Keresés

Sajtóközlemény: A Navigátor Film 2008 őszi megjelenései - 1. rész

2008. október 4., szombat 14:04
Ez engem is érdekelne,de nagyon!!!!!!
0
2008. október 4., szombat 13:13
A Robotzsaru miért késik?Tudható?
0
2008. október 4., szombat 11:31
Most, hogy láttam a Shivers c. Cronenberg-filmet, nagyon örülök, hogy megjelenik, a tervezett extra változat pedig csak hab a tortán!

Esetleg nem lehet szó egy szolid kis díszdobozról a Rabid-del együtt? :)
0
2008. szeptember 10., szerda 14:03
Kedves vásárlók!

A tisztánlátás kedvéért: ennek a kiadványnak két meghatározó, az átlagosnál jóval magasabb költsége van. Az egyik a fa koporsó elkészítése, a másik a filmek jogdíja. Mi, mint filmrajongók, természetesen szeretnénk a polcunkon látni egy ilyen kiadványt, de mint cégtulajdonosok, tisztában vagyunk a számokkal is. Úgy gondoljunk, hogy ha a limitált példányszám negyedét sikerül előrendelésben értékesíteni, akkor mi fel tudjuk vállalni azt, hogy egy ilyen kiadványt megjelentessünk, de még álljon benne pénzünk. Mert ha a legyártandó példányszám negyede elkel, akkor még bőven nem beszélhetünk megtérülésről, de úgy gondoljuk, hosszabb távon ez még megtörténhet, s mi felvállaljuk az ezzel járó kockázatot. Sőt, az előrendeléses kedvezményes árral még jutalmazzuk is a bizalmukat megelőlegező vásárlókat. Ráadásul nem egy elérhetetlen darabszámról van szó, hiszen drágább kiadványokból is szokott az általunk elérni kívánt számnál még nagyobb előrendelés is befutni. Tehát a kiadvány sorsa rajtatok múlik. Eddig száznyolcvannál valamivel több előrendelés futott be, ha még 70 összejön hétfőig, mi legyártatjuk ezt a kiadványt, és garantáljuk, hogy akik előrendelték, azok 3000 forinttal olcsóbban kapják meg, és mi nem fogjuk a koporsót máshol olcsóbban adni, sőt az Xpressen is 9990 Ft lesz a megjelenés után.
0
2008. szeptember 10., szerda 12:07
Ha még 100 előrendelés kell, akkor hány futhatott be eddig!? Nagyon titokzatosak vagytok... Csak nem az összes példányt akarjátok eladni előrendelésben!?
0
2008. szeptember 10., szerda 3:17
Még, illetve már csak 100 élő, vagy élőhalott személynek kell előrendelnie a koporsót a megjelenéshez! Egyátalán nem lehetetlen, hogy az eddigi számokat nézve ez bekövetkezik, de aki esetleg úgy gondolja, hogy most nem, de később talán szívesen megvenné ezt a magyar piacon tényleg egyedülállónak szánt kiadványt, annak is érdemes inkább most előrendelnie, hiszen a tervezett megjelenésig még van három hónap! Addig még meggondolhatja magát következmények nélkül, de ha most habozik, később lehet, hogy bánni fogja. ;)
0
2008. szeptember 8., hétfő 16:08
Már több, mint a fele összegyűlt a szükséges előrendeléseknek a vámpíros fakoporsóhoz, de még nem vagyunk száz százalékon. Aki szeretne hozzájutni a kiadványhoz, az ne habozzon, most van itt a lehetőség! Később már lehet, hogy nem lesz ilyen alkalom.

Egy rövid film a Nosferatu restaurálásáról kedvcsinálónak:
http://www.navigatorfilm.hu/nosferatu/nosferatu.m4v
0
2008. szeptember 4., csütörtök 4:33
Bill Paxton volt a filmtörténelem egyetlen "hőse", akit hidegre tett a Terminator, a Predator és az Alien. Kíváncsi vagyok a rendezésére, sokat hallottam már róla.

Még több Cronenberget!
0
2008. szeptember 4., csütörtök 0:07
Szerintem Pierrot nem ismerte a filmet (ez nem baj), és mivel valahol szerencsétlenül  félreérthetően volt megfogalmazva a film témája, ezért lehetett félreérteni, mintha "nem teljes értékű" játékfilm lenne. Biztos vagyok benne, hogy nem akarta itt a Shadow-t senki sem lealacsonyítani.
0
2008. szeptember 3., szerda 23:43
Mi a kezdetektől úgy készülünk a Nosferatu-A vámpír árnyéka kiadványra, hogy mindkét film teljes értékű, egyik sem extraként kerül a dobozba.

