Keresés

Fantasy Film kiadói fórum

2009. március 4., szerda 14:56
Ha több olyan lelkes rajongója lenne a Rex-nek, mint Ti is vagytok, már rég kihoztuk volna a többi évadot is. Úgy látszik, a tévében reklámokkal dúsított verziót jobban szeretik a nagy tömegek.
0
2009. március 4., szerda 11:35
Pont ezt akartam én is kérdezni! :) Hogy a Rex-ből várhatóak-e további évadok!

Dömi kitaláltad a gondolatomat! :) Köszi!
0
2009. március 4., szerda 10:42
T.Kiadó!

Rex S3 mikor várható?

köszönöm
0
2009. március 4., szerda 10:40
A TÁMADÁS március 13-án jelenik meg.
0
2009. március 4., szerda 10:37
Lehet már kapni A támadást? Hol?
0
2009. március 4., szerda 10:17
őrületnek igaza van, egyetértek szinte valamennyi filmes kívánsággal, több közülük személyes kedvenc. De inkább nem reagálnék egyikre sem Előbb-utóbb biztos megjelennek, bízzunk benne. Ami biztos, azt úgyis megtudjátok időben.
0
2009. március 4., szerda 3:35
Szerintem felesleges ennyire erőltetni ezt. Úgyis meg fog jelenni mind. Mindegy, hogy mikor.

Most jelentette meg a FantasyFilm a Sidney Lumet " The Offence " c filmjét, amelyben Sean Connery egy becsavarodott rendőrt játszik. Nagyon  örülök a megjelenésnek. Ha ez megjelent, minden UNITED ARTIST megjelenhet. :-)
0
2009. március 3., kedd 20:16
Ez komoly?:) Évek óta várok erre a pillanatra:) Esetleg nem tudod mikorra lehet rá számítani konkrétan?
0
2009. március 3., kedd 9:49
A 12 dühös ember engem is érdekelne.
0
2009. március 2., hétfő 16:58
12 dühös ember
Hálózat
Éjféli Cowboy

Várhatóak esetleg?
0
2009. március 1., vasárnap 22:40
A veszélyes élet éve idén fog megjelenni DVD-n.
0
2009. március 1., vasárnap 22:25
JA, A VÁD TANÚJÁHOZ TALÁLTAM VIDEÓKAZETTÁN EGY 1960 VALAHÁNYAS PANNÓNIÁS SZINKRONT. hA KELL KÖLCSÖNADOM.
0
2009. március 1., vasárnap 22:24
Az aki szelet vet tényleg jó lenne.
0
2009. március 1., vasárnap 20:55
T. Kiadó!

Esetleg ezekre a MGM filmekre van-e esély, hogy megjelenik?

A veszélyes élet éve
Aki szelet vet...
A vád tanúja
0
2009. március 1., vasárnap 17:04
Igen,a Szökevényvonatot is várom.
Egyébként az MGM-könyvtár szerintem messze a legtartalmasabb,köszönhetően a sok nívós United Artists mozinak.
Majd elfelejtettem:Egy marék dinamit.
0
2009. március 1., vasárnap 16:58
Amúgy meg azért nem értem a Szökevényvonat körüli mizériát, mert az is vastagon Cannon-film, mint a kiadó gondozásában megjelent Mária szerelmei...

Tényleg meg kéne fontolni az MGM-könyvtár teljes átvételét, mert az IC csak ül a filmeken...
0
2009. március 1., vasárnap 16:52
T.Kiadó!
Nem tudnátok a teljes MGM-könyvtárat átvenni az InterComtól?

Szóba jön-e az 1984,Megbilincseltek ill.Billy Wilder filmek?(Legénylakás,A vád tanója,Írma te édes,Sógorom a zugügyvéd,Sherlock Holmes magánélete)
0
2009. március 1., vasárnap 16:01
Tisztelt Kiadó!

Szeretnék érdeklődni, hogy az alábbi filmek kiadását tervezik-e. Vagy ezek is az Intercom MGM filmjeihez tartoznak (és akkor lemondhatunk róluk).

