Köszi! Hát a kesztyűt még talán felveszem, de a Maszkot inkább felteszem - pontosabban feltenném már végre a polcra! ;-)
Viccet félretéve:le lehet ám úgy is húzni a korongokat, hogy csak az oldalát fogja meg az ember és nem nyúl be alá, mint egyes korong-csomagolók... :-(
0
2008. június 18., szerda 22:51
7252
A filmek 50-esével csomagolva, egy rúdra/tüskére "felnyársalva" érkeznek meg kis hazánkba, minden korong között egy-egy minőségi, puha szövet-koronggal.
0
2008. június 18., szerda 22:43
249
És akkor most avassatok már be a "tüske" rejtelmeibe...
0
2008. június 18., szerda 22:42
52684
Csatlakozom Electrifyhez, ha már így felajánlottad! :)
Ja, és köszi ezt a minőségi sokkot, amit mostanában ránk mérsz! :))
most posts by TM
0
2008. június 18., szerda 22:29
Moderátor
7449
Felőlem működhet a harmadik megoldás is, de egyelőre még nagyon sok a talán. Nem tudom, hogy tüskén jön-e, de ez is szóba került. Ha megoldható, akkor így kérjük majd, és akkor szólhatsz a lányoknak, hogy hozzák ki neked a lemezeket, miután felvetted a műtős kesztyűt és a maszkot :)
0
2008. június 18., szerda 22:26
7252
Na ja! De azért alakul ismét valahogy az a DVD-piac, nem?
És a harmadik megoldás? ;-)
0
2008. június 18., szerda 22:22
Moderátor
7449
Én mindig azt szoktam mondani, hogy bárcsak több olyan hülye lenne, mint én, nem itt tartana a DVD-piac :)
0
2008. június 18., szerda 22:10
7252
Ez így van - jobb esetben szövetkesztyűben. De UNIVERSAL kiadással még nem volt ujjlenyomat-problémám, csak lemezfelület-foltos-homályossági. WARNER kiadással meg még semmilyen - ezt csak úgy, infóképpen! ;-)
És a harmadik megoldás? Amikor megyek érte, én húzom le a "tüskéről" és teszem bele a fémdobiba?
Gondolom ilyenkor sóhajtasz egy hatalmasat, felnézel a plafonra, megkérdezed magadtól, hogy miért is csinálod ezt az egészet? Itt ez a sok böszme vásárló a hülyébbnél hülyébb kérésével-kívánságaival, majd válaszolsz korrekten, hogy persze, ha a kedves vevő ezt akarja... :-D
0
2008. június 18., szerda 21:59
Moderátor
7449
Valószínűleg "tüskéken" érkeznek majd a lemezek, de természetesen választhatod a másik megoldást is, bár szerintem a sima tokosat is emberek csomagolják, kézzel.
0
2008. június 18., szerda 21:51
7252
Xpress! Ki kellene találni valamit ezzel a belepakolással kapcsolatban, mert engem például nagyon idegesít, ha más nyúlkál a korongjaimhoz! ;-) De most komolyan, az ujjlenyomatoktól a falra mászok, legyenek azok akár csak a szitázott oldalon is. Nem igaz, hogy körömmel vagy ujjbeggyel közvetlenül a közepén nem lehet bepattintani a DVD-ket a helyükre! Nem tudom, hogy érkeznek majd hozzátok ezek a korongok, "hagyományosan" 50-esével rolnizva vagy tokban, de akkor inkább veszek egy kétlemezes kiadást meg egy fémtokot, aztán majd én belepakolom magamnak...
0
2008. június 18., szerda 21:25
6697
Az igen, ez ám a meglepetés :) Nem tudok neki ellenállni, kétségtelen, valamimet el kell adnom, hogy túléljem ezt a nyarat és ne dvd-vel tüzeljek télen :D S örülnék, ha mind több külföldi kiadás lenne itthon is :DD
0
2008. június 18., szerda 21:22
509
Szép kezdeményezés, jó áron, bár ez a kézzel csomagolás gondolom nem lesz túl örömteli :) Pedig úgy örültem, hogy nem sokaknak van ilyen steelbook :( :D
0
2008. június 18., szerda 21:08
16090
ÉS IGEEEEEEEEEEEN!
Nem kell megrendelni Angliából! EZAZ!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.