Keresés

Túl az Óperencián (DVD)

2019. november 24., vasárnap 10:52
Én is így tettem.
0
2019. november 23., szombat 22:50
Mondjuk, ha ezen a fórumon valami modernebb IPB alapú fórummotor dübörögne... :)

(Egyébként jobb klikk az egérrel a képen, majd "A kép megnyitása új ablakban/lapon"...)
0
2019. november 23., szombat 20:34
Na jó, azért így is megtudtam nézni a másik szörnyet is kis rutinnal.
0
2019. november 23., szombat 20:33
Mondjuk ha átméretezted volna akkor láthatnánk a másik szörnyet is. :)
0
2019. november 23., szombat 19:09
És akkor ránézek a bal felső sarokban látható, mosolygós, természetes szépségre, és az alsó sor "szörnyeire"...

0
2019. november 22., péntek 22:37
Őket is kiemelhettem volna, igen, mindenki igazán remekül játszott, de igyekeztem az itt korábban "megszólítottakat" kiemelni :)) Ez a Skarsgard család se semmi, én Bill-t csak idén ismertem meg (nem láttam az Az-t, de idén találkoztam a Castle Rock sorozattal, abban egészen remek).

Igen, az első évad a regényt dolgozta fel, a második évadot viszont a regény szerzőjével közösen írták meg, szóval teljes értékű folytatás. Valószínűleg nálam is azért jobb picivel az első évad megítélése, mert ott a gyerekszereplők is nagyobb teret kaptak. Harmadik évadról nincs hír, valószínűleg a legnagyobb gond ezt a szereplőgárdát összerántani egy forgatásra.
0
2019. november 22., péntek 19:45
Igen, egy szeplős, göndör vörös hajú, szép lány volt...

A Halálos nyugalomban még így néz ki.
0
2019. november 22., péntek 10:14
Főleg az első évad volt jó, a második inkább csak utózengés, de az meg Meryl Streep miatt volt emlékezetes. Mindenesetre nagyon felkavaró történet és tényleg mindenki parádézik benne, én az általad nem említett Shailene Woodley, Zoe Kravitz és Alexander Skarsgard alakítását is kiemelném. Shailene-t az Utódok óta kedvelem, Zoét a Kaliforgiában fedeztem fel, Alexandert - Stellan fiát - pedig talán először Trier Melankóliájában, de persze a Csatahajó és főleg a Tarzan volt a kommersz áttörése. Ja és a Shailene fiát alakító Iain Armitage-et vigyorogva fogadtam, mivelhogy a mostanában látott vígjátékok közül Az ifjú Sheldon a kedvencem. :)
Úgy tudom, hogy a sorozat alapjául szolgáló regény az első évad cselekménye, de ügyesen kanyarították hozzá a folytatást.
Kár, hogy vége, még néztem volna!
most posts by TM
0
2019. november 22., péntek 0:10
Hatalmas kis hazugságok. Nem az, amit eddig mondtatok, ez a címe az HBO pazar kis sorozatának, amelyben Nicole, Reese Witherspoon és Laura Dern parádésan játszanak, főleg utóbbi. És a 2. évadban csatlakozott hozzájuk Meryl Streep is! Meryl az Istennő nálam, de az egész sorozat igazán remek, Nicole is szenzációs benne, el is nyerte érte az Emmy-t és Golden Globe-ot (ahogy mindkettőt megkapta Laura is), remélem Meryl is tarol majd :)
0
2019. november 21., csütörtök 20:37
Igen, milyen jó sorozat volt az!
Valamennyire megértem én egyébként őt és a pályatársainak mondható többieket, Meg Ryan-t, Renée Zellwegert stb. Kezdtek elfogyni amúgy is a kevésbé fiatal, középkorú nőknek szánt jó szerepek és hát ők meg aggódtak, hogy mi lesz velük, így próbálták meg jobb pozícióban megtartani magukat, csak sajnos a végeredmény eléggé kérdőjeles lett. Bár talán még Kidman nem is panaszkodhat, az övé lett a legkevésbé borzasztó.
A vicc az, hogy a "maradék" jó szerepeket meg azóta is Meryl Streep viszi el, aki ráadásul szarik a ráncokra és még jól is áll neki. :)
most posts by TM
0
2019. november 21., csütörtök 20:24
Én az "Ausztrál Express"-ben kedveltem meg. :)

Nagy kár, hogy átműtette az arcát. Kifejezetten szép kis ausztrál csaj volt.
0
2019. november 21., csütörtök 20:23
És jobbnál-jobb színészekkel is...
0
2019. november 21., csütörtök 20:06
De ha mellé képzeled Daniel Day-Lewis alakítását A bal lábamból, mindjárt zongorázni lehet a különbséget, nem véletlen, hogy őt díjazták inkább.

