Keresés

Kellemes csalódások

2007. március 21., szerda 17:30
kívűl=kívül
0
2007. március 21., szerda 17:30
Ez van. Ízlések és pofonok. Nem vagyok nagy Hugh Grant-rajongó, különösen azt nem szeretem, mikor vicces próbál lenni, ami jól áll neki, szerintem, az a félénk, gátlásos, ügyetlen, szerencsétlenkedő alak. Tökéletes példa erre Edward Ferrars az Értelem és érzelemből vagy a Keserű méz Nigel-je.. Meg még a Maurice-ban sem volt rossz, de ezeken kívűl nem igazán szeretem. Nekem a kellemes, kedves filmekről más jut eszembe, de így kerek a világ. :-)
0
2007. március 21., szerda 10:08
Annyit még hozzátennék, hogy ha az a film nincs, akkor mai romantikus filmek sem lennének. :)))
0
2007. március 21., szerda 10:08
Azt mondjuk történetesen láttam, de nagyon régen. Nem is volt rossz. :)))
0
2007. március 21., szerda 10:01
Figyi, az Elfújta a szél annyira kommersz, hogy az inflációt is figyelembe vevő örökranglistát toronymagasan vezeti, tehát minden idők legnépszerűbb filmje!
most posts by TM
0
2007. március 21., szerda 9:29
Hát igen, nálam a kommerszfilmek a favoritok (egy-két kivételtől eltekintve). :)))

Tegnap is Delta Force-t néztem (múlt héten adta a TréVé2, csak éppen a közepénél kapcsolódtam be akkor).

Hát, az eredeti VICO-s szinkronnal nem a legjobb (kíváncsiságból azzal néztem)... asszem maradok az új szinkronnál, vagy az eredeti angolnál. :)))
0
2007. március 21., szerda 1:47
Pontosabban: nagyon kevés olyan filmet láttál, merugyebár olyantat nem nézel! :-)
most posts by TM
0
2007. március 20., kedd 23:43
Adok neki egy esélyt, kíváncsian várom!
most posts by TM
0
2007. március 20., kedd 23:32
ilyen például a repülő cirkusz szinkronja: lehet rajta röhögni.
0
2007. március 20., kedd 23:15
Na, nekem arról egy másik táncikáló jut eszembe...
most posts by TM
0
2007. március 20., kedd 21:04
Ezzel egyetértek.

Nagyon kevés olyan film van, amin egyik pillanatban önfeledten nevetsz, a másik pillanatban meg sírsz. :)))

Számomra eddig ez volt az egyetlen film, ami ki tudta váltani ezt a jelenséget. :)))
0
2007. március 20., kedd 20:03
Fura ilyet olvasni. Szamomra a legkedvesebb filmek egyike. Konnyu, tele van pozitiv erzesekkel es gondolatokkal, szorakoztato, felemelo. Nagyon sajnalom, hogy igy erzed, en mar attol jobbkedvu leszek, ha latom a dvd-t a polcomon, vagy eszembe jut ahogy hugh tancikal...
0
2007. március 20., kedd 19:57
Ilyeneket nem nézek, de mindegy... leszámítva a Rómeót. :)))
0
2007. március 20., kedd 19:51
Voltam. Talán túl sokat is tudok róla, ezért nem tetszik a film. :-))) De ajánlok neked jobbakat, szintén szerelem témában:

Zeffirelli: Rómeó és Júlia, A makrancos hölgy
Szabó István: Szerelmesfilm
Mike Nichols: Nem félünk a farkastól
Visconti: Halál Velencében
Agnieszka Holland: Teljes napfogyatkozás
Kertész Mihály: Casablanca
Victor Fleming: Elfújta a szél
Ang Lee: Értelem és érzelem
Christopher Hampton: Carrington
Kenneth Branagh: Sok hűhó semmiért, Hamlet
...
és még sorolhatnám.

