Keresés

Kémek, mint mi

2008. október 13., hétfő 20:09
F*sza a cím, mit ne mondjak... egy kicsit sem félrevezető... na mind1 - úgy általában - megszoktuk már...
0
2008. október 13., hétfő 19:47
Vox is decemberben véli,de ez nem hivatalos
0
2008. október 13., hétfő 18:17
szerintem már decemberben, de ezt még nem erősítették meg.
0
2008. október 13., hétfő 18:08
Jó hír!
A hamarosan gondolom csak jövőre?Szinkron eddig csak egy készült hozzá...
0
2008. október 13., hétfő 13:25
Ugye az eredeti Gelley Kornél / Császár Angéla szinkron lesz a lemezen, amit még a Pannóniában követtek el?

Anamorf kép is lesz? A külföldiek sajnos mind letterbox 1.85:1-esek. :S
0
2008. október 13., hétfő 12:29
Eredeti szinkron lesz rajta???
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2008. október 13., hétfő 12:29
Végre! Végre!

Ez kell nekem, nagyon régóta!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2008. október 13., hétfő 12:15
Azt hittem a Chevy Chase, Dan Aykroyd-os vígjáték... hogy megörültem! De most kicsit elszontyolodtam...
0
2008. október 13., hétfő 12:07
Bizony, megboldogult Rakétában volt meg nekünk is, ott olvastam én is, A fehér cápa, A bárányok hallgatnak és sok más akkor még könyvben nem kapható bestsellerrel együtt. Ja, és középiskolás koromban egyszer egy iskolamozi tárgya is folt a Tű, aminek apropóját máig nem értem, mi a túróért kellett a nyolcvanas évek közepén kémtörténetet nézni egy komplett oktatási intézménynek? Lehet, hogy a Patyomkin páncélos kópiáját elkeverték, s helyette jött ez a nyugati métely, melyről ONként még annyit, hogy eléggé középszerűnek tartom, Sutherland játszott ennél sokkal jobb filmekben is.
most posts by TM
0
2008. október 13., hétfő 12:07
A cikk címe kicsit félrevezető :|
0
2008. október 13., hétfő 11:20
Na végre.Annakidején a Rakéta regényújságban lehetett olvasni először.
Le sem tudtam tenni a könyvet.A film is ugyanilyen jó lett.
0