Keresés

Quo Vadis - Limitált díszkiadás (2 DVD) (DVD)

2019. április 13., szombat 23:43
Sad truth... :-(
0
2019. április 13., szombat 23:27
Van bőven, csak nem nálunk.
0
2019. április 13., szombat 22:06
Évek óta nem nyitottam ki, ma került a kezembe megint ez a kiadás.... Közben megnéztem a Ben-hur és Elfújta a szél dobozokat is... Bárcsak ma is lennének még ilyen kiadások, filmek mellett kis füzetecske, kis mappában lobby card, stb...
0
2009. június 30., kedd 23:41
Számomra nem derül ki, hogy melyikbe, de ez a kisebbik gond - a nagyobbik az, hogy nem érdekel. :)
0
2009. június 30., kedd 18:40
Vagy csak azért mert elég sokan ebbe a kategóriába tartoznak, és úgylátszik te is :)
0
2009. június 30., kedd 16:29
Én azt tartom végtelen hülyének, aki mindenki mást végtelen hülyének tart csak azért, