Egyébként én is csatlakozom azokhoz akik szívesen vennének a DH3-ból valamilyen jobb kiadást. (Az 1-2-ből a kétlemezes DTS-es verziók vannak meg, illetve az eddig még nem megjelent DH3 írottan (magyar, angol 5.1, angol DTS), jó lenne, hogyha olyan eredetire tudnám cserélni, ami nem rendelkezik (sokkal) gyengébb tulajdonságokkal...
0
2008. július 23., szerda 23:42
52684
Mindenkinek a harmadikkal zárult a trilógia - és a negyedikkel a tetralógia. :)
most posts by TM
0
2008. július 23., szerda 22:05
1682
Az első rész nagy valószínűség szerint, eredeti szinkronnal sohasem fog kijönni :-(((
0
2008. július 23., szerda 13:00
897
Én úgy vagyok vele, mint az Alien filmekkel; nekem a harmadikkal zárult a trilógia... Egyébként a DH4.0 nem lenne rossz film, csak más címet kellene adni neki és Bruce Willist nem kellene McClane-nek hívni benne - persze ez csak magánvélemény.
0
2008. július 22., kedd 17:48
8851
Nekem is bejött a 4.0
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2008. július 22., kedd 17:15
3025
Nem elhibázott a 4dik rész, csak nem tudta a régi hangulatot hozni, amit a régi ek, de ettől függetlenül egy elég korrekt filmnek találom, én legalábbis.
0
2008. július 22., kedd 16:31
897
+ Meg az alsóban egyébként sincs benne az elhibázott negyedik rész... :)
0
2008. július 22., kedd 16:28
9368
Nekem az alsó kiadáson található kép jobban tetszik :) A felső kicsit gagyinak néz ki és az alsón jól látható Willis szokásos letört nézése :)
0
2008. július 22., kedd 14:26
1430
Valami hasonlóval ki lennék békülve
0
2008. július 22., kedd 14:18
3025
64. Én is!
0
2008. július 22., kedd 13:57
9368
Én a Simon Films által emlegetett Bőrkötéses extraváltozatot is megvenném mini "I hate niger" táblácskával felszerelve :D De én is kiadnék több pénzt egy extrább változatért.
0
2008. július 22., kedd 2:18
1430
Azta-faszta!
Kb. 1 hétig nem voltam gépközelben, erre mire jövök haza?! Ez nagyon jó hír (már ami a megjelenést illeti), de a kiadó hozzáállását nem értem. Ennyire hülye lenne? Nagyon jól tudják, hogy évek óta várunk erre a filmre, gondolom jópár tucat emailt is kaptak azügyben, hogy mikor jelenik meg. Erre kihozzák fapadosan. Gratula! Mindenesetre azt mondom, hogy így is megveszem, DE...egy tisztességes kiadásért én is hajlandó vagyok több ezer forintot kifizetni.
Alap: - eredeti szinkron (jó lenne 5.1-ben, de ha nem megoldható, az sem olyan nagy tragédia. akkor viszont az a 2.0 ne recsegjen legalább) - eredeti képarány - vágatlan film
Ha ezek megvannak akkor jöhet még, amit elő tudnak bányászni. Ilyen-olyan extrák, angol DTS, 20 féle felirat, extra lemez, meg a szokásos dolgok...
Nem hiszem, hogy a digi kivitelezhető, de persze az se lenne egy utolsó dolog. Bár ennél a filmnél jobban örülnék egy 4 részt átölelő díszdoboznak (és ugye úgy lenne az igazi, ha az 1. rész is megkapná az eredeti szinkronját, de ezt én elképzelhetetlennek tartom. ugyanis most a 3. rész miatt töri magát a kiadó, nem hiszem, hogy foglalkozna az előző részekkel).
0
2008. július 21., hétfő 18:54
512
Na erre azt hiszem már nagyon régóta, nagyon sokan vártunk. Akármilyen kiadásban jelenik meg a film, én biztos vevő vagyok rá. (Egyetlen kitételem az eredeti szinkron.) Persze, ha hozzácsapnának egy második lemezt, akár limitáltan (de felirattal), akkor annak is nagyon örülnék. Mondjuk ilyen extrákkal:
• Alternate Ending • �Behind the Scenes: Die Hard With A Vengeance� TV Special • �A Night To Die For/McClane Is Back� TV Special • Vintage �Making Of� Featurette • �Behind the Scenes� Vignettes • Storyboard Sequences • Bruce Willis Interview • Special Effects Breakdowns • Trailers and TV Spots
0
2008. július 21., hétfő 18:34
450
Csak is eredeti szinkron. Ne e retket tegyék rá.
