Keresés

Nikita

2006. december 30., szombat 15:48
Akkor nézd meg ott, mert ott is lesz! (Tűz/Víz/Föld/Levegő=>mind a négy elem van a TECSÓ-ban is, gondolom nálatok is!)
0
2006. december 30., szombat 1:07
Szasztok!

Akinek megvan Luc besson-tól a Nikita és megválna tőle az küldjön egy e-mail!Thx
0
2006. december 30., szombat 1:07
Itt 4000Ft de bizonytalan!:(
Egyébként Békéscsabán nincs MM csak Tesco bár ott még nem néztem!
0
2006. december 29., péntek 22:14
Tuskó tényleg leamortizálódott, de a tatabányai az kiri! Onnan van joglejárt SW EP I-em meg Szépség és a Szörnyeteg DVD-m :) THX to TM!
0
2006. december 29., péntek 22:03
Na akkor ezt figyuzd:már régen nem járok ugyan a "TECSÓ"-ba, mert eléggé lepusztult a készletük, de amikor még jártam és volt mit venni, akkor volt olyan, hogy felkeltem egy órával korábban és kimentem. Hajnali ötkor nem sokan lézengtek az áruházban, úgyhogy kényelmesen be tudtam vásárolni! ;-)
0
2006. december 29., péntek 21:46
Pontosan úgy csinálod mint én, mondjuk nagy tömegben utálom az MM-et, mert lassan kezd emberiszonyom lenni. Ezért jó néha nyitásra menni, akkor még csak néhány álmos ember lődörög a sorok között és lehet rendesen nézelődni, felfedezni :) Néha a legváratlanabb helyeken lelsz olyan érdekességekre olyan árakon, hogy utána elégedetten mondod ki: Ez egy jó nap volt :)
0
2006. december 29., péntek 21:42
Hopp, most olvastam csak vissza...

"...vagy eltömegközlekedni a legközelebbi multiba, és mennyibe kerül az a néhány óra, amit a polcok közt filmek után keresgélve, vagy a pénztársorban álva tölt az ember. :)"

Pont ez a legszebb része a dolognak:a vadászat! Az, hogy milyen kincsekre lel valahol a polcon megbújva az ember, mindig meglepetés! Én például az MM-ben úgy egy órát töltök, ennyi idő ugyanis, amíg egyesével átnézegetem a filmeket, meg kitalálom, hogy akkor most mi jön velem haza. ;-)
0
2006. december 29., péntek 21:35
Bemész egy MM-be vagy egy hasonló kaliberű helyre és 1.490HUF-ért utánad vágják! Itt egyébként mennyi?!?
0
2006. december 29., péntek 21:24
Szasztok!

Akinek megvan Luc besson-tól a Nikita és megválna tőle az küldjön egy e-mail!Thx
0
2004. február 21., szombat 12:26
Igazad van messzemenőkig XPRESS.HU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
2004. február 17., kedd 9:28
természetesen "állva" és nem álva
0
2004. február 17., kedd 9:27
nemecsek: most a Nikitára gondolsz? A film ajánlott ára 6000 forint. Ennyi általában az ára. Ebben a hónapban a kiadó által szervezett akció keretében kerül 3.990 Ft-ba. Valóban, több boltban is ennyibe kerül. Miért hívjuk bolti árnak? Mert hivatalosan nem létezik olyan árkategória, hogy ajánlott fogy. ár. Az, hogy ebben a hónapban több más boltban is olcsóbb az ajánlott/átlagos/általános/szokásos stb. árnál, tény. Ettől még a kiadvány szokásos ára 6000 ft.
Szeretem, hogy on-line boltok esetében minden alkalommal felhozzátok a posta, illetve futár-költséget, de azt soha nem készpénzesíti senki, hogy mennyibe kerül kiautózni Budaörsre a csúcsforgalomban, vagy eltömegközlekedni a legközelebbi multiba, és mennyibe kerül az a néhány óra, amit a polcok közt filmek után keresgélve, vagy a pénztársorban álva tölt az ember. :)
0
2004. február 17., kedd 9:16
Engem igazán az érdekelne, hogy a "bolti ár" értéket milyen forrásból veszi az oldal üzemeltetője. Persze tudom, marketing forgásnak jól beválik egy állítólagos több ezer forintos kedvezmény, de mégis ott van az ember fejében, hogy most épp hülyének nézik. Az esetek túlnyomó többségében igaz, hogy amikor az internetes boltban alacsonyabb az ára egy filmnek, akkor már az összes többi off-line áruházban is ilyen áron kapható. Annyi a különbség, hogy itt még ki kell fizetnem a borsos postai vagy futár költséget is...
0
2003. április 3., csütörtök 10:15
Köszi Xpress a gyors választ!

A DVDMagazin weblapja sajnos ugyanolyan felületes, mint az újság maga :-((
0
2003. április 2., szerda 18:58
na azért ne legyünk álszentek. dunát lehetne rekeszteni azon dvd kiadásokból amikből 2, 3 vagy még több dvd kiadás létezik egy azon régión belül. mért pont a nikita lenne kivétel?!
0
2003. április 2., szerda 18:02
A dvdmagazin terjeszti.
0
2003. április 2., szerda 17:42
Nem lesz új kiadás idehaza. Egy filmnek egy országban egy jogtulajdonosa szokott lenni. A Nikita joga nálunk, a franciáknál, a spanyoloknál, cseheknél, lengyeleknél és még egy kupac másik országban a Columbiánál van. A németeknél más a jogtulajdonos és az angoloknál is (ott az MGM). Tehát az a kiadás, ami az angoloknál megjelenik nemsokára, az csak Angliában kerül majd forgalomba, és semmiképpen nem tartalmaz majd magyar szinkront vagy feliratot.
Nem tudom, ki terjeszti a hírt, mindenesetre rémhír, hogy néhány hónappal a mostani kiadás után megjelenik még egy kiadásban a Nikita.
0
2003. április 2., szerda 17:36
Ki tud valami BIZTOSNAK TŰNŐT, akkor most lesz ebből egy újabb kiadás is?
Észszszszerűtlennek tűnik, de talán mégis...
Xpress?
0