Részemről: 2,5 méterről nézek egy fullhádés Sony-t (102 cm). Az ágyból nézve (cirka 5 méter) a DVD teljesen korrekten teljesít, közelebb ülve viszont már elszomorítóan ocsmány, ha a blu-hoz hasonlítom.
Na jó, azért nem elviselhetetlenül gáz, nem kell kidobni a több száz DVD-s gyűjteményeket, csak ha már megnéztél pár filmet zsinórban kékről, akkor utána érhetnek meglepetések. Hogy érdemes-e váltani, az nem is kérdés, csak az, hogy megér-e neked ennyit perpillanat. Számomra azért volt nehézkes az indulás, mert bár szerettem volna kékre váltani, azért csak bezizzent 1-2 DVD megrendelés, 10 rongy itt, 15 rongy ott, ahelyett, hogy 25-öt félretettem volna a TV-re. Sosem voltam jó spórolásban ;)
És a hírre reagálva... iszonyatosan örülök a magyarított Mamma Mia-nak, már azon voltam, hogy kb. ugyanennyiért megrendelem az angoloktól, de hála Istennek vártam vele. Ez az 5990 Ft-os árképzés bizony elég jól hangzik, ennyiért nekem már megéri itthonról vásárolni bd-filmeket, hát még ilyen kiadásokat...
A bejelentett filmekből nekem mindegyik tetszett, de egyedül a Mamma Mia olyan, hogy namostazonnal, a többivel még várok (hátha lesz majd 3 for 2 akció :P), esetleg még a Wanted becsúzhat az ünnepek előtt, de anélkül is kibírok pár hónapot. Kíváncsian várom azt a 30-35 címet 2009-ben, és asszem be kell táraznom párszáz dezsőt év végére is, ki tudja mit hozhat a Jézuska.
Select for president! (^o^) \,,/