Keresés

Kémeink jelentik: Bruce Willis végre New Yorkban is drágán adja az életét

2008. július 18., péntek 12:36
Részemről plusz egy szavazat az eredeti szinkronos első és harmadik részt tartalmazó díszdoboz mellett. Mind a négy részhez stílusos menüt, honosított extrákat szeretnék, a csomag meg akár digipack is lehet, mint a Terminátor trilógia.

De azzal is beérem, ha ezen a részen nem RTL-es szinkron lesz.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2008. július 18., péntek 12:16
Nem vagyok telhetetlen :) Maradhat felőlem az egy lemez, persze kizárólag a klasszikus szinkronnal (s mivel 2.0-ás hangról van szó, nagy rá az esély). Ugyanakkor amit Hamsy ír a díszdobozról, azt én is el tudnám viselni :) Ha mind a 4 film egy lemezes kiadását (persze az első résznél a klasszikus szinkronnal) bedobnák egy dobozba, nem kell nagy cécó, elég egy papír doboz, nagyon elégedett lennék :)
0
2008. július 18., péntek 12:07
Az eredeti szinkron mindenképpen alap! Szerintem nem kell aggódni, a 2.0-ás hang jelzésértékű. Az extra változat helyett én inkább az öszes részt tartalmazó díszdobozért vagy gyűjtődobozért lobbiznék, habár lenne ott még hely az extráknak is. Ugyan is én még nem vettem meg egyik részt sem, erre az alkalomra vártam...
0
2008. július 18., péntek 12:02
Ez nagyon lecsó , főleg ha a RTL KLUB moslék-szinkronjával jelenik meg.
0
2008. július 18., péntek 11:50
Ha már könyörgés....akkor könyörgök, hogy adják ki az elsőt eredeti hanggal és extralemezzel, a másodikhoz és a harmadikhoz is tegyenek egy extralemezt, csapják össze a trilógiát a negyedik kétlemezesével, és tegyék bele egy szép díszdobozba :-). Nekem nem elég ha csak a kisújjukat nyújták adják mind a két karjukat és a lábukat :-). Asszem ez a film simán megérdemelne egy ilyen kiadást :-).

Ja és legyen külön egy limitált izzadt-véres trikós változatban is. Tessék szépen akkor ezt is továbbítani :-).
0
2008. július 18., péntek 11:49
Eredeti szinkron, két lemez, extrák (nem muszáj rájuk a magyar felirat), és ha nagyon jófej lenne valaki, akkor persze hogy bevállalnék egy papírtokot is, és akkor így adhatnák a filmet 3490-ért, és szerintem még így is simán megvenné mindenki :)
0
2008. július 18., péntek 11:45
Természetesen az eredeti szinkron alap :)
0
2008. július 18., péntek 11:44
Ne vicceljünk már, hogy nem lehet ebből egy extrább kiadást piacra dobni, akár a fapadosabb mellett. Jama, ezt kéretik tombolásnak venni. :)
0
2008. július 18., péntek 11:44
Én csak azért lobbiznék, hogy az eredeti szinkron legyen rajta.
(a többi - csomagolás, extrák, stb. - nem érdekel.)
0
2008. július 18., péntek 11:36
Cry Die Hard? :)
most posts by TM
0
2008. július 18., péntek 11:33
Volt már ilyen hír. Én majd akkor hiszem el, ha már megjelent.
0
2008. július 18., péntek 11:27
atyaúristen, frederic miért fog nyivákolni a jövőben?! :)

na hál istennek, hogy ez is megjelenik.
0
2008. július 18., péntek 11:21
Helyesbítek, persze: 1995-ben volt az a werkfilm. Kb 25 perces.
0
2008. július 18., péntek 11:21
Die Hard 3 1985-ös? Én azt nem 4 éves koromba láttam :S
0
2008. július 18., péntek 11:16
Biztos azért lett annyira népszerű film, mert tíz évig forgatták...
most posts by TM
0
2008. július 18., péntek 11:13
Pedig anno 1985 még a Magyar Televízió is leadta a Die Hard III werkfilmjét, nekem megvan VHS-en, majd a fapados után megnézem, amíg működik még a videomagnó. De ha az itteni könyörgés hatásos, akkor KÖNYÖRGÖK! Dúsítsák a korongot! Simon mondja!
0
2008. július 18., péntek 11:11
Ez jelentheti azt, hogy más Cinergi-filmek jogainak megvásárlására is van lehetőség, vagy csak egy-egy sikeresebb tyúkra (címre) összepontosítanak?
0
2008. július 18., péntek 10:57
off
semmi, de ha már beszélsz velük :D
on
0
2008. július 18., péntek 10:44
és a kettőnek mi köze van egymáshoz?
0
2008. július 18., péntek 10:43
Jó, szeretnék legalább egy slipcase-s változatot, normális kivitelben, tehát a turkáló kosárba szánt terméknél jobbat. Ja, és ha már jön a Die Hard, az Ugly Bettyt is lehetne egy picit erőltetni. Köszi :)
0
2008. július 18., péntek 10:41
itt tomboljátok ki magatokat, s én majd továbbítom a visszajelzéseket.

(úgy tűnik, a dolog esetében bevált, de pszt. :)
0
2008. július 18., péntek 10:39
Jama: "Azt hiszem, kezdődhet a kampány egy jobb változatért. :)"

Kérnénk email-címet, telefonszámot, akinél lehet kampányolni. :)
0
2008. július 18., péntek 10:36
Azért ugye nem fog hiányozni az eredeti szinkron (ez a legfontosabb), az angol hang (5.1-ben) és a magyar felirat eredeti képaránnyal? Bár ha a Fox hozza, akkor nincs miért aggódni, max. a szinkronért...

Amúgy meg kötelező vétel, ennyi idő után én már annak is örülök, hogy végre megjelenik! :)))

Ez a Fox-féle jogvisszavásárlás már hónapok óta keringett a levegőben, én az ausztrál BD-verzió tesztjénél olvastam.
0
2008. július 18., péntek 10:30
Nincs április 1, akkor csak photoshop lehet :)
0