Én egy valamit nem értek... A külföldi jogtulajdonos csörét nem XXXXXXXXX, hogy van egy ország, ahol 10-ből 7 sorozatot be sem fejeznek? Egyáltalán, szerintetek tudhatnak ők arról, hogy itthon mi a helyzet? Tudom, kis ország, kis protekcióval, de ez már pl. a Warner-nek is égő szerintem. Engem zavarna, ha író lennék, lenne egy 3 kötetes regényem, de valahol csak az első kötet kapható, valahol csak a második, satöbbi. Miért adnak el úgy sorozat forgalmazázi jogot, hogy nem kötik ki, hogy minden évadot ki kell adni? Mert ezek szerint ez nincs a szerződésben. Jogos Dömi minden felháborodása. Én csak a CSI-t kezdtem el, meg is szívtam vele, a Lost-nak is azért álltam neki, mert ott tényleg látszik, hogy nem fog félbe maradni a kiadás, de tuti, hogy legközelebb sorozatba inkább úgy kezdek, hogy kijön az összes évad s aztán veszem meg őket, még ha a veszélye fenn is áll, hogy 1-2 évad elfogyott. Az FHE inkább mondjon le az általa birtokolt sorozatok dvd kiadásainak jogairól s adja át másnak :)