Jama, a titok csak annyi lenne, hogy oda kellene egy kicsit figyelni a kiadásra. Lehetne kihajtogatós 8 paneles digi, olyan, hogy a korongok alatt egy-egy az adott filmre jellemző képpel vagy szereplővel az előtérben, a korongok pedig természetesen ugyanúgy szitázva. Vagy a "klasszikus" Alien Quadrilogy-ra hasonlító lapozgatós kivitel. Mindkét verzióval kibékülnénk jópáran, szerintem kétezren biztos.
A gondolatmenetem természetesen elméleti síkon felvázolt volt, mint azt jópáran megértették. A kiadó nyugodtan megcsinálhatta volna az igényfelmérést az Xpress-en keresztül, de nem tette, mert sz*rik az egészre. Azt gondolja, hogy majd darabonként 3e Ft-ért eladva mekkorát kaszál - de nem fog. 13-15e Ft-ért a digi reális lenne, fogyna is belőle szépen, de így külön-külön... :-(
A gondolatmenetem természetesen elméleti síkon felvázolt volt, mint azt jópáran megértették. A kiadó nyugodtan megcsinálhatta volna az igényfelmérést az Xpress-en keresztül, de nem tette, mert sz*rik az egészre. Azt gondolja, hogy majd darabonként 3e Ft-ért eladva mekkorát kaszál - de nem fog. 13-15e Ft-ért a digi reális lenne, fogyna is belőle szépen, de így külön-külön... :-(
0