Keresés

Freddy megérkezett

2008. november 16., vasárnap 15:46
Jama, a titok csak annyi lenne, hogy oda kellene egy kicsit figyelni a kiadásra. Lehetne kihajtogatós 8 paneles digi, olyan, hogy a korongok alatt egy-egy az adott filmre jellemző képpel vagy szereplővel az előtérben, a korongok pedig természetesen ugyanúgy szitázva. Vagy a "klasszikus" Alien Quadrilogy-ra hasonlító lapozgatós kivitel. Mindkét verzióval  kibékülnénk jópáran, szerintem kétezren biztos.

A gondolatmenetem természetesen elméleti síkon felvázolt volt, mint azt jópáran megértették. A kiadó nyugodtan megcsinálhatta volna az igényfelmérést az Xpress-en keresztül, de nem tette, mert sz*rik az egészre. Azt gondolja, hogy majd darabonként 3e Ft-ért eladva mekkorát kaszál - de nem fog. 13-15e Ft-ért a digi reális lenne, fogyna is belőle szépen, de így külön-külön... :-(
0
2008. november 11., kedd 11:39
18-20e?  Az szerintem túlzás lenne.Ahhoz nagyon exkluzív kivitel kéne ,extrahegyekkel,Freddy figurával,csíkos pulcsival, álmoskönyvvel! :)
Mondjuk egy GINTONIC csíkos pulóver nem lenne rossz! :)
0
2008. november 11., kedd 0:09
Szerintem nem is kerülne 20 ezerbe! Biztos vagyok benne, hogy 10 körül megoldható lenne egy digis kivitel, a 7 résszel együtt, de ha 10-ből nem is jönne ki, max 12-13-ból biztosan! Ennyiért biztosan elmenne 1000 db, vagy csak én vagyok ilyen naív?
0
2008. november 10., hétfő 23:02
Az rendben, hogy Casablanca, meg Quo Vadis, meg 300 különleges kiadás 5-10 ezerért, de véleményem szerint egy Rémálom-digipackból (melynél elkerülhetetlen lenne a 18-20 ezer Ft-os ár) még a karácsonyi szezonban sem kelne el 300-350 példánynál több.
0
2008. november 10., hétfő 22:57
igen? 2.000 db elővételben? melyik bolygón? :)
0
2008. november 10., hétfő 22:56
szerintem elméleti síkon értette.
0
2008. november 10., hétfő 22:54
"csináltak is egy előrendelést, el is fogyott hirtelen 2.000 példány, nyilván később még egy picit több is fog(y). => ez jó lett, nem? ;-)"

igazából már itt elvesízettem a fonalat a gondolatmenetedben. ki csinált előrendelést? hol fogyott el 2.000 darab?
0
2008. november 10., hétfő 22:28
Már megint TERVEZET volt csak, nem konkrét bejelentés a megjelenésről, mégis megy a hiábavaló háborság.
EASY!!!
most posts by TM
0
2008. november 10., hétfő 20:54
Azért gondolom ezt Jama, mert akkor nyilván úgy látták volna, hogy na, kell nekik (is) egy szép digi, csináltak is egy előrendelést, el is fogyott hirtelen 2.000 példány, nyilván később még egy picit több is fog(y). => ez jó lett, nem? ;-) Tudván/ismervén a magyar DVD-piaci állapotokat ez a számadat több, mint jó, nem kérik egyesével a címeket, külön-külön kiadva ki tudja, hogy úgy majd mennyi fogy címenként... kapnak x ezer példány digit, mi (is) keresünk egy kis lovettát, aztán ennyi. És ha már ebből ennyit rendeltek, megkérdezem, hogy nem kérnek-e y ezer példány Szárnyas Fejvadász fémkoffert? ;-) Szóval így - gondolom én, sokak szerint biztos, hogy  tévedek. De az tuti, hogy én bevállalnám, kalkulálva egy elfogadható hazai árat rá és aztán a következő, amit megpróbálnék viharos gyorsasággal elintézni, az a Szárnyas Fejvadász fémkoffer lenne. Persze csak ha nem ajánlanák fel maguktól, ahogy itt azt egy picivel korábban felvázoltam. :-D