Mississippi Mermaid (1969) Truffaut
Babette s Feast (1988) Gabriel Axel
Mademoiselle (1966) Tony Richardson
Adéle H. története
(L histoire d Adéle H., 1975) Truffaut
0
2009. március 1., vasárnap 3:24
Kedves Fantasyfilm!

Mitől függ az, hogy egy MGM film nálunk eredeti MGM kiadást él meg, mint az Amerikai Nindzsa, vagy hozzátok kerül és 990 es kategóriában is hozzá lehet jutni? Ha ez nem titok persze. :-)

Továbbá...Én örülnék neki, ha befutna a Szökevényvonat, vagy egy Bosszúvágy 3, vagy egy Secret Admirer( aminek csak HBO s szinkronját ismerem), illetve nagyon nagy az érdeklődés azon 3 MGM-es Kubrick film iránt, amelyek csak külföldön jelentek meg ( a dicsőség ösvénye, a gyilkos csókja, The Killing ). Vannak még olyan jó kis MGM-es filmek, mint a MASQUERADE, YOUNGBLOOD, COP, NO WAY OUT, illetve nagyon érdekel már rengeteg embert, hogy Charles Bronson MGM.-es filmjei( A mestergyilkos, Mr. Majestyk, Murphy törvénye, Kinjite, Éjféli leszámolás ) terven lesznek e a jövőben?

Elnézést a kíváncsiskodásért. Köszi a figyelmet, Rock n Roll.
0
2009. március 1., vasárnap 3:10
persze ennek ellenére jó film. A kérdés csak az, hogy van e lehetőség rátenni azt a szinkront, ami a legjobban passzol a színészekhez. Jelen esetben Barabás Kiss Zoltán kvára nem illik Danny Gloverhez. Bár javaslom mindnekinek, hogy nyugiodtan vegye meg, de amikor meghallottam Danny Glovert magyarul, majd összevizeltem magam. A Film további érdekessége, hogy a film közepén, az egyik jelenetben a vietnami katona rádióadást kezdeményez és közelről látni, ahogy egy a hetvenes években készült magyar felirattal mázolt, magyar gyártmányú katonai rádiót használ, amire az van ráírva, hogy: " Figyelem. Az ellenség lehallgat!" :-)
0
2009. március 1., vasárnap 3:04
Ez így van. Richard Gíri.
Viszont a BAT 21 -en százas, hogy nem az eredeti VICOs szinkron van, hanem vmi újabb, mert a hangsáv tök tiszta és a mellékszereplők hangja nagyon fiatal.
0
2009. február 28., szombat 19:20
Tisztelt Fantasy Film!

Láttam egy üzletben a frissen megjelent Telitalálat! c. Michael Caine-Roger Moore filmet és szeretném tudni, hogy az eredeti videós vagy a TV2-s szinkron van rajta?
0
2009. február 27., péntek 3:16
A Vico-s szinkronban a következőt mondja be Kertész Zsuzsa a végén: a szinkron a Vico megbízásából a Movi közreműködésével Demjén Imre vállalkozásában készült.
Míg a dvd-n: a szinkron a Syncton stúdióban készült, forgalmazza a Fantasy film.
Demjén Imre vállalkozása lett volna a Syncton stúdió?

Távol az otthontól-t le fogom csekkolni. :)

Amúgy Vico-s szinkron jogait honnan veszi meg egy dvd kiadó? 10 éve megszűnt ugye a cég, de nem tudom, hogy volt-e jogutódja.
0
2009. február 26., csütörtök 21:18
Na igen, nekem a HáBéO-s szinkronnal van meg, Gene Hackman Sinkó László, Danny Glover meg Papp János hangján szólal meg...
0
2009. február 26., csütörtök 15:23
qtari: Bocs, igazad van. A szinkronstúdió ugyanaz, aki a VICO-s verziót is készítette, de aztán pár évre rá újra megcsinálták valamelyik tévé számára, ugyanis anno nem volt rendes nemzetközi hangja a filmnek. (Na, vajon miért?) Aztán készült később egy még újabb verzió, amit az HBO csinált. Ha megnézed a TÁVOL AZ OTTHONTÓL című filmünket, azon eredeti VICO szinkron van. Viccesen mondják be rajta a Richard Gere nevét.
0