Nem arról van szó, hogy a tömegeknek szól, hanem hogy nekem is meg kellene vennem egy pár hiányzót. De ha csak rájuk nézek, kiver a víz. "Szinkronizált" - mintha az előző kiadások nem azok lettek volna... inkább a korábban kiadott csak szinkronos filmek feliratsávjaiba fektettek volna egy kis energiát, nem pedig a borítóba és az árképzésbe. Hogy az árral mi a bajom? Túl olcsó. 1.990Ft-ért kellene árulniuk a filmeket, hiszen mint Te is írtad, a korongok teljesen megegyeznek - akárcsak a tengernyi feliratos extratartalom. Ez nem a 990Ft-os kategória, hacsak nem az a céljuk, hogy kiszorítsák onnan az űbergagyi kiadványokat. ;-) Az új kiadások pedig 2.990Ft-ért ugyanolyan agyonhullámosodott borítóval és gagyi tokban figyelnek, mint a 990Ft-os filmek. Legalább egy Amaray-tokot megérdemeltek volna, akkor nyilván a borítók sem gyűrődtek/hullámosodtak volna meg annyira. De ezekről legalább hiányzik a "Szinkronizált" fejléc! :-D
"nagy magyar átlagnak megfelelő áron" - ezt a piacot lassan már nem lehet továbbrombolni...
0
2008. szeptember 12., péntek 17:48
6925
53. Én sem értem,mi a baj ezzel az egyébként ízléses felirattal.Bárcsak az FHE is ilyesmit használna! Inkább a karcos lemezekkel van gond.
0
2008. szeptember 12., péntek 17:34
17243
nem igazán értem a problémátokat. látom, csak nem értem. a "szinkronizált" felirat nem nektek, hanem a tömegeknek szól, de ha ez a felirat megér nektek magasabb árat, utánjárást, miegymást, hát hajrá. de remélem, azt tudjátok, hogy a tokban lévő korong bitről bitre megegyezik azzal, amit korábban 2-3x árért lehetett megvásárolni?
apropó ár: ez a "link banda" elérte egy stúdiónál, hogy végre a nagy magyar átlagnak megfelelő áron adhasson el stúdiófilmeket. manapság sajna ez már nem piacrombolás, hanem alkalmazkodás a piaci helyzethez.
0
2008. szeptember 11., csütörtök 21:31
7252
Bizony, engem "rejt"! ;-)
Még Halálos Hallgatást is találtam, meg Füstölgő Ászokat, feknis Karib tenger Kalózai 2.-t... ja, ez nem ide tartozik. Hétlemezes Hellraiser 1-7 digit... ja, ez sem! :-D
Vegyünk már ebből egy fémdobis kiadást valahogy, ha már a Select szelektál!
0
2008. szeptember 11., csütörtök 21:07
14594
.... (gondolom Electrify-t rejti a kipontozott rész):
Én a héten a Belső ember-ből szerváltam InterCom-os verziót, a vicc az volt, hogy be volt suvasztva a Select-es kiadások közé, véletlenül vettem észre, a hab a tortán a 995.-ös ára volt. Ennyiért nem hagytam ott.
A Pénznyelő meg ugyanaznap megjött angliából. :)))
A Selectes "szinkronizált" felirattól nekem is elkezd viszketni a tenyerem. Amit csak lehet, amíg csak lehet, igyekeztem felhajtani InterCom-os verzióban. Az új Universal-filmek, mivel voltak szívesek az angol lemezekre tenni a magyar vonatkozást, jönnek kintről. Igaz, némileg drágább, de én ezt a link bandát (Select) nem vagyok hajlandó egy fillérrel sem támogatni, csak ha nagyon muszáj (pl. The Thing, The Game)...