Írtam már korábban is, hogy pont ezt a sorozatot nem kellett volna szétszedni, függetlenül attól, hogy kinek melyik rész mennyire tetszik/tetszett. Ha jól tudom - bár ebben egyáltalán nem vagyok biztos - , külön-külön nem is jelentek meg, nem?

Mi az a malőr a Hancock slipcase-zel? Vagy tudatos rendelés volt az a 11 ezer darab? Ennyi feknihez lesz elég kiadvány? ;-)
0
2008. november 10., hétfő 20:25
"Mondtam, hogy csakis együtt kell(ett volna) kiadni, akkor a NL sem cicózott volna annyit..."

ebben miért vagy olyan biztos?
0
2008. november 10., hétfő 20:23
Nevetséges, szinte nulla információink vannak. Lesz díszdoboz? Vagy csak majd akkor derül ki miután mindenki megvett minimum 6 részt? (szokásos példa). Eredeti szinkron lesz rajtuk vagy az olcsó retek klubbos fos vagy valami gagyi mégújabb?
0
2008. november 10., hétfő 20:00
Mit sz*rakodik itt az FHE a külön részekkel?!? Mondtam, hogy csakis együtt kell(ett volna) kiadni, akkor a NL sem cicózott volna annyit... gyalázat... :-((((

Hatalmas gratula az FHE okoskájának, aki ezt kiagyalta, hogy majd külön-külön kiadva mekkorát szakítanak! Ahhoz mondjuk nem ártana, ha megjelennének... :-O

Digipack, egyben a hét rész, vinnék, mint a cukrot, mindenki örülne. Ennyi.
0
2008. november 10., hétfő 18:31
:D
0
2008. november 10., hétfő 18:27
Szánalmas banda!!!!!!
0
2008. november 10., hétfő 17:47
Jama: készülj Dömire ;)
0
2008. november 10., hétfő 17:45
:(((
Ez szomorú! Én is kíváncsi lennék, hogy mi a probléma. Pedig ez lett volna az év megjelenése, remélem azért nem fog befuccsolni a terv, és max. egy fél év múlva már mindegyik film ki lesz adva.
0
2008. november 10., hétfő 17:28
és pontosan mi a probléma? Na csak azért mert úgy tűnt zöld útat kapott a film.
0
2008. november 10., hétfő 17:20
eredetileg az volt a terv, hogy mind a hét rész megjelenik még az idén. a jelenlegi állás szerint jó, ha az első kijön. a new line szórakozik velünk, s ebből a FHE jön ki rosszul. :\
0
2008. november 10., hétfő 16:41
A kérdés jó! Jama, Dömi, Xpress, valaki?
0
2008. november 10., hétfő 16:39
Van valami hír arról, hogy ki tudják e adni az első 4 részt november végéig?
0
2008. október 2., csütörtök 10:55
a durva az, hogy a mai napig lehet kapni és postaköltésggel együtt sem több mint 5 ezer (!) forint. a 8 film ! :)
0
2008. október 1., szerda 15:59
21: driller killer

kép a digipackos topikban.
0
2008. október 1., szerda 15:46
"digi és az FHE két külön fogalom évek óta"

Dömi :) már megint? :)
0
2008. október 1., szerda 15:11
JUBEI: Rendben, köszönöm. Remélhetőleg lassan lesz információ arról, hogy lesz-e szinkron a filmeken, illetve, hogy sikerül-e a régi szinkronokat rátenni a lemezekre.
0
2008. október 1., szerda 13:51
tud felrakni valaki képet arról a kiadványról? én interneten nem találtam meg. thx!
0