Bakker, micsoda év volt az! A másik három jelölt volt Kenneth Branagh mint V.Henrik, Morgan Freeman, mint Miss Daisy sofőrje és Robin Williams, mint John Keating tanár úr a Holt költők társaságából.

Akkor fel sem fogtuk, hogy mennyire el voltunk kényeztetve jobbnál jobb filmekkel...
most posts by TM
0
2019. november 21., csütörtök 19:41
Ott szerintem sokat számított, hogy szakállasan elvesztette a szépfiú külsejét, így legalább megjelenésre hiteles lett.
0
2019. november 21., csütörtök 18:47
Mindig is Nicole Kidman volt a jobb színész.
Tom olyan izzadságszagúan darabos a komoly szerepeiben, mint amilyen nagy művésznek akar látszani a popzenész Ákos. A tolószékes veterán szerepe szerintem eleve sok is volt neki, de becsületére legyen mondva, hogy Oscar-jelölést érően megkínlódott vele. Úgy gondolom, hogy neki ez a lazább, akciósabb műfaj áll jobban, ahol fitogtathatja az egóját a kaszkadőrmutatványokkal. :)
most posts by TM
0
2019. november 21., csütörtök 18:40
Nekem a Mindörökké Batman-ben tetszett a legjobban. Mármint külsőre.
0
2019. november 21., csütörtök 18:14
Nem szereted, pedig majdnem ugyanolyan magas...:)

Fiatalon, kb. a Más világig sokszor jó volt, utána már egyre természetellenesebb lett a külseje, ismert okokból.
0
2019. november 20., szerda 23:56
Ja, gondoltam...Csak próbáltam egy kis humort csempészni a hozzászólásomba.:)

Nicole Kidmant alapból nem szeretem, sőt mondhatni csak egyetlen kedvenc színésznőm van és ő Sigourney Weaver. A többiek alakításaiban mindig a hibát keresem. Tudom eléggé egyszerű ez a hozzáállás, de hát ez van...
0
2019. november 20., szerda 18:10
Pont fordítva gondoltam.
0
2019. november 20., szerda 10:00
Szerintem ebben a filmben még messze nem voltak olyan kiforrott színészek, mint később. Mindketten próbálgatták a tudásuk. Régen láttam, de arra emlékszem, hogy az egyik lemosta a másikat a pályáról, de nem emlékszem, hogy Tom volt az ügyesebb vagy Nicole. :D
0
2019. november 20., szerda 0:45
"Ez jön ki, ha egy színész házaspár tagjaiban eleve nagy a különbség a színészi kvalitásokban."

Ez a vélemény most melyik felet érinti hátrányosan? Azért Nicole Kidman nem annyira rossz színésznő...Sőt a BMX Banditák-ban kimondottan jó volt!
0
2019. november 18., hétfő 18:02
Ez jön ki, ha egy színész házaspár tagjaiban eleve nagy a különbség a színészi kvalitásokban.

Nem egy Vivien Leigh-L. Olivier pár voltak...
A filmet inkább hagyom, bár a kivándorlók nehézségeiről azért készült egy egész jó svéd film, pont ezzel a címmel.
0
2019. november 18., hétfő 8:21
A világ legdrágább nászútja. - TÚL AZ ÓPERENCIÁN kritika:

https://filmekapolcrol.blog.hu/2019/11/18/tul_az_operencian_489
0
2014. október 28., kedd 9:40
Tekintve csak felirattal vagyunk rajta, így gondolom esélytelen a hazai BD megjelenés. Ha valakit így is érdekel:
http://www.amazon.it/Cuori-Ribelli-Tom-Cruise/dp/B00LG4IROK/ref=sr_1_15?s=dvd&ie=UTF8&qid=1414481674&sr=1-15&keywords=Ungherese
0
2010. szeptember 24., péntek 21:59
Na igen, a borítón 1.85:1 szerepel, de azért durva is lenne, ha Universal-filmet módosított képaránnyal adnának ki...

Már csak a BuFi-s Bestiának kéne tudni a lemezen lévő valós képarányát (ott is 1.78:1 van írva).
0