Keresés

Fantasy Film kiadói fórum

2009. március 16., hétfő 12:18
Mickey-Soft: Három kívánságod teljesülni fog :)
0
2009. március 16., hétfő 11:56
Szinkronszakértők! Szerintetek a THE YOUNG SAVAGES c. filmhez (R: John Frankenheimer, Fsz: Telly Savalas, Burt Lancester) létezik szinkron? A tévéknél nincs.
0
2009. március 16., hétfő 9:16
Francia rendezőktől milyen filmek várhatóak még??? ...  A férfi, aki szerette a nőket és A Mississippi szirénje... kívül...
0
2009. március 16., hétfő 1:08
Jé, télleg...

Akkor az kilőve a listáról. :)))
0
2009. március 16., hétfő 0:39
Az "Indián vér" Columbia Pictures film és megjelent nálunk felirattal.
0
2009. március 16., hétfő 0:01
Na, akkor ha már jönnek a hírek, itt egy kis "kívánságlista" Bronson-tól, ami MGM / Cannon-érdekeltség, és nálunk még nem látott napvilágot (amik hirtelen eszembe jutottak):

Chato földje
The Mechanic: A mestergyilkos
Mr. Majestyk
Telefon
Éjféli leszámolás
Bosszúvágy 3
Murphy törvénye
Merénylet
Bosszúvágy 4: A leszámolás
Messenger Of Death (A bosszú angyala)
Kinjite: A tiltott dolog
The Indian Runner (Indián vér)
Bosszúvágy 5

Ezek közül valamelyik?
0
2009. március 15., vasárnap 21:32
Címeket gondolom nem kaphatunk kis előlegként Bronson mestertől, ugye? :)))
0
2009. március 15., vasárnap 19:51
Fantasy Film:

Igen, a Cool Hand Luke nemrég kapott egy extra változatot odakint, DVD-n és BD-n egyaránt. Jó lenne, ha az FHE látna benne fantáziát...
0
2009. március 15., vasárnap 19:50
Ejha, nagyon kíváncsian várom (rajtam kívül még jópáran SZVSZ)... :DDD
0
2009. március 15., vasárnap 19:25
Mikey-Soft: Pár nap múlva lesznek híreim Bronson-ügyben.
0
2009. március 15., vasárnap 19:24
Őrület: A Bilincs és mosoly, mint írtad Warner, úgyhogy ebben nem tudok nyilatkozni, de lehet, hogy Paul Newman halála miatt már készül egy új kiadás... Személy szerint én is örülnék neki. Európában amúgy lehet kapni a filmet DVD-n, sőt még BD-n is.
0
2009. március 15., vasárnap 17:36
Amit még idehaza nem adtak ki, azt minden bizonnyal engedélyezik a külföldiek, bizonyos megkötések mellett (pl. kényszerített felirat, vagy hasonlók).

Egyébként talán most valami tényleg megindult a Fantasy Film-nél MGM-ügyben, mert a Telitalálat! című film is Cannon-gyártmány (pontosabban 21st Century, ami a Cannon utódja volt a 90-es évek elején).

Ha már így belendültek, a Merénylet nem várható? Persze a többi Bronson-klasszikussal együtt? Ha kell eredeti szinkron, némelyekhez van...
0
2009. március 15., vasárnap 16:45
Kedves FantasyFilm!

Mivel ti vagytok az egyetlen kiadó, aki hajlandó kommunikálni az ügyfelekkel, így nektek teszem fel a kérdést. Mi történik, ha egy film egész europában nincs forgalomban. Beszüntették a forgalmazását, lejárt a forgalmazási joga. Utána soha többet nem lesz elérhető, vagy odaadják a jogot más kiadónak? Itt most a Warner "Bilincs és Mosoly" c filmjére gondoltam, ami eltűnt a polcokról, illetve a Cannon: " Amerikai Ninja 2", ami szintén egész európaszerte nem kapható.

Köszi.
0
2009. március 10., kedd 17:00
Őrület: Általában a régi szinkronokat próbáljuk megszerezni, de vannak esetek, amikor egyszerűen elveszett, vagy olyan pocsék minőségű, hogy azt már ciki lenne feltenni. A PAJZÁN KÍSÉRTETEK c. film esetében sokat gondolkoztunk, hogy két szinkron is legyen a lemezen: megvolt az eredeti VICO-s szinkron, amely méltán kaphatta volna meg minden idők legsza*bb szinkronjának díját. Aztán nem tettük, mert hátha valaki komolyan veszi...
0
2009. március 10., kedd 12:14
Kedves Fantasy Film!

Ha szandekoztok kiadni a Mystery Date c vigjatekot, Ethan Hawke es Teri Polo foszereplesevel, vagy az IDEGGYoGYO-t ( Walther Matthau-Gera Zoltan) akkor meg szeretnem emliteni, hogy a filmeknek van egy regebbi, valoszinuleg Intercomos, en az HBO-n lattam, nagyon eltalalt szinkronja. Es van egy RTL Klub-os, ahol a szereploket borzasztoan atszinkronizaltak. Mivel lattam, hogy elo tudjatok asni a Vico-s szinkronokat es neha egy egy MTVs es HBOs szinkron is hozzaferheto, igy arra szeretnelek titeket kerni, ha van ra lehetoseg mindig inkabb a regi szinkront tegyetek ra a DVDk re. Amikor regi szinkronra gondolok, akkor arra akarok kilyukadni, hogy az RTL Klub es a Duna TV egy rakat filmet ujraszinkronizalt  es ezek remesek lettek.
0
2009. március 9., hétfő 1:26
Minden jönni fog. Türelem. Szilveszterre úszni fogunk az MGM filmjeiben. :-))
0
2009. március 7., szombat 20:33
A Trükkös halál 1-2-t meg a Best Seller-t is kiadhatnák, amiben James Woods bérgyilkost játszik. Tudtommal mindegyik az MGM-hez tartozik már.
0
2009. március 5., csütörtök 12:07
Azért én türelmesen várok, a polcon megvan a helye az első két évad mellett!
0
2009. március 5., csütörtök 11:49
Egyik kedvenc sorozatom volt a Rex, de csak míg Tobias Moretti volt a főszereplő. Miután likvidálták már nem néztem.
0
2009. március 5., csütörtök 11:42
A közeljövőben biztos nem.
0
2009. március 4., szerda 16:15
Én is megvenném, nagyon szívesen! És akkor ez azt jelenti, hogy ne is számítsunk a további évadokra? Vagy csak a közeljövőben nem várható a dolog?
0
2009. március 4., szerda 15:53
én pedig megvenném :)
0
2009. március 4., szerda 15:28
Ez szomorú.
0
2009. március 4., szerda 15:22
Ennyire.
0
2009. március 4., szerda 15:09
Ennyire nem ment DVD-n? Pedig a tévében n+1-szer ismételték...
0