Keresés

Indiana Jones és a kristálykoponya királysága (2 DVD) - Limitált ajándékdoboz, kristálykoponya replikával (Xpress Xkluzív!) (DVD)

2008. október 1., szerda 19:27
Kedves Xpress!

Tudomásul vettem ezt a számunkra igen megalázó tényt.
A kérdésem a következővel kapcsolatos:

"Amennyiben úgy döntenél, hogy törlöd az előrendelésed a termékre, és egy
másik változatban
szeretnéd megvásárolni az új Indiana Jones filmet, a kellemetlenségek miatt
kárpótlásul
felajánljuk, hogy beszerzési áron biztosítjuk Neked az Indiana Jones
gyűjteményt (8.990 Ft
helyett 7.990 Ft), vagy a film fémdobozos változatát (4.790 Ft helyett 4.290
Ft)."

Ha nem törlöm a rendelést, bizakodva a szavaitokban....:

"Mivel előfordulhat, hogy néhányan lemondják majd a rendelést azok közül,
akik nálad
korábban rendelték meg a dobozt, vagy a megjelenést követően nem veszik át a
terméket,
ezért javasoljuk, hogy ne töröld még az előrendelésed, mert az így
felszabaduló dobozokat
a rendszerünk automatikusan az időrendben következő előrendelőnek osztja ki,
és így nem
kizárt, hogy Neked is jut egy példány."

....de a biztonság kedvéért megrendelem tőletek a fémdobis változatot, mert a film mégiscsak meg kell, hogy legyen a gyüjteményemben:), akkor is él az ajánlatotok a kedvezményre?
Nem muszály a kedvezmény miatt törölni a koponyás verziót?

köszi,
és nem haragszom RÁTOK :)
0
2008. október 1., szerda 18:47
:D
0
2008. október 1., szerda 18:45
Őszintén szólva túl vagyok már a gyűjtős korszakomon, már ami a körítést illeti. Nekem a film a fontos - igaz a lehető legjobb változatban, tehát ha van extra változat, akkor azt veszem meg. De egy kristálykoponya hiánya miatt nem fogok álmatlanul hánykolódni az ágyamban :)
0
2008. október 1., szerda 18:41
"Ha bárkit vígasztal a dolog, én is kaptam magunktól levelet, hogy nekem már nem jut koponya :("

