Keresés

CORNERfilm: őszi megjelenések

2008. szeptember 15., hétfő 14:01
Kedves Tumi!

A legyek ura DVD-n természetesen lesz magyar hang. AZ 1990-es változat MGM, legjobb tudomásunk szerint az InterComhoz tartozik.

Üdv: Cornerék
0
2008. szeptember 14., vasárnap 23:22
Tumi: "és az 1963-ban készült A legyek ura"
0
2008. szeptember 14., vasárnap 23:05
A legyek urához van magyar hang?
Az 1990-es változat meg fog jelenni?
0
2008. szeptember 14., vasárnap 1:34
Köszönjük a megnyugtató választ!
0
2008. szeptember 13., szombat 14:06
Kedves filmbarátok!

A fenti lista ugyan még nem a teljes őszi kínálatunk, de a Billy Wilder doboz minden bizonnyal csak jövőre jelenik meg. Az Elképesztő történetekről és a korábban már bejelentett filmekről sem mondtunk le, de ha minden filmünket sietve, kapkodva hoznánk ki, akkor az könnyen a minőség rovására mehetne, emiatt türelmeteket és megértéseteket kérjük! Lesz még idénre is egy-két meglepetésünk. :)

0
2008. szeptember 13., szombat 13:58
Billy Wilder filmekre hiába várunk?
0
2008. szeptember 12., péntek 12:10
Kedves Cornerfilm!
Ugye nem feledkeztek el az Iszonyat zenéjéről? A valaha élt legnagyobb magyar jazz-gitáros Szabó Gáborról, aki írta és játszotta a zenét.
Ugye nem?
0
2008. szeptember 12., péntek 11:46
Nem ismertem az eredetit.
(A Spike Lee gyűjteményen is furcsa volt már a sokféle felirat.
Ez legalább egyszínű.)
A színösszeállítás, az ami nagyon tetszik.
Illik a filmekhez. Most, hogy mondod valami furmány tényleg látszik, de még most se venném ki belőle, hogy férfi és női nem jelét.
Na de majd élőben.
0
2008. szeptember 12., péntek 11:29
vittorio: az eredeti írásmód lett követve. ha jobban megnézed, az ISZONYAT címében felfedezheted a férfi és női nem jelét. :)
0
2008. szeptember 12., péntek 11:03
Ja, és tök jól néz ki a doboz.
Stílusos, passzol a filmekhez.
(talán a 3 filmcímet 1 féle betűtípussal jobb lett volna,
de egyszerű és nagyszerű így is).
0
2008. szeptember 11., csütörtök 20:07
Ha idén már nem is jelenik meg az Elképesztő történetek, de azért ugye nem mondtatok le róla végképp??
0
2008. szeptember 11., csütörtök 19:24
Nem a Corner Film igért idénre néhány korai Billy Wilder klasszikust is?
0
2008. szeptember 11., csütörtök 19:22
18. CORNERfilm: Azért köszönet érte, hogy kiadtátok eme klasszikust. Gyerekkorom kedvence. Még naptáram is van róla, csak valahol a sufni-ban (nem tudom hol). Kösz a nagyszerű Digipack-ért és a poszterért. Bár lehetett volna valami színes. Pl. a film hivatalos posztere. De így se elégedetlenkedek.
Színezni meg nem akarom (mielőtt valaki elkezd poénkodni).
0
2008. szeptember 11., csütörtök 18:44
Kedves Kaine!

Az Elképesztő történetek idén valószínűleg már nem fog megjelenni.

0
2008. szeptember 11., csütörtök 18:36
És az Elképesztő Történetek (Amazing Stories)?
Remélem az meg tud jelenni!
0
2008. szeptember 11., csütörtök 18:29
Riget....
El sem hiszem,azt hittem soha nem fog megjelenni itthon...
Körülbelül mikortól lehet előrendelni?
0
2008. szeptember 11., csütörtök 18:03
Kedves Csabaga!

