Keresés

Színészek

2016. december 9., péntek 11:50
Kivételes gének és a menye élteti :)
0
2016. december 9., péntek 11:42
A végén még a fiát is túléli...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2016. december 9., péntek 11:24
Bizony! Nem semmi.
0
2016. december 9., péntek 11:16

Isten éltesse a 100 éves Kirk Douglast!

0
2008. június 13., péntek 17:27
Ja-ja
0
2008. június 13., péntek 17:26
A Majd  megdöglik érte c. filmben is jót alakított :) Furcsa egy fickó, egy kicsit olyan mint Raikönnen, búval vert ábrázata van állandóan :)
0
2008. június 13., péntek 17:24
Igen, ő még nagy tehetség. A Nyughatatlan és a Gladiátor a legjobb filmjei, de én a 8mm-ben is bírtam.
0
2008. június 13., péntek 17:14
Joaquin-t én is nagyon bírom. A Gladiator-ban és a Nyughatatlan-ban is hatalmasat alakított, nagyon tehetséges. Sajnálom, hogy River korán elment, s még igazán nem is mutathatta meg, mire képes. Talán ha nem történik meg vele, az ami történt, akkor úgy járt volna, mint Bale, aki Spielberg filmben kezdte, s ugye River is játszott az ő kamerája előtt. Most Shia LaBeouf-ot prefarálja Spielberg, szerintem nem is érdemtelenül. A Disturbia-ban és a Golfjátékos-ban nagyon jól játszott, a Transformers popcorn mozi, ott nem kellett nagyot alakítani, de az Eagle Eye igéretes filmnek tűnik. S mindig is bíztam az Indy-s szereplésében s nem is csalódtam, jól játszotta Mutt-ot.
0
2008. június 13., péntek 16:28
Egy picit már kilóg a sorból, de nagyon bírom: Joaquin Phoenix. Sajna a bátyja akkor hunyt el, amikor igazán kezdett érdekes lenni, akárcsak Ledger. Az "öcsi" teljesítménye azt a vélekedést erősíti, hogy a tehetség öröklődhet.
most posts by TM
0
2008. június 13., péntek 16:22
Ha már Ledger szóba került, nem hagynám ki a felsorolásból a további titán-generációs (kb. késő huszas, kora harmincas) színészeket, akiknek még (remélhetőleg) bőven lesz idejük bizonyítani: Christian Bale, Jake Gyllenhaal, Ryan Gosling.
0
2008. június 13., péntek 15:54
Ezt nem tudhatod...
0
2008. június 13., péntek 13:34
Egyetértek :) Spacey főszereplő-e a Szigurúan bizalmas-ban? Igen, szerintem ő, Crowe és Pearce egyaránt főszereplői a filmnek :) A jövő kezdete nagyon jó film, egyik kedvenc, de a Kikötő hírek-ben is nagyon jó volt. Kár, hogy kevesebbet filmezik már, igaz színházat igazgat Angliában, az Old Vic-et, megnézném színpadon mit alakít :)
0
2008. június 13., péntek 12:45
Nem a két Joker alakítást hasonlítom össze, de azért ne szálljunk már el. Csoda, hogy egyáltalán egy lapon emlegetik Ledger nevét Nicholsonnal. Én azt mondom, hogy Jack tehetségesebb színész volt és lesz mindig is. Sajnálatos módon Ledger meghalt ilyen fiatalon (értelmetlen halál), így sosem tudjuk meg, meddig vitte volna. De én nem éreztem benne sosem annyi tehetséget, mint Jack bácsiban.
0
2008. június 13., péntek 12:40
Értelek, de amit most írtál, az ugyanolyan összehasonlíthatatlanság, mint a két Joker alakítás.
most posts by TM
0
2008. június 13., péntek 12:38
Halottról jót vagy semmit... én úgy gondolom, hogy Nicholson mérföldekkel tehetségesebb és nagyobb színész, mint Ledger valaha is lehetett volna...
0
2008. június 13., péntek 11:24
Ááhhh,ez nemigaz... felkelek és egyből eszembe jut, hogy hopp, kihagytam a felsorolásból Steve Buscemit, Johnny Deppet meg még legalább egy tucat jó színészt, akiket szintén szeretek. Kevin Spacey, vagy Will Smith....de abba is hagyom, úgyis mindig kimaradna 1-2 :-) :-P
0
2008. június 13., péntek 10:55
Ha valaki megkérdezné tőlem, hogy ki az a színész, akinek a hangja és a színészi játéka szerintem a legszélesebben fejezi ki az érzelmeket, akkor jó eséllyel Kevin Spacey jutna eszembe. Nem is csak a Közönséges bűnözők, a Hetedik és az Amerikai szépség miatt, hanem az olyanok miatt is, mint a Filmcápák hálójában, a Jövő kezdete, a David Gale élete (tényleg, azt valamelyik kiadó nem akarná újra kiadni DVD-n?), vagy aktuális példaként a 21. Ja, és a K-Pax zokogós jelenetétől huszadszor is kiráz a hideg...
0
2008. június 13., péntek 10:12
Bizony!De azért a Hetedik-ben sem semmi amit lead!Keveset mutatják benne,de szerintem abban a rövid időben mindenkit lejátszik.
0
2008. június 13., péntek 2:56
Spacey főszereplő? vagy mint pl a Nincs alku-ban, mellékszereplő?
0
2008. június 13., péntek 2:46
Tényleg? Nagyon jó film :) Sajnos még nekem sincs meg dvd-n, de már kaptam el nem is egyszer tévében. Spacey, Russell Crowe, Danny DeVito, Kim Basinger, James Cromwell, Guy Pearce - impozáns szereplőgárda és az általam oly kedvelt 50-es évek Los Angelese-e a háttér :)
0
2008. június 13., péntek 2:41
Akkor pótolom...eddig sajna kimaradt.
0
2008. június 13., péntek 2:40
Akkor mondok egy harmadikat :) Szigorúan bizalmas :) Ott az egész, népes-neves szereplőgárda tehetsége legjavát nyújtotta, Spacey is :)
0
2008. június 13., péntek 2:34
bogár.-nak köszönhetően eszembe jutott kit hagytam ki a felsorolásomból, kedvenc színészem még Kevin Spacey is.
Kedvenc filme(i)m tőle: Közönséges bűnözők és az Amerikai szépség (bocs, de nem tudok dönteni a kettő közt).
0
2008. június 13., péntek 2:28
:)
0
2008. június 13., péntek 2:04
Igaz, egyet értek azzal amit mondasz. Túl sokan fogják hasonlítani Jack alakításához, pedig alapjaiba véve más-más képregényből is készültek. Ha marad Ausztráliába, lehet annyi időbe telt volna mint Hugh Jackman-nek vagy Russell Crowe-nak, hogy beérjen Hollywood-ban, de kétségtelenül volt valami benne s talán nem is így végezte volna. No de elég a nagy OFF-okból :) Kiváncsi lennék, annyi mindent olvasva tőled, neked kik a kedvenc színészeid, színésznőid? :) Azt tudom, hogy nem a Cloverfield a kedvenc filmes szörnyed :D
0