Együttérzés már volt, vissza lehet keresni, én voltam az egyik első, aki együtt könnyezett veletek. Azóta viszont úgy tűnt, hogy minden happy, nagy csinnadratta, sok újdonság, az ember joggal hihette azt, hogy konszolidáció van. Ezek szerint ezek a klasszikusok az egypálcás kategóriába tartoznak, bagóért vehetők, a nagy likviditási problemet kikerüli a megjelentetésük. Ezt nem tudtam eddig. Azt viszont észrevettem, hogy a Spartacus témájú kérdések többségére nem érkezik válasz tőletek, itt se, máshol se. Úgy látszik, hogy legalább két embernek kell egymás után szólni, ez a kommunikáció titka.
Köszi a dupla választ, részemről azzal zárnám, hogy Matyi Dezsőről tudnék még mesélni érdekes dolgokat, de jelen pillanatban a közös fikázás nem dobna fel, s a Fantasy Film sem együttérzésekből tud profitot termelni, hanem a vevők pénzéből.
Frusztrációm meg nincs, a Spartacus sorozat itt figyel egy külső vinyón, én pont a jófej vagyok, aki támogatja a kiadót. De több "gonosz Alexandrás" megjegyzésre már tényleg nincs szükségem, elvégre titeket sem hatna meg, ha kapnátok több száz levelet azzal, hogy melyik ember milyen anyagi probléma miatt nem képes megvenni ezt vagy azt a kiadványotokat. Ez fordítva is így van. Szorítkozzunk a tényszerű adatokra, ekkor jelenik meg, vagy akkor, következő három hónapban biztos nem, stb.
De ez, hogy "menjetek reklamálni az Alexandrához!" ez milyen már? Mi közöm nekem az egészhez? Vagy tényleg életszerű, hogy csöngessek be a Pécsi Direkthez, hogy irgum-burgum fizessétek ki már a FF-et, mert addig nem adnak nekem Spartacust? Nekem is tartoznak ügyfeleim, de harmadik félnek nem jövök azzal, hogy menjen el azokhoz és ott reklamáljon.
No, de már túlságosan túlbeszéltük a témát, én értelek titeket, remélem, hogy ti is engem és az építő jellegű észrevétel segíti munkátokat.
Üdv!