Keresés

Jóbarátok DVD???

2003. szeptember 3., szerda 14:53
Xpress: Ha viszont nem tiz korul lesz akkor nem nagy eredmeny hanem nagy bukas lesz mivel akarmennyire is jo a cucc 250000 forintot nem fog erte ( a teljes sorozatert ) kiadni senki se
0
2003. szeptember 3., szerda 14:15
Driller: Jobb lenne hat lemezen dupla áron?
Mert szerintem a kétoldalas lemez is azt a célt
szolgálja, hogy lehetőleg minél olcsóbban kerülhessen a
magyar piacra a sorozat. Kint 25-35 ezer forintba
kerül 1-1 évad országtól függően. Ha tényleg tíz körül
lesz egy teljes szezon, az szerintem nagy eredmény
lenne a magyar WHV részéről.
0
2003. szeptember 3., szerda 13:51
Kétoldalas lemezek? Broáááááááf...
0
2003. szeptember 3., szerda 13:29
Ez nem jött össze.:(( Hogy lehet ide beszúrni képet?
0
2003. szeptember 3., szerda 13:27
Én ezeket várom:

0
2003. szeptember 3., szerda 2:14
Atyaég, nekem kell az egész Jóbarátok széria! Na de akkor miből élek??
Már nagyon várom ezt az egész sorozatot, pláne szinkronnal, és ennyiért!
Kötelező.
0
2003. szeptember 3., szerda 0:37
Bakker ha sikerül 10 rugó alá szoritani akkor a Waner istenkiralycsaszar

PallR
0
2003. szeptember 3., szerda 0:05
idézek az index jóbarátok fórumáról:

Kedves Jóbarát Rajongók!

Kaptunk egy megkeresést valamelyik rajongótól, hogy nyilatkozzunk meg itt a Jóbarátok fórumban.

Sajnos azon túl, hogy elindul DVD-n is hódító útjára a sorozat, igen kevés információ áll jelenleg a rendelkezésünkre. Amit tudunk, hogy nagy fába vágtuk a fejszénket, mert még idén hozzákezdünk, és a terveink szerint jövő év végéig megjelentetjük mind a 10 évadot. Ezek szerint havi-kéthavi rendszereséggel számíthattok új lemezekre. A gyűjtőknek megpróbálunk még egy ajándék "Central Perk alaku" gyűjtődobozzal is kedveskedni, amiben elfér mind a 10 kiadvány.

Felkerül a DVD-re magyar szinkron (a TV-ből ismert és eredeti formájában)és magyar felirat is.

Egyelore még az sem dőlt el, mennyibe fog kerülni egy szezon. Megpróbáljuk 10.000 forint alá csökkenteni az ajánlott fogyasztói árat, de mivel évadonként 10 órányi műsorról van szó, ami 3 kétoldalas lemezre fér csak fel, ezen még kell dolgoznunk. (Csak összehasonlításként: az ajánlott fogyasztói ára a 9. szezonnak Angliában 100 font, ami kb 37 ezer forintnak felel meg.)

Ha szeretnétek egy kicsit beleszólni a DVD kiadásba, akkor most itt az alkalom. Első körben a 6., a 7., a 8. és a 9. évad lemeze készül el. Abban segítsetek nekünk, hogy milyen sorrendben jelentessük meg őket. Kezdjük a legkurensebbel, és haladjunk időrendben visszafelé, vagy pedig épp ellenkezőleg, azaz kezdjük a 6. évaddal, és haladjunk a sorozat eseményei szerinti időrendben.

Hát most ennyi, de ha van bárkinek bármilyen további kérdése, arra megpróbálunk válaszolni.

Udvozlettel:

Stern Gábor, Warner Home Video.
0
2003. szeptember 2., kedd 13:24
Az USA-beli kiadás példaértékű lehetne az esetleges magyarhoz. Négy dsic/season, min. háromnyelvű felirat, szuper kép és hang. A csomagolása is a box-seteknél már megszokott minőség. Ha egy ilyen, hasonló verzióra még jönne a magyar szinkron... vuhúúú. Csúcs lenne.
0
2003. szeptember 1., hétfő 21:45
Remelem, hogy a box-set verziok fognak megjelenni, csakugy, mint kulfoldon. 3disc/24 epizod, 10k huf alatti ar. (Ez most az ezydvd-s kiadas volt, peldakent).
0
2003. szeptember 1., hétfő 20:35
Voltam Máltán és ott láttam DVDn ,már a 9. seasont is!
És ,hogy őszinte legyek az ára valami rémisztő volt!!!
1 DVD 4db epizóddal,került 15 Máltai Lírába,ami kb 10.000ft!
Ha magyarország is ilyen árban adja ki,nem lesz sok vevő!
Ráadásul rohadtul nem értem,mert egy dvdre símán ráférne legalább 15 rész!
Nem értem remélem a magyaroknak lesz annyi esze,hogy ezt észreveszik!
Die Hard 3at megvettem kint!
NTSC 1es régiókodú,de el kell mondanom,hogy az amcsi diszken lévő DTS sokkal jobb mint az európai!Még ebben is fejlődhetünk!
0
2003. szeptember 1., hétfő 18:41
Én már nagyon várom a "Jóbarátok" sorozat összed epizódját DVD-n.
Én örülnék a szinkron + felirat verziónak. Már csek egy kérdésem lenne a DVD-vel kapcsolatban. Ha valaha megjelenik DVD-n a Jóbarátok, akkor hogy fog megjelenni? Négy epizód egy lemezre, vagy egy egész szezon?
Jut eszembe, a Die Hard 3 mikor jelenik már meg, mert valaki még azt mondta, hogy az idén?
0
2003. szeptember 1., hétfő 16:21
Az viszont jó lenne, ha a visszaemlékezős részeknél ugyanaz a fordítás lenne mint az eredeti. Most volt éppen a HBO-n többek között a karácsonyi rész és a legnagyobb poénokat máshogy fordították:( Nem sok ilyen rész van, talán ezeket össze lehetne vagdosni az eredeti szinkronokból.
0
2003. szeptember 1., hétfő 16:00
Remélem, hogy tényleg kerül rá szinron, és hogy szezononként nem fogja meghaladni a 10 rugót, mert akkor már igencsak elgondolkoznék azon, hogy megvegyem-e, pedig nagy rajongója vagyok a sorozatnak... anno még a legelső részt úgy néztem meg az HBO-n '94(?)-ben, hogy hátha egy jó sorozat indul, és lám! :-)
0
2003. szeptember 1., hétfő 15:35
Nem kell új szinkron, mert a DVD-re kerülő részek NEM hosszabbak, azok ugyanis az eredeti, NBC-n leadott epizódok. Amiről te beszélsz, az az. mikor egy széria eléri a századik részt, és un. "syndication"-be kerül, tehát a regionális kábeltévék is elkezdhetik vetíteni: ILYENKOR általában, a minél több reklám bepréselése okán kivágnak belőlük 1-2 percet - de amelyek DVD-n kint eddig kijöttek, azok vágatlanok, ugyanúgy, mint a Magyarországon vetítettek.
0
2003. szeptember 1., hétfő 1:30
Most olvastam a dvdcenteren, hogy még idén jön nálunk is az első sorozat díszdobozban, szinkronnal. Jó lenne többet tudni róla...
0
2003. július 14., hétfő 20:00
az volt a pletyka, hogy idén év vége felé kijön itthon. én még várok, ha nem,  akkor jöhet valahonnan kintről
0
2003. július 14., hétfő 19:01
Már el is felejtettem, hogy indítottam ezt a témát. :o) Na mindegy, a lényeg, hogy remélem, az idén tényleg lesz DVD. És azt is remélem, hogy az extra jelenetekkel együtt lesz. Nagyon le vagyunk maradva, az USA-ban már a 9. évad dvd-jét is lehet kapni, igaz, hogy nincsenek új jelenetek benne. Bevallom, nekem is megvan az összes rész, dvd-ripben, de azért ez közel sem pótolja a dvd-t. Amúgy a magyar szinkron jó, de sajnos sok-sok olyan poén van, ami csak angolul ül.
0
2003. április 17., csütörtök 2:14
dobj egy mail-t a warning@send.hu -ra azt majd ott tárgyalunk.
0
2003. április 16., szerda 11:13
Petyko, nem tudnánk azt az összes TV-Rip részt valahogy elboltolni? A feleségem terhes lesz nemsokára és imádja - lenne mit néznie a sok gagyi TV műsor helyett. Ez még ugyan a jövő zenéje, de pont emiatt valszeg nem tud olyan olcsó lenni majd a komplett sorozat, hogy meg bírjam venni...
T
0
2003. április 16., szerda 4:03
1. mindenképp szinkronosan kellene kiadni, mert nagyon eltaláltak a magyar hangokat. mondjuk persze jobb az eredeti angol, de a szinkron az mindenképpen kell!!!
2. szerintem azért is csúszkál a dolog mert majd' minden epizódhoz kellene plusz szinkront készíteni, ugyanis a DVD-n (USA, Anglia) minden rész 2-3 (van amelyik 10) perccel hosszabb a tévés verziónál. de remélem a legjobbakat.

Egyébként nekem is megvan az összes rész szinkronosan TV-RIPben, de azért egy ízléses DVD kiadvány mégis csak más - a kép+hangminőségről nem is beszélve.
0
2003. április 10., csütörtök 20:49
Hatalmas fan vagyok,megvan az összes eddig leadott rész(NBC)!
Angolul.
Aki tud angolul annak azt ajánlom,hogy bőven elég egy magyar felirat rá,mert sokkal jobban kijönnek a poénok angolul!
Ugyanakkor a magyar szinkron az egyik legjobb bármely más nyelveken elkészült szinkron közül!A Német szinkron pl nagyon gagyi ,nem illenek a hangok a szereplőkhöz,és a fordítás is borzalom!Boldogok lehetünk a magyar szinkronnal!:)
Szóval én nagyon szeretem a magyar szinkront,de ha nem kerülne föl a dvd-re(ami remélem tényleg megjelenik MO.-on)akkor megelékszünk egy felirattal,csak azt ne csesszék el!!!!!!!!!!!
Szóval hajrá Friends!
0
2003. április 10., csütörtök 12:24
És hány évad fog megjelenni? Az angoloknál már a nyolcadik complete is kapható.
0
2003. március 5., szerda 14:46
A magyarok azert akarjak olyan nagyon, mert Nagy Fero hangjaval es dumajaval ut mindent a film. Nos, probald ez elmagyarazni egy dagadt, pizzazabalo amerikainak. :(
0
2003. március 3., hétfő 11:45
Ja, csak én szoktak kifacsarni azt a bizonyos mondást :-)) Nem gépelési hiba volt :-)))
0