Csak akartam mutatni, hogy ilyen nekem is van. :))
most posts by TM
0
2009. június 28., vasárnap 16:49
52685
most posts by TM
0
2009. június 28., vasárnap 16:44
423
Azért ez sem semmi kiadás lehet:
0
2008. december 17., szerda 20:15
7252
Aki lemaradt róla, az nézzen körül az aukciós oldalakon!
0
2008. november 6., csütörtök 20:44
6697
Őszintén szólva "róla" nehezen tudom elhinni, hogy egyáltalán megvette volna akár ezt a kiadást, akár megvette volna azokat a filmeket együtt, ahol bögrét is kapott volna hozzá :) Ha pedig tényleg megvetted őket K, katt a nevem melletti ikonra és add nekem kérlek akár ezt a kopit, akár a bögrét, ha ennyire nem tetszik :D
0
2008. november 6., csütörtök 20:37
7252
Ha már így megemlítetted a Koponya-bögrét, én nem kaphatnék egyet? Ebből is vettem még egy fémdobisat is, hogy legyen mit belerakni a sima kiadás helyett és az új Indy díszdobi kivételével is bezsákoltam/bezsákolok mindent. Na?!? Bár ha Döminek se adtak a csajszik... :-(
0
2008. november 6., csütörtök 20:06
Moderátor
7449
Én csak dobozon keresztül láttam a koponyát (nekem nem jutott :) ), de nekem egyáltalán nem tűnt gagyinak. Lehet, hogy K a koponya-bögrére gondolt? A film mellé adott koponyát azok a Wetások készítették, akik A Gyűrűk Ura dobozban kapható kis szobrokat, és azok is nagyon igényesek voltak.
0
2008. november 6., csütörtök 19:59
945
K ezt írja a film adatlapján: "Nagy csalódás volt a kiadvány, egy mekis kacat szintjén van a koponya." Én azért örülnék neki, évek múltán kincs lesz. Bár a film nem érdekel. Csak annak örülnék ha a koponya lenne meg. Nem láttam a filmet, de nem is érdekel. Amiben benne van ez a srác (Shia LaBeouf), nem tud izgatni. A Transformers-ben is iszonyat volt kibírni. Jobban sipákolt mint a csaj :-) Indiana "Harrison Ford" Jones-t meg olyannak akarom megőrizni az emlékemben amilyen a három részben volt.
0
2008. október 19., vasárnap 14:57
352
Nagyon örülök, mert úgy néz ki nekem is jutott valahogy (lehet lemondta valaki, vagy csak két részletben jött meg / lett feldolgozva, végülis mindegy). :-)
0
2008. október 19., vasárnap 10:38
57
Helló! A DVD papírtok nélküli. Természetesen be volt csomagolva.
0
2008. október 19., vasárnap 10:19
1237
Szia! Elsősorban megköszönném a képeket! Irtó jól néz ki! A kérdésem a következő lenne: Maga a DVD ebben a kiadásban nem kapott papírtokot? Ja és a doboz azért be volt csomagolva, vagy csak így adták oda? :)
Getting a strong start: don't die with a bottle of champagne in your fridge
0
2008. október 18., szombat 18:19
945
Jól szétcseszték a doboz sarkait. Nekem mindig ez a halálom, ha ilyet látok. Ezért vásárolok a legtöbbet offline. Bár ez csak itt kapható (bár ki tudja...láttam én már karón varjút...sok xpress Xkluzív DVD-nél).