Hát én úgy kevertem volna a lapokat, hogy jusson ;) :D
0
2008. október 1., szerda 18:38
Az, hogy csak ilyen minimális mennyiség (és annak is a fele jön be) részben a mi hibánk. A Paramount ugyanis már akkor kérte a rendeléseket az egyes képviseletektől, amikor még csak egy hete vetítették a filmet a moziban. Természetesen semmi konkrétumot nem tudtak mondani (mennyibe kerül, hogyan fog kinézni, stb.), és ugyanígy kellett nekem mennyiségeket mondani az InterCom felé. Namármost nem mindegy, hogy 7-8000 forintos termékről van szó, vagy esetleg egy 20.000 forintos csodáról, mint amilyen a Da Vinc-kódos doboz volt. Amellett szó volt arról is, hogy hozzánk is bejöhet esetleg a külföldön talán 1-2 helyen rendelhető frigyládás változat is a négy filmmel, plussz az első három fémdobozban, plussz a 4. fémdobozban, stb. És nekem erre kellett akkor látatlanban (még az első filmkritikákat is alig ismerve) konkrét darabszámot mondanom, mert az InterComtól is kérte azonnal a Paramount.
Amit mondtam, az eleve kevésnek bizonyult (mert alacsonyabb lett az ára, mint azt gondoltam, és mert a Frigyláda-változat be sem jött hozzánk), ráadásul amennyire sürgős volt a Paramountnak a keleti blokkból bekérni a darabszámokat, olyan gyorsan el is felejtettek bennünket akkor, amikor leadták a rendelési mennyiséget a gyárnak. Hát így történt, hogy még a keveset is megfelezték :(
0
2008. október 1., szerda 17:58
Érdekes, főleg annak tükrében, hogy többen sopánkodtak itt a fórumon, hogy lemaradtak/nem jutott nekik. Ebből én azt gondoltam, hogy lenne rá igény, és gondolom a környező országokban is. Nem akarok hibáztatni senkit sem, főleg nem Titeket, szerintem amit lehetett megtettétek, korrekt az ajánlat a többi Indiana Jones kiadás kedvezményes megrendelésének lehetőségére is. Asszem a fémdobozosat ki is használom. Szóval nem akarok vádaskodni, csak furcsállom, hogy egy pénz mozgatta világban így elsiklanak ilyen dolgok felett. Elhiszem, hogy nem vmi sok azaz 500-1000 darab egy amerikai eladás tükrében, de ugyanúgy pénz & haszon. Szóval én biztosan nyűgös lennék a fejesek helyében, hogy becsúszott ez a hiba. Erre mondtam azt, hogy nálunk ilyenért már biztosan fejek repkednének, dehát nálunk dúl a kapitalizmus:) Amúgy kb. ennyiért berendeltem már külföldről & a fémdobozzal kiegészítve egyedi példányom lesz belőle:))))
0
2008. október 1., szerda 17:26
Neked adjam ez enyémet?   Áááá, csak vicceltem!!! :)
(eddig még nem és remélem ezek után sem jön nekem erről levél)
0
2008. október 1., szerda 17:23
Nem, ebből eleve csak mi kaptunk volna, de most csak a felét kapjuk annak, ami jött volna, és a hatodát annak, amire szükség lenne :)
0
2008. október 1., szerda 17:22
Ha tudnád, hogy milyen szinten kell megküzdeniük naponta a nagy kiadókkal a helyi képviseleteknek ennél kevésbé "különleges" problémák miatt is! Szomorú, de néha tényleg úgy tűnik, hogy onnan nézve több velünk a nyűg, mint a haszon. Azért az beszédes, hogy egy-egy különleges díszdoboz limitáltsága mondjuk Németországban, vagy Angliában elérheti az 50 ezret is, míg mondjuk ezt a kristálykoponyás kiadványt az egész keleti régióban (lengyelek, csehek, románok, magyarok) talán ha 500 példányban rendelték be a képviseletek, és most ennek a felét kapja meg a régió. Csoda, hogy megfeledkeztek rólunk? Az a csoda, hogy egyáltalán kapunk valamennyit. Egy egészséges piacon egy közepes bolt kér ennyit a dobozból :)
Ha bárkit vígasztal a dolog, én is kaptam magunktól levelet, hogy nekem már nem jut koponya :(
0
2008. október 1., szerda 17:22
ez legalább megkönnyíti a döntésem, miszerint bd vagy dvd legyen :)
köszi ic
0
2008. október 1., szerda 17:21
Aki nem kapott levelet, akkor annak nem kell aggódnia, hogy nem kap belőle, ugye?
0
2008. október 1., szerda 17:18
Azért akinek innen nem jut, annak sem kell feltétlen elkeseredni mert az eddigi tapasztalatok alapján offline is kikerülhet néhány példány a polcokra. Nemde?
0
2008. október 1., szerda 17:14
Akkor szóltak az InterComnak arról, hogy megfelezték a rendelést, amikor az InterCom éppen kérni szeretett volna még a kiadványból. Sajnos ennyire tartják a mi piacunkat, és tulajdonképpen meg tudom őket érteni.
0
2008. október 1., szerda 17:12
elvileg az előrendelések kb. fele teljesíthető, a levél szerint én már ebbe a kategóriába nem esek bele, mégis továbbra is szerepel az előrendeléseim között...ennek azaz oka, hogy az esetlegesen át nem vett példányok a "várólista" alapján gazdára találhatnak még, a várólistás helyezésedet pedig a rendelési listán lévő helyed határozza meg...ezek után én szarok az előrendelésemre, és berendelem a fémdobozos változatot, kintről a kristálykoponyásat, és szépen mixelem a kettőt...ez már a too good to be true kategória lett volna, ha valóra válik:)...amúgy nehogy már azt mondja nekem valaki, hogy egy ekkora cégnél így mennek a dolgok? kimaradt a k-e-i rendelésmennyiség, na persze, nálunk így dolgozna valaki, percekig se lenne állása
0
2008. október 1., szerda 16:54
ez nem valami szép

nálam még ott van az előrendelések közt, lehet hogy jókor rendeltem meg?
0
2008. október 1., szerda 16:51
Nem tudom mennyire ildomos bemásolni. A lényeg a következő:

A drága Paramount nem vette figyelembe a "keleti piac" (az anyátok picsája) előrendeléseit a gyártásnál, és a Dél Afrikába szánt példányok egy részét ossza szét a "keleti piacon". Eredmény az, hogy az eredetileg tervezett mennyiség fele jön be az országba. Szóval rendelési sorrend dönti el, hogy kinek jut belőle.

Ez nem az xpress hibája persze, de a Paramount akkor is elhelyezheti az ízlelőszervét a fenékizmaim között.
0
2008. október 1., szerda 16:43
milyen levelet kaptál?
0
2008. október 1., szerda 16:34
Szinte sejtettem, hogy valami gáz lesz ezzel a kiadvánnyal. Már meg is kaptam a levelet.

Gondolom arra már semmi esély, hogy a Paramount utólag küld a cuccból.
0
2008. szeptember 3., szerda 12:35
Ha lehet visszatereném a témát a kiadványra. Lenne egy kérdésem. Bizonyára elég fáradt vagyok, és különben is a melóhelyemen vagyok de előttem nem világos milyen is lesz a koponya. Az egyiken üvegszerű színe van, a másik pedig kékes. Ez valami sötétben fluoreszkáló csoda lesz?
0
2008. szeptember 2., kedd 17:08
Ó, jaj, megint mit robbantottam ki... nem akartam, bocsánat!
0
2008. augusztus 30., szombat 13:23
jajaja én is jókat mosolygok ezen. hupsz, kis betűvel kezdtem a mondatot! :) egyszercsak visszanézem az összes helyesírási szabályzatot idézők fórum hozzászólásait és megnézem van-e bennük hiba, s majd orruk alá dörgölöm, hogy nanémmá  (ilyen szó nincs!) hol marad az alapműveltség? :)
irigyellek benneteket, de komolyan! :) mindkét oldalt :)
ha már helyesírásnál tartunk, a dvd kiadó közeli fórumozók, akik esetleg borítóterveket is látnak még nyomtatás előtt, talán végignézhetnék, olvashatnák azokat, ugyanis azok is tele vannak elírásokkal... csak egy ötlet, nem kell felháborodni :)

az bezzeg senkinek sem merül fel, hogy esetleg ezeknél a nagyon limitált példányszámú kiadványoknál nem kerülhetne-e fel, hogy pontosan mennyi darab is van még? speciel (ilyen szó van?) én munkahelyen láttam meg, hogy rendelhető, gondoltam mire hazaérek megrendelem... gondoltam a bosszú trilógia (kis betűkkel írtam ezt is) is borzasztóan limitált kiadvány volt (még mindig van belőle, ha jól tudom). oké, megszívtam, de ha látom, hogy még van belőle 10 db (mennyi volt? 20? 30?) hazaszaladok és megrendelem... sebaj, ha annyira xress xkluzív lenne, magyar doboz lenne, de mivel nem az volt, biztosan hozzájutok máshonnan is. maximum egy kis utánajárással...

remélem megszámolja valaki a helyesírási hibáim számát...
0
2008. augusztus 30., szombat 12:57
alapműveltség ide vagy oda.... pitiáner dolognak tartom, hogy egy ilyen baromságon legyen a "vita"...avagy ilyen hülyeségekkel legyen teleírva a fórum....De csak mosolyogni tudok, mikor ilyen nevetséges dolgok jönnek elő.... Jóhogy mások ráérnek ilyenekkel is foglalkozni... :)
0
2008. augusztus 29., péntek 20:51
Nekem is 8900...
0
2008. augusztus 29., péntek 20:10
én is ennyiért rendeltem de úgy 8 óra múlva már 8900 volt nálam
0
2008. augusztus 29., péntek 20:00
Itt 9900 :)
0