Keresés

Fantasy Film kiadói fórum

2017. október 5., csütörtök 16:33
Tisztelt Kiadó!

Van valami információ arról,hogy a Poirot-sorozat utolsó évadját mikor adják ki? A tv-ben már 3 éve lement.

Válaszukat előre is köszönöm!

Ui: A Miss Marple-sorozattal kapcsolatban is erre kérdeznék rá!
0
2015. szeptember 6., vasárnap 10:59
Tisztelt Kiadó! A Mesék meséje című Garrone film DVD megjelenése a kiadóhoz kapcsolódik?
0
2015. május 31., vasárnap 19:25
T.Kiadó...

A Miramax filmek között várható a két eddig ki nem adott Woody Allen film,a Hatalmas Aphrodité és a Lövések a Broadway-n?
0
2015. január 26., hétfő 17:29
Tisztelt FF Kiadó!
Van valami fejlemény a Spartacus további évadainak DVD/BD kiadásairól? Vagy az Alexandra miatt ennyi volt? Nem igaz, hogy valahogy nem lehetne behajtani a tartozásukat.
0
2015. január 26., hétfő 12:09
Nem azt nem értettem, amit leírtál, csak azt elsőre nem írtad, hogy "későbbi példány", azaz utángyártás, és ahogy kikérted magadnak a fizetett összeget, abból azt hihettem, még az első szériából futottál bele valamilyen egyedi hibába.
0
2015. január 26., hétfő 2:46
Leírtam, hogy milyen probléma van a kiadvánnyal, így nem értem a kérdést. A későbbi példányok - akkor ezek szerint leírom újra :) - esetében az egyik lemez írott és a borító is házilag tákolt. A második ilyen szar megvásárlása után felhívtam a kiadót és ők mondták, hogy "ezt sajnos most csak így tudtuk megoldani, hogy legalább kapható legyen". Ami a későbbi megjelenést illeti, azt is ők mondták, de például a Westend Media Markt-ban már személyesen is megtekinthető az új formátum, mert a régebbi évadok esetében is váltottak.
0
2015. január 25., vasárnap 19:23
Engem is érdekelnének a válaszok, azért is kérdezem:

- Milyen probléma van a kiadvánnyal? Nekem megvan a 12. évad, és sem írott lemezzel, sem másféle borítóval nem találkoztam.

- Honnan tudod, milyen formában lesz kiadva a 13. évad? Néztem a kiadó oldalát és a facebookját is, de ott még a kiadásról sincs szó, nemhogy arról, hogy az milyen formában történne.
0
2015. január 23., péntek 14:54
Tisztelt Fantasy Film!

A csúnya, gonosz bácsik című film nem várható a kiadótól esetleg?

Köszönöm a választ!
0
2015. január 16., péntek 17:14
Mindenfajta rosszindulat nélkül, tényleg azért teszem fel a kérdéseimet, mert érdekelnek a válaszok. Azt pontosan, hogy gondolta a kiadó, hogy a Poirot legutolsó megjelent évadában az egyik lemezt más borítóval és írott lemezzel adja ki? Az írott lemez is nagyon gáz, de arra semmilyen mentség nincs, hogy a borító is más, hiszen azt otthon is ki lehet ugyanolyanra nyomtatni, maximum rosszabb lesz a minőség. Továbbá azt szeretném még kérdezni, hogy azt jól veszem-e észre, hogy miután megvettem a teljes sorozatot (a kiadáskori áron, évadonként 8-10 000 Forintért!), nem lesz lehetőségem a legutolsó évadod ugyanolyan formában megvenni, mert csak sima DVD tokban lesz kiadva? Sőt, az utolsó előttit se, mert mire lesz belőle normális, nyomott lemez, addigra már az is csak DVD tokos verzióban lesz elérhető?
A válaszokat előre is köszönöm.
0
2014. december 22., hétfő 20:24
Köszönöm a választ.
0
2014. december 9., kedd 16:53
Tisztelt Fantasy Film!

Van esély az 1981-es, Charles Bronson film, a Halálos Vadászat hazai megjelenésére?
0
2014. november 30., vasárnap 9:38
Sziasztok esetleg nem tervezitek e kiadni a Sean Penn és Robert Duvall féle Szinek c. filmet meg valamilyen blu ray kiadást terveztek e a Spartacuson kivül.
0
2014. november 28., péntek 19:40
Kösz, ezt is jó tudni!
0
2014. november 28., péntek 17:55
Ahogy az Édes élet c. filmen fel is volt tüntetve.Latinovits Zoltán,Mensáros László stb.