Szeretnénk hangsúlyozni, hogy a Nosferatu csak akkor fog - általunk - megjelenni, ha erre a díszdobozra elegendő előrendelés érkezik. Később elképzelhető, hogy önállóan is megjelenik a díszdobozon kívül is - bár egyelőre ezt még nem tervezzük - de ha nincs díszdoboz, akkor önállóan sem valószínű, hogy kiadásra kerül.

Felhívjuk továbbá a figyelmet arra, hogy a 6.990 forintos ár CSAK AZ ELŐRENDELÉSRE vonatkozik! Az előrendelési határidő után már az ajánlott 9.990 forint lesz érvényes itt az Xpressen és a boltokban is.
0
2008. szeptember 3., szerda 13:09
Cronenbergekből remélem egyszer megjelenik a Scanners, Poronytok, Meztelen ebéd, M. Butterfly és termlészetesen a Videodrome újra.
A Navigatorfilmnek hála jó úton van a DVD piac:)
0
2008. szeptember 2., kedd 23:35
A vámpír árnyéka, mint holmi extra? Ilyet se hallottam még...
0
2008. szeptember 2., kedd 22:21
xido: a Szigorúan piszkos ügynök-re gondolsz, amiben Hugo Weaving-gel játszik együtt? Azt speciel nem láttam sajna Phil bácsitól...
0
2008. szeptember 2., kedd 19:16
Még több Cronenberget!!! Pl: Brood - Porontyok
0
2008. szeptember 2., kedd 16:27
Buster!!..nem akarják esetleg a Fraud-ot is majd?..zseniális,szintén Phil-el és "Smith ügynökkel":))
0
2008. szeptember 2., kedd 14:46
"Szintén a minőségi horrorfilmek kedvelői fognak örülni David Cronenberg (A légy, Meztelen ebéd, Erőszakos múlt, Karambol, Gyilkos ígéretek) két korai munkájának (Shivers – Paraziták és Rabid – Veszett), amelyek különleges extra változatban jelennek meg."

NA ettől a hírtől élveztem el képletesen:D Asszem megvan a kedvenc kiadóm:)
0
2008. szeptember 2., kedd 12:41
ááááá végre!!! Isten haragja! kb. 5 éve láttam ezt a filmet és nagyon tetszett. azt hittem már soha nem lesz kiadva. éljen a navigátor film :D
0
2008. szeptember 2., kedd 12:36
Én spec főleg a Nosferatu miatt veszem meg (érdekes lesz összehasonlítani Werner Herzog filmjével), de ezért szvsz A vámpír árnyéka nem egy szimpla  extra .... :-)
0
2008. szeptember 2., kedd 12:29
bolond pierrot: a mai dvd vásárlóközönséget sajna a vámpír árnyéka jobban vonzza, mint az eredeti nosferatu. mondhatni jelen esetben murnau klasszikusa számít extrának.
0
2008. szeptember 2., kedd 12:28
Mikor Cronenberghez értem, már reménykedtem h a Scanners jön tőle (annak ellenére, hogy az elvileg MGM film, de hát hátha mégis.) persze a Veszett sem rossz.
0
2008. szeptember 2., kedd 12:19
De ez nem áldokumentumfilm, hanem egy önálló játékfilm, ami speciel a Nosferatu forgatásán játszódik. Ilyen alapon mondjuk a Forest Gump is  áldokumentumfilm , mert többször kötődik konkrét, megtörtént eseményekhez és feltűnnek benne nem fikciós szereplők is....
0
2008. szeptember 2., kedd 12:07
Szerintem a vásárlók többsége a Murnau film miatt veszi majd meg ezt a kiadványt. Jómagam éppen emiatt meditáltam, hogy megéri-e így is a kiadvány vagy sem... szerény véleményem szerint, ha nem lenne legalább a fedlapon a kapcsolódó áldokumentumfilm címe, akkor szerintem többeknek megtetszhetne a kaidvány!
0
2008. szeptember 2., kedd 11:58
Hát nem tom.... Szerintem A vámpír árnyéka nem tartozék v. extra, hanem egy önálló (és nagyon jó) film. Szerintem ott a helye a címének a fedlapon.
0
2008. szeptember 2., kedd 11:47
Szerintem is.
0
2008. szeptember 2., kedd 11:22
Azt javasolnám, hogy a fedlapon csak a Nosferatu (1922) film címe szerepeljen, viszont megnevezve a rendezőt is hiszen a másik film a kiadvány extra tartozéka csupán, ami a fedlapot véleményem szerint "elcsúfítja"...
0