Keresés

Select Video: ízelítő a novemberi megjelenésekből

2008. november 5., szerda 17:04
Most értesültem róla, hogy az összes magyarított Universal BD-n ott lesz a dts-HD angol hang, úgyhogy meg lehet nyugodni, teljes értékű BD-k lesznek, nem butítottak. :D

Az angol mellett még legalább 6 nyelven ott van a szinkron is, igaz, azok már csak sima DD5.1-esek lesznek, plusz vagy 20 féle feliratozás, így még csak nem is kényszerített feliratot kapunk a lemezekre. :)))
0
2008. október 3., péntek 0:04
lebeg? most a megjelenés időpontja lebeg, vagy mi lebeg ha lesz ilyen változat?
0
2008. október 2., csütörtök 21:36
de lesz, csak még lebeg a levegőben.
0
2008. október 2., csütörtök 21:33
jama és a

"Wanted is hasonló elbánásban részesül: lesz egylemezes és fémdobozos változat, a gyűjtők viszont valószínűleg azt a nagyon szépen kivitelezett, limitált példányszámú díszdobozt fogják bezsákolni, amelyben a film mellett mindenféle relikviákat találhatunk majd egy mívesen megmunkált pisztolygolyótól céltábláig."

ebből golyósból, akkor nem lessz semmi?
0
2008. október 2., csütörtök 2:05
szerintem az a csonka kiadás, amin nincs rajta teljes egészében a film, vagy hiányzik róla az eredeti nyelv. minden további adalék csak extra.
0
2008. október 1., szerda 21:21
Persze lehet h nem sokat veszítünk, de akkor is... számomra ez fura.
0
2008. október 1., szerda 21:17
Tényleg erről is voltszó, bár engem az bánt a legjobban, hogy csak a fémdobihoz van 2ik lemez... micsoda dolog ez?! Igazán hozzádobhatták volna az amarys változathoz is.

Mert gondoljuk csak végig, a sleetbook egy "újabb extra" egy filmnek, akinek van rá keret, az így vásárolja meg,... akinek meg nincs az megveszi amarysan, de ez ne azt jelentse h így lemarad a további extráktól...
Szóval h csak csonka kiadást kaphat.
0
2008. október 1., szerda 21:03
Ezt egy régebbi hírből idézem
2008.szept.12 :a Wanted is hasonló elbánásban részesül: lesz egylemezes és fémdobozos változat, a gyűjtők viszont valószínűleg azt a nagyon szépen kivitelezett, limitált példányszámú díszdobozt fogják bezsákolni, amelyben a film mellett mindenféle relikviákat találhatunk majd egy mívesen megmunkált pisztolygolyótól céltábláig.

Ez a limitál boogie mikor jelenik meg? Vagy úgy járok ezzel is mint az Indiana Jones kristálykoponyás verziójával? Nem jut el kis hazánkig?(Bár Jones doki megrendelthettem,  de valszeg nem fog jutni belőle... :( )
0
2008. október 1., szerda 21:00
Egyiksem! :-)
Én úgy tudom, hogy a film alatt az énekek szöveges változata megy feliratosan. Amúgy van olyan jelenet, amikor csak énekelnek és zene nincs! A MOM-ban állítólag így ment a moziünnep alatt.
0
2008. október 1., szerda 20:47
takeshi: az american werewolf in london a bufitól jön októberben.
0
2008. október 1., szerda 20:44
Csak az American Werewolfot jelentsék már be egyszer végre, meg a Dolgot... Lécci
0
2008. október 1., szerda 20:28
(gondolom.)
0
2008. október 1., szerda 20:28
tumi: a zenés részek alatt csak zene szól, szöveg nem. s lehet rá énekelni egy segédfelirat támogatásával.
0
2008. október 1., szerda 20:27
ger_man: további extrákat.
0
2008. október 1., szerda 20:16
Gondolom a filmben felhangzó dalokat ének nélkül, térhangzásban teszik a lemezre és énekelhetsz rájuk, mondjuk egy házibulin. Már ha manapság a fiatalok csinálnak ilyet házibulin. Lehet, hogy DVD-Audio lemez lesz??
0
2008. október 1., szerda 20:13
A Mamma Mia karaoke verzió mit takar?
0
2008. október 1., szerda 19:51
Jama és azt már tudod hogy mit takar az a második lemez a wanted-nál?
Köszi.
0
2008. október 1., szerda 19:29
megcserélődött a wanted és a mamma mia! megjelenése.
0
2008. október 1., szerda 17:53
Huhh, a Wanted már kinéz nálam BD-n, mivel kintről rendelve a normál DVD kerülne ennyibe. :)))

Mozsy: a Hulk is várható, mert a vadiúj VOX-ban már úgy hirdetik, hogy DVD-n és Blu-ray lemezen megvásárolható...
0
2008. október 1., szerda 17:52
nna, egy BD már majdnem annyi, mint egy kétlemezes DVD. Örömhír a kékeknek, szomorú a dvd-rabszolgáknak...:-S
0
2008. október 1., szerda 17:12
Nagggggyon örülök ezeknek a BD megjelenéseknek, az áruk miatt meg külön dícséret !!!! Csak így tovább !!
0
2008. október 1., szerda 17:04
igen.
0
2008. október 1., szerda 16:52
A Wanted csak fémdobozban lesz kétlemezes?
0
2008. október 1., szerda 16:44
Oké már megvan! :-)
0
2008. október 1., szerda 16:33
Melyik hír? A hulkos, az őszi (októberi) Select megelenések vagy a Universalos BD hírre gondolsz?
0