szutyok, csak ott súlyosbításként rágyúrnak a saját termesztésű fekáliával. S akkor még azt mondják, hogy mindezért a média nem felelős. Hát akkor ki? Mari néni?
most posts by TM
0