Nekem nagyon művi és őszintétlen volt a film, abszolút nem tudott hatni rám. Dehát ízlések és pofonok. :-)
0
2007. március 20., kedd 13:56
Voltál már szerelmes? Tökéletes alkotás a szerelem mibenlétéről, némi humorral fűszerezve. :)))

Kár, hogy egyedül nem lehet megnézni... :(((
0
2007. március 20., kedd 13:54
Annyira azért nem vagyok fiatal, csak eddig (sok más klasszikussal egyetemben) kimaradt az életemből. :)))

Na jó, annó a BTTF első részét láttam VHS-en, úgy 7 éve... de az már rég volt, nem emlékszem az eredeti szinkronra. :)))
0
2007. március 20., kedd 13:20
Én pont fordítva voltam ezzel. :-) Emma Thompson miatt néztem meg, gondoltam, ha ő játszik benne, nem lehet olyan rossz film, de ennyire még sosem sajnáltam a 400 Ft-ot a DVD-kölcsönzésért. Halálosan untam, a színészi játék sem fogott meg, a forgatókönyvet és a rendezést már nem is méltatom. Sajnos nekem nem jött be.
0
2007. március 20., kedd 11:58
"Igazából szerelem (talán ha közepest vártam tőle, erre csak néztem, mikor vége volt)" ezzel én is így voltam, pedig nem vagyok oda a romantikus filmekért.
Az Egy cipőben-nel is így jártam
+ A csodálatos Júliával is
0
2007. március 20., kedd 11:41
Pedig aki a régit ismeri, tudja, hogy zaza zigazi:-)

Egyébként ebből látszik, ki mivel nő föl, azt szereti.
Én pl. anno imádtam a "Dokidoki!"-t, ma meg már "Docdoc!"-kal nézem.
0
2007. március 20., kedd 11:12
Nekem a legkellemesebb csalódások:

Igazából szerelem (talán ha közepest vártam tőle, erre csak néztem, mikor vége volt)

Vissza a jövőbe (erre is látatlanban adtam egy középszert, de miután megnéztem, a kedvenc trilógiámmá vált - az új szinkron se szar szerintem, a régivel meg nem láttam)

:)))
0
2007. március 20., kedd 10:59
Számomra jobb, mint vártam filmek:
Egy fiúról (közepes elvárás volt) 5/10 ---> 9/10
Ryan közlegény megmentése (minimális elvárás volt) 3/10 ---> 7/10
Szigorúan piszkos ügyek (nagy elvárás volt) 9/10 ---> 10/10
Gladiátor (közepes alatti elvárás volt) 4/10 ---> 8/10
Mátrix Forradalmak (közepes elvárás volt) 5/10 ---> 9/10
Maradj! (kis elvárás volt) 2/10 ---> 7/10
Donnie Darko (nem volt elvárás) 1/10 ---> 10/10

Van még pár, de nem untatlak titeket :)
0
2007. március 20., kedd 10:50
???
0
2007. március 20., kedd 10:14
Mekkora egy gyík vagy te!!! :-)))))

Nekem a legutóbbi kellemes csalódás a Hannibal Rising volt, csak hogy a topik témájánál maradjak.
0
2007. március 20., kedd 5:33
nos velem ehhez hasonló tegnap történt, iszonyúan fájt a hasam, és a villamoson egyszercsak úgy éreztem hogy beszartam, de amikor hazamentem kiderült hogy csak egy méretes pú volt, alig csusszant ki mellé valami :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
0
2003. március 24., hétfő 15:47
Nálam például a Torrente volt kellemes csalódás. Mikor megláttam egy promóciós anyagon a borítóját, azt gondoltam, ilyen hulladékot ki mert csinálni. Ráadásul nagyon gusztustalannak is nézett ki a film így látatlanban (mondjuk, az is). És akkor kezdtek jönni az amerikai fingós-böfögős vicces filmek áradata is az USA-ból. Ennek ellenére itthon hamar kultfilm lett belőle, ami teljes egészében Santiago Segurra-nak köszönhető. Ki nem nézne senki ebből az emberből semmit, és mégis. Színésznek, rendezőnek zseniális. A második részben picit kevesebb, bár annál súlyosabb poénok várják a nézőt.
  De még ide sorolhatnám, a 10 Dolgot, a Sztárom a Párom-at, a Néma Tanú-t, a Nightwatch-ot, a Hetedik-et, stb. Persze rengeteg film van, ami egy picivel jobb volt, mint amire vártam, de a Torrente-ben nagyon kellemesen csalódtam.
0