0
2008. július 21., hétfő 18:09
6925
58 Igen,az InterCom a Disney mozikat leszámítva évek óta nem ad ki régebbi Buena Vista filmeket. Mondjuk ilyesmiket: Aludj csak én álmodom! Neruda postása A lovakat lelövik,ugye?
De Buena Vista a Simlis és a szende,de akár még a Menderley ház asszonya is Hitchcocktól.
0
2008. július 21., hétfő 17:55
14594
58: a Buena Vista-n keresztül, csak éppen azok nem törik magukat a régebbi filmek megjelentetéséért idehaza...
Tudom, hogy az is az InterCom-hoz tartozik, de én sem értem a huzavonát...
0
2008. július 21., hétfő 17:48
6925
57 (MIKEY-SOFT) Máshol hogyan adták ki eddig?
0
2008. július 21., hétfő 17:20
14594
56 (habadi):
A Fox-nak jár leginkább a vállveregetés, mivel visszavásárolták a jogokat szerte a világon a Cinergi-től. Ha ezt nem teszik meg, ítéletnapig is várhattunk volna rá, mert a jogok hiányában InterCom-ék ha megfeszülnek sem tudták volna kiadni...
0
2008. július 21., hétfő 11:42
147
+1 fő, mert én is beruháznék a fullos változatra, akár egy díszdobozra is, pedig az összes rész megvan, sőt az első két rész 2-2 változatban is. De ha a díszdobi nem is jön össze, legalább egy extrább változatot igazán megérdemelne ez a film (angol dts, werkfilm - mert ugye az létezik, hiszen volt még a tvben is). És természetesen az EREDETI magyar hanggal, még ha az 2.0-ás is. Azért örülök, még ha egy kicsit megkésve is, de megjelenik. Valaki(k) megérdemel(nek) egy vállveregetést.
0
2008. július 20., vasárnap 21:50
30
Kedves Jama! Az mikor derül ki, hogy eleget rimánkodtunk, könyörögtünk, térdepeltünk, imádkoztunk, hullattunk könnyet egy nem-fapados verzióért a fórumon? Dévényi Tibi bácsi HELP US. Méltatlan lenne a DH3-hoz egy fapados kiadás. Én hozzátartoznék ahhoz az 1000 emberhez, akiről egy korábbi hozzászólásban PIZSAMA írt, aki megvenné a turbósított dolgot. Becsszó.
0
2008. július 19., szombat 0:24
982
Az első kettő részen is csak dolby-surround a magyar szinkron, ezen is elég lesz az, hogy ne üssön el a régi részektől. Az új rész meg ugyan 5.1-es magyart kapott, de semmi dájhárd fílinget nem éreztem mikor megnéztem a filmet. Viszont régi részek díszdobijára én is vevő lennék. :)
0
2008. július 18., péntek 20:37
950
Csatlakozom Davenport kartárshoz: -Nekünk,gyűjtőknek kétlemezes digipack akár drágán is (feliratos extrákkal,a filmen DTS angol hangsávval) -Multiknak fapados olcsón
Álmodik a nyomor:Jöhetne BD-n is magyar felirattal DTS-HD hanggal
0
2008. július 18., péntek 20:35
94
Nem hát. De én az első 3 részről beszélek...
0
2008. július 18., péntek 20:01
9368
A Die Hard már nem trilógia :P
0
2008. július 18., péntek 19:47
94
Végre kiadják! De ilyen fapadosan??? Ez a film igazán megérdemelne valami szép kiadást, vagy akár a 3 rész egy díszdobozt. De legalábbis 2 lemez, jó sok extrával. Nekem ugyan szinkron marhára nem kell, de gondolom ráfér.. :-) Csatlakozom a petícióhoz, egy szép kiadásért, pláne egy trilógia díszdobozért sokat megadnék...