Keresés

Jóbarátok DVD???

2003. március 3., hétfő 11:44
Azért én nyugtával dícsérném a papot!!! Eddig ugyanis nem sikerült hivatalosan információt kapnom a megjelenésről, pedig már vagy másfél éve cseszegetem a Warnert ez ügyben. Ráadásul tartok attól, hogy már megint jön a "kis piac" szindróma, és a szinkron miatt fizethetünk szezononként 20e-t. Szóval majd decemberben az első szezon megjelenése után megnyugszom talán, de addig továbbra sem reménykedek.
0
2003. március 3., hétfő 11:40
Szó nem volt arról, hogy feliratos lett volna a Friends. Csak az említettem volt, hogy angol, és nincs rajta szinkron...
0
2003. március 1., szombat 22:07
még 1 vevő biztos hogy lessz rá :))szinkront neki mer csak azzal gyógyul a depresszió amit azért érzek mert nincs meg a jóbarátok dvdn (szinkronban)
0
2003. február 28., péntek 13:22
Az angliai verzio amugy nem tetszett annyira,mert egy dobozba volt osszecsomagolva a 3 kulonallo DVD-tok a 3 lemezzel (2 oldalas lemezek,oldalankent 4 epizoddal).Az ausztral verzio ezzel szemben nagyon klassz digipack (olyan mint pl a Mumia I-II diszdoboz) csomagolasu,1 kihajthato doboz  3 lemezzel. Kivancsi vagyok a hazai kiadas milyen lesz.

/tau ba
0
2003. február 28., péntek 11:32
Akkor jo, csak M irasabol en kovetkeztettem (tevesen) arra, hogy esetleg latta valahol magyar felirattal. (Eppen az Altalad is emlitett angolul kevesbe jol beszelo ismerosok miatt kellene, mert engem nem zavarna a hianya ;) )
Igen, a SplashDVDs akciorol nekem is sikerult lecsuszni :(((
Utolso mondatoddal maximalisan egyetertek.

waces
0
2003. február 27., csütörtök 20:55
"Viszont az biztos hogy egyik hiper szuper kepminosegu DTS hangu akciofilmet sem neztem meg meg annyiszor mint egy-egy Friends epizodot."

Hát ez rám is k*vára igaz, szóval gyerünk Warner !!!!!  Az egyik fórumban már ígértem hogy egy tuti vevőtök biztos lesz rá!
0
2003. február 27., csütörtök 20:11
waces,

Ugyan nem nekem irtad,de a valasz egyertelmu. M arra gondolt,hogy nemcsak a magyar szinkron,de a magyar felirat sem MUST, es angol felirattal eleg sok helyen kaphato. Persze ez kisse onzo hozzaallas angolul kevesbe jol beszelo csaladtagokkal,ismerosokkel szemben. Nekem mar megvan az 1-4 sorozat,de nagyon kivancsi vagyok itthon mennyiert fogjak vegul adni.Auszraliaban szallitassal most olyan 9-10 ezer egy komplett sorozat,de pl Angliaban SplashDVD-nel volt decemberben akcio kevesebb mint 7 ezerert egy sorozat.Mondjuk annyian is rendeltek hogy Warner csak iden tudott vegul szallitani.Viszont az biztos hogy egyik hiper szuper kepminosegu DTS hangu akciofilmet sem neztem meg meg annyiszor mint egy-egy Friends epizodot.

udv/tau ba
0
2003. február 27., csütörtök 20:09
En a Warner nevében szólnék: Most már konkrét ígéretünk van a sorozat megjelentetésére, méghozzá magyar szinkronnal és felirattal. Mindez idén év vége felé fog elindulni. (és az érdeklődöknek: ezeddig nem jelent meg magyar felirattal sem a Jobarátok-sorozat).
Ezt a kis időt már csak kibírjuk/bírjátok.

Warner Home Video.
0
2003. február 27., csütörtök 19:53
Szia,
Es Te melyik ausztral cegnel lattad feliratosan a friendset?

Koszi
waces
0
2003. február 27., csütörtök 14:24
KI : Ezek szerint neked van sok felvett részed? Szinkron kellene nekem. Írj légyszi: mammutsegg@hotmail.com Köszi.

Egyébként én is kiváncsi vagyok, hogy valós-e a hír, bár az eddig kijött sorozatokat tekintve nem vagyok olyan biztos benne, hogy szinkronos lesz.
0
2003. február 27., csütörtök 9:36
Zseton félretéve, kazettáre felvett (tv2 és hbo logós, sárga karikás, pig mother váró logós gagyik) a zúzdába:)))
Na jó, azt azért még megvárom, hogy mennyibe is fog ez fájni nekünk. 'Mert hülye azért nem vagyok'
0
2003. február 26., szerda 19:22
Ezzel én is így vagyok. De sajnos az utóbbinak egyelőre kicsi az esélye. Az első probléma, hogy a Fox filmjéről van szó, és a Fox nagyon rugalmatlan - közel 4 évig tartott, mire hajlandók voltak megjelentetni az első magyar szinkronos lemezüket. Nem nagyon hagynak beleszólást a hazai képviseletnek abba, hogy mit adjanak ki szinkronosan, pedig az InterCom eléggé hajtja a témát. A második probléma, hogy a Ford Fairlane Magyarországon kívül szinte mindenhol akkora bukta volt, hogy csak na. Ezért a Fox főtudorok el sem tudják képzelni, miért akarják a magyarok annyira ezt a filmet, amit ők a saját piacukra is nullextrás, állómenüs, surround hangos változatban adtak csak ki.
0
2003. február 26., szerda 19:02
Juhééééééé!!!!!! Xpress a próféta szóljon belöled. Ennél jobban csak a szinkronos Ford Fairlane-t várom jobban.
0
2003. február 26., szerda 18:47
M: nem a te hozzászólásod tűnt csak el. Szerverprobléma volt és szinte minden 25-i hozzászólás elveszett. Bocs.

A témához: ha minden a tervek szerint alakul, LESZ MAGYAR SZINKRONOS JÓBARÁTOK. Pontos dátum még nem ismert és a hír is csak félhivatalos, de nagyon úgy néz ki, hogy hamarosan mi is elkezdhetjük gyűjteni DVD-n a sorozatot!
0
2003. február 26., szerda 14:22
Érdekes, innen is eltűnt a hozzászólásom, úgyhogy röviden megismétlem:
Kár reménykedni. Mire a Warner az agyához kap, addigra megrajzolom az egész sorozatot. Inkább rendeld be Ausztráliából, ha belátható időn belül szeretnéd, és a magyar szinkron nem MUST. Ha azzal kell, akkor csak várj, de tényleg ne reménykedj!
0
2003. február 24., hétfő 20:03
A Warner elhintette már valamelyik fórumban,hogy szeretné megjelentetni,de nem elég nagy a piac,még várnak.Szinkront is szeretnének a dvd-re tenni.Egyszer talán megjelenik.De MIKOR???
0
2003. február 24., hétfő 19:54
Jó kérdés ez engem is érdekelne
0
2003. február 24., hétfő 12:23
Helló! Van valakinek valamilyen infója azzal kapcsolatban, hogy a Jóbarátok DVD (Friends The Complete First Season, Friends The Complete Second Season, Friends The complete Third Season, stb.) megjelenik-e valamikor is Magyarországon? Illetve az érdekelne, hogy a közeljövőben megjelenik-e
0