Keresés

Indiana Jones és a kristálykoponya királysága (2 DVD) - Limitált ajándékdoboz, kristálykoponya replikával (Xpress Xkluzív!) (DVD)

2008. október 17., péntek 3:44
Pedig neked is ment a levél, most ellenőriztem a kimenő levelek között, és a Te címed is ott van a többi között. Nem elképzelhető, hogy változott időközben a címed, vagy a szolgáltatódnál volt valamilyen probléma?
A neked küldött levél október 1-jén 13:17-kor ment el.
0
2008. október 17., péntek 2:44
Én anno levelet sem kaptam hogy nem jut,azt hittem benne vagyok a kevésben akinek jut ...de most már ugy látom hiába...klassz:((((
0
2008. október 17., péntek 1:48
Köszönöm szépen a választ, kicsit még reménykedek hátha még kerül nekem is.
0
2008. október 17., péntek 1:24
Megkaptuk az összes kristálykoponyás változatot és a rendszer már ki is osztotta a rendelés sorrendjében. Ha előrendelésben szerepel még nálad a kiadvány, akkor sajnos Neked nem jutott az első körben. Innentől már csak az a kérdés, hogy azok, akiknek kiosztotta a rendszer valóban átveszik-e a kiadványt a megadott határidőig. Ha nem, akkor törlődik a rendelésük és automatikusan a sorrendben utána következő előrendelőnek osztja kia rendszer a visszamondott példányt. Annyit tudok ígérni, hogy ennél a kiadványnál nem lesz türelmi időszak, tehát ha letelik a megőrzési határidő, akkor minden át nem vett terméknél töröljük a rendelést.
0
2008. október 17., péntek 1:09
Tisztelt xpress!
Kérdésem lenne, hogy most félre van nekem téve az Indi fémdobi, de a kristálykoponyás is be van rendelve, legkésőbb mire tudom, meg, hogy jut e nekem koponyás? Azt hiszem ezt már kérdezték de most ezt fontos lenne tudnom.
Előre is köszönöm a választ.
Üdv!
0
2008. október 16., csütörtök 23:59
Akinek mégsem kellene, kérem, ne mondja le, átveszem tőle - némi felárral.
most posts by TM
0
2008. október 16., csütörtök 21:38
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Nem hiába szavaztam Rátok tegnap! Köszi!
0
2008. október 16., csütörtök 17:44
Raktáron van...
0
2008. október 13., hétfő 15:31
Egyébként csak jó messziről kell nézni.
Akkor igazán jót lehet nevetni rajta.
Igaz, ezt az Xpress-nek nem könnyű megtenni.
0
2008. október 13., hétfő 15:29
Nemhiába, szép ez a magyar mentalitás.
Az élő fába is belekötünk.
Magamat is beleértve.
0
2008. október 13., hétfő 15:22
Oh, elnézést. Azt már megvettem itt:)
0
2008. október 13., hétfő 15:20
Nem a koponyát árulják máshol, hanem a fémdobozos Keresztapát.
0
2008. október 13., hétfő 15:08
Hol? Mi a cím?
0
2008. október 13., hétfő 14:30
Kezdem nagyon unni, hogy olyanok hazudtolnak meg minket, akik még életükben egy filmet sem vettek tőlünk.
Az exkluzív/nem exkluzív kérdésben már egyszer nyilatkoztam hosszasan. Nem hinném, hogy bárki tudna olyan esetet mondani, amikor félrevezettük volna a vásárlóinkat.
Az Indy doboznál írogató kedves nézelődő ismét a háborús dobozzal jön elő, ami emlékeim szerint fél évig csak nálunk volt kapható. Utána készített a kiadó egy újabb sorozatot a dobozból, ami már nálunk és még egy helyen offline volt kapható. Amint kiderült, hogy a második kiadás már máshol is lesz, eltűnt a háborús doboz címe mellől az exkluzív jelző. Azt gondolom egyikőtök sem kívánja, hogy minden hasonló esetben megígérjük, hogy soha, de soha nem lesz egy bizonyos termék máshol is kapható, mi az idők végezetéig exkluzivitást vállalunk. Ha azonban kiírjuk az exkluzív jelzőt, akkor abban biztosak lehettek, hogy a megjelenéskor, és azután még minimum néhány hónapig csak nálunk, vagy ha online exkluzív, akkor ebben az időszakban online csak nálunk lehet az adott terméket kapni.