0
2008. szeptember 11., csütörtök 20:52
7252
Mikey-Soft : én viharos gyorsasággal beszereztem még az InterCom-os Universal filmeket, mert nem vagyok hajlandó a piacromboló 990Ft-os árral "hozzájárulni" az egyre gyorsabban közeledő elkerülhetetlenhez. A ledegradáló "Szinkronizált változat" feliratokról már nem is beszélve : tudod, mint a KSZ borzadályoknál is. Szégyen... na mind1. Az új megjelenéseknél pedig az űbergagyi tokok, bennük az össze-vissza gyűrődött, hullámos papírokkal... az elején még Amaray-ről volt szó, vagy tévedek? Nem értem a fémtok hiányát, talán az Amerikai Gengszterből nem fogyott elég?!? Viszont nekem is kellene a kiadásból!
0
2008. szeptember 11., csütörtök 20:04
245
Nem tudja valaki, hogy a beharangozott "A Dolog"-ból mikor lesz valami. Lassan már a Novemberi megjeleneéseknél tartunk és sehol semmi.
0
2008. szeptember 11., csütörtök 19:01
14594
Az Amerikai gengszternél sem írtak az adatlapon semmiféle magyar vonatkozást, azt is a borító hátoldaláról tudtam meg, így 3 hónappal a magyar premier előtt már megvolt. Nem felejtem el: adott héten kedden megnéztem moziban, másnap emelték le az összeget, és pár nap múlva a kezemben volt. :)))
0
2008. szeptember 11., csütörtök 10:50
19952
oké. bár az adatlapon nem irják a magyar nyelvet.
akkor ugynézz ki azt szerzem be.
köszi :)))
0
2008. szeptember 11., csütörtök 10:46
14594
Az angol egylemezesre 100%-ra tudom, hogy felrakták a magyart, gondolom nem gyártanak belőle két különböző verziót... :)))
0
2008. szeptember 11., csütörtök 10:33
19952
és annak amugy van magyar vonatkozása?
0
2008. szeptember 11., csütörtök 10:29
14594
Dömi, megjött a mail. Egyedül a play.com-on lesz kapható a Hulk steelbook, de azok nem szállítanak Magyarországra. Tudom, mert próbáltam felregelni, és nincs az opciók között magyar szállítás. :(((
0
2008. szeptember 11., csütörtök 10:19
19952
köszi
:(
0
2008. szeptember 11., csütörtök 9:05
17243
nem lesz steelbook a HULK-hoz, ellenben kétféle változatban fog megjelenni: az egylemezes 2.990 ft lesz, a kétlemezes, limitált papírtokos 3.990 ft.
ugyanakkor a the company ára is módosult! (3 DVD-n jelenik meg, a harmadik lemezesen rengeteg extrával.)
0
2008. szeptember 9., kedd 21:34
19952
Jama!
Steelbook-ot nem tudtok intézni a Hulk-hoz?
0
2008. szeptember 8., hétfő 18:30
3721
J. Todd: ostoba, de jogos. :) Jama: kösz.
0
2008. szeptember 8., hétfő 18:20
7926
Gerbence:Ilyen és ehhez hasonló ostoba kérdésekkel szembesül Stan Lee a Mallrats című Kevin Smith filmben.
0
2008. szeptember 8., hétfő 15:18
19952
Jama!
Steelbook-ot nem tudtok intézni a Hulk-hoz?
0
2008. szeptember 8., hétfő 15:13
17243
gerbence: igen.
0
2008. szeptember 8., hétfő 15:10
3721
Csak annyit áruljon el valaki, hogy a filmből kiderül, hogy a Hulkon miért nem reped szét pont az alsógatya meg a farmernek a kritikus része, amikor megnől?
Nem láttam a filmet, nem is biztos h fogom, de ez már kiskoromban sem hagyott nyugodni. Szóval, tudunk valamit??
0
2008. szeptember 8., hétfő 14:46
47
Gyilkos sorok. Nagyszerű hir. de vajon ez is évente fog jelenni? és mind a 12 évad megjelenik, vagy csak az 10, amit már 3 éve ismétel a V3?
0
2008. szeptember 7., vasárnap 21:32
2967
Ha viszont feltettek minket az angol verzióra is, akkor jöhetne egy fém, mint az Amerikai gengszter esetében, ugyanis a Hulknál is lesz fém kint UK-ben.