Az 1984 c. filmen a legrégebbi szinkron van.Végvári Tamás,Götz Anna,Kristóf Tibor.
0
2014. november 28., péntek 16:06
Csak egy ötlet: Jó lenne, ha a borítón fel lennének tüntetve a főbb magyar hangok, így a régebbi filmeknél nem lenne zsákbamacska, hogy vajon, melyik szinkron került rá.
0
2014. november 15., szombat 21:40
Basszus, amióta a telefonnal tudom csak nézni a netet, állandóan melléütök. Fantasy helyesen nem Fantass.
0
2014. november 14., péntek 16:21
A The Salvation-t a Fantass adja ki Dvd-n, mint a legutóbbi Mads Mikkelsen filmeket? :-)
0
2014. október 30., csütörtök 18:23
:D :D Dehogy reklamálok :D
0
2014. október 30., csütörtök 18:17
Ne nálam reklamálj, menj az Alexandrához. :)
most posts by TM
0
2014. október 30., csütörtök 17:48
Hibás bejegyzés
0
2014. október 30., csütörtök 9:35
Tisztelt Fantasy Film!

A Csúnya, gonosz bácsik című filmet nem tervezik kiadni?
0
2014. október 20., hétfő 8:18
Kedves TM, végül is, igazad van. A saját fórumunkban csak a tényekre fogunk szorítkozni és akkor senki sem vonhat le téves következtetéseket, vagy gondol, amire akar....
0
2014. október 20., hétfő 3:16
Együttérzés már volt, vissza lehet keresni, én voltam az egyik első, aki együtt könnyezett veletek. Azóta viszont úgy tűnt, hogy minden happy, nagy csinnadratta, sok újdonság, az ember joggal hihette azt, hogy konszolidáció van. Ezek szerint ezek a klasszikusok az egypálcás kategóriába tartoznak, bagóért vehetők, a nagy likviditási problemet kikerüli a megjelentetésük. Ezt nem tudtam eddig. Azt viszont észrevettem, hogy a Spartacus témájú kérdések többségére nem érkezik válasz tőletek, itt se, máshol se. Úgy látszik, hogy legalább két embernek kell egymás után szólni, ez a kommunikáció titka.
Köszi a dupla választ, részemről azzal zárnám, hogy Matyi Dezsőről tudnék még mesélni érdekes dolgokat, de jelen pillanatban a közös fikázás nem dobna fel, s a Fantasy Film sem együttérzésekből tud profitot termelni, hanem a vevők pénzéből.
Frusztrációm meg nincs, a Spartacus sorozat itt figyel egy külső vinyón, én pont a jófej vagyok, aki támogatja a kiadót. De több "gonosz Alexandrás" megjegyzésre már tényleg nincs szükségem, elvégre titeket sem hatna meg, ha kapnátok több száz levelet azzal, hogy melyik ember milyen anyagi probléma miatt nem képes megvenni ezt vagy azt a kiadványotokat. Ez fordítva is így van. Szorítkozzunk a tényszerű adatokra, ekkor jelenik meg, vagy akkor, következő három hónapban biztos nem, stb.
De ez, hogy "menjetek reklamálni az Alexandrához!" ez milyen már? Mi közöm nekem az egészhez? Vagy tényleg életszerű, hogy csöngessek be a Pécsi Direkthez, hogy irgum-burgum fizessétek ki már a FF-et, mert addig nem adnak nekem Spartacust? Nekem is tartoznak ügyfeleim, de harmadik félnek nem jövök azzal, hogy menjen el azokhoz és ott reklamáljon.
No, de már túlságosan túlbeszéltük a témát, én értelek titeket, remélem, hogy ti is engem és az építő jellegű észrevétel segíti munkátokat.
Üdv!
most posts by TM
0
2014. október 19., vasárnap 16:05
Kedves TM!

Természetesen értem a frusztrációt a Spartacus miatt, magunk is épp elég frusztráltak vagyunk a helyzet miatt, de nem vagyunk multicég, aki kiszól a központnak, hogy küldjetek még pénzt az Alexandra által okozott veszteség pótlására, hanem megpróbáljuk kitermelni. Nem kis hendikeppel indulunk, miközben az említett cég miután eladta például a Spartacust, csak éppen elfelejtette kifizetni, nekünk pedig ugyanúgy el kell vele számolni, mintha megkaptuk volna a pénzt.
De rendben, mint az egyetlen olyan fórum, ahol a kiadó válaszolni szokott a kérdésekre, legyen csak pozitív hírek fóruma, ezentúl majd a válaszok is csak olyan felvetésekre fognak érkezni, amelyre kizárólag pozitív választ tudunk adni. Ne már!
0
2014. október 19., vasárnap 15:04
Köszi az együttérzést. Mint mondtam, lesz folytatás.
0