Az Indy-kristálykoponyás változatból néhány tucatot hozat be a kiadó csak nekünk. Ha valahol mégis találkoznátok ezzel a kiadvánnyal, akkor az, aki árusítja vagy tőlünk vette, vagy behozta külföldről egy másik boltból. Arra nem tudok ígéretet tenni, hogy a VPOP-val karöltve razziázni fogunk a határon, nehogy más is behozzon ilyen terméket.

A Keresztapa fémdoboznál kezdettől fogva ott szerepel, hogy ONLINE exkluzív, amiből egy kis józan ésszel ki lehet következtetni, hogy offline esetleg máshol is kapható. Engedelmetekkel az ilyen esetekben nem fogom odaítrni az offline lelőhelyek nevét és címét, csak ha egyszer ők is beteszik a katalógusukba, hogy mi az, ami az Xpressen is kapható. Arról eddig én sem tudtam, hogy van más online bolt is, amelyik árusítja, de ettől még a kiadványt a kiadó csak nekünk szállítja az online boltok közül. Azt nem lehet megakadályozni, hogy valaki megvegye tőlünk, vagy más offline helyen, ahol kapható, majd árusítsa a saját boltjában.
0
2008. október 13., hétfő 13:27
Ezt nem is ismerem, nem baj. A lényeg, hogy az árát tartja. Én azért harapok csak, ha máshol töredékáron kínálnak valamit.
0
2008. október 13., hétfő 13:21
Kapható on-line máshol is (pl. otthon-dvd) eléggé régen.
0
2008. október 13., hétfő 13:18
Mi ezzel a probléma?
Online csak az xpressnél kapható, offline akárhol.
0
2008. október 13., hétfő 13:12
csak ennyire:)
"A FÉMDOBOZOS, LIMITÁLT VÁLTOZAT ONLINE CSAK NÁLUNK LESZ KAPHATÓ A KÉSZLET EREJÉIG!"

0
2008. október 13., hétfő 13:07
A fémdobozos Keresztapa sosem volt Xpress Xkluzív.
0
2008. október 13., hétfő 12:59
Kritikai oldalról:
"Engem onnantól kezdve már mint vásárlót el is buktatok .
Csak azért írok ide mert a fórumra még nincs jogosultságom még mindig.

Tisztelettel: Geooorge"

Vásárlás nélkül és ilyen hozzáállással nem is lesz.:)

Abban igaza van, hogy fémdobozos Keresztapával is tele van minden bolt.
0
2008. október 2., csütörtök 2:01
ha nem jut, külföldről akkor is beszerezhető.
0
2008. október 2., csütörtök 0:56
Engem konkrétan baromira felidegesített.
0
2008. október 1., szerda 23:38
Ez a levél nem esett jól, nekem kell a koponya :((
Remélem azért kicsit többet kapnak mégis, és jut majd nekem is.
0
2008. október 1., szerda 22:19
Jól mutat az, higgy nekem! :-) Hisz zsaru vagyok. :-)))
0
2008. október 1., szerda 22:15
Hát, nem örültem a mai levélnek... Mivel csak akkor kaphatok dobozos változatot, ha valaki lemondja vagy nem veszi át (ez utóbbi 30 nap!), inkább berendelem mellé a sima 2 dvds változatot (1-3. kollekció megvan, még egyszer nem venném meg, a steelbook meg nem mutat jól a régiek mellett...), mert karácsonyra sem lesz Indi 4-em. A sima változatra nem jár kedvezmény? :P
0