A filmjeinket az ország legnagyobb DVD-nagykereskedése, a Select vette szárnyai alá, és minden nagyobb kereskedelmi pontra eljuttatja őket. Szóval a Polanski-filmek nem lesznek Xpress exkluzív termékek.

0
2008. szeptember 11., csütörtök 17:59
Mindenképpen jó ötlet,hogy külön-külön is megvásárolhatóak lesznek a filmek.
Már csak a célközönséghez jusson el!
Szerintem az Xpresnél szélesebb reklám kellene,mivel ez az áruház,minden erénye ellenére,nem teljesen reprezentatív.
0
2008. szeptember 11., csütörtök 17:59
A Zsákutcát 1988-ban, az angol filmhét részeként vetítették a budapesti Kossuth moziban; a nagyteremben hangalámondással, a kicsiben (akkor még csak kettő volt) eredeti nyelven. Filmklubok műsorán is szerepelt, de a hagyományos moziforgalmazásból valóban kimaradt.

Nagyon jó film, vegyétek! :-)
0
2008. szeptember 11., csütörtök 17:57
Kedves Hen!

Az idő urai új kiadása igazság szerint nem a gyűjtőknek készül, ez szerintem az árkategóriából és a kiszerelésből is leszűrhető, viszont azt tapasztaltuk, hogy eme film esetében még a "tömeges" kereslet is ígényt tart az extrákra, lévén rajtuk keresztül visszatekinthet a magyar animáció hőskorába, amolyan "anima retró" keretében, nekik viszont a dupla slimtok a legfeltűnőbb jelzés arra, hogy a kiadvány két lemezt tartalmaz, s mégis csak 1.990 forintba kerül.

Üv: Cornerék
0
2008. szeptember 11., csütörtök 17:53
Vittoro: Hát még mi. :)
0
2008. szeptember 11., csütörtök 17:50
Csak fogyjon. Izgulok.
0
2008. szeptember 11., csütörtök 17:44
mindenesetre most végre időtálló médiumon is birtokba vehetjük eme három klasszikust eredeti szinkronnal, felirattal, extrákkal, jó áron. :)
0
2008. szeptember 11., csütörtök 17:35
Vittorio:

Elhiszem Neked, és eszem ágában sincs megsértődni, hiszen jó pap holtig tanul. A HALÁLBARLANG mint céloztam rá, nem fordult meg a kezeim között, ezért nem tudom elsőkézből eldönteni, hogy az első rész volt-e vagy a második, de abban biztos egyetértünk, hogy ezen cím alapján nem gondolna az ember egy Texasi láncfűrészes-filmre, ahogyan a KAMERALES-ből sem rögtön a PEEPING TOM-ra gondolna a néző, főleg ha azt se tudja, miről szól a film.

A ZSÁKUTCA viszont biztosan nem ment moziforgalmazásban. Emlékeim szerint egy napig vetítették az 1980-as évek elején a Kossuth moziban valamilyen nagyszabású rendezvény keretében. A KÉS A VÍZBEN viszont még felújítva is ment (vagyis évekig elérhető volt a mozikban), az ISZONYAT-ot pedig hónapokig játszotta a Filmmúzeum mozi. Ez mindenképpen más jellegű elérhetőség, mint egy egyszeri tévébemutató vagy egy olyan art VHS-megjelenés, melyből számos téka nem is rendel, mert nem éri meg nekik.
0
2008. szeptember 11., csütörtök 17:09
A második rész jelent meg Halálbarlang címen. Elsőkézből mondom, a polcon van.
Nem szemrehányásképpen szóltam hozzá az előbb, elnézést, ha úgy tűnt.
Egyébként mindhárom film ment TV-ben, volt moziban, és megjelent VHS-en is. Nem mondom, hogy mostanában, meg azt sem, hogy minden tele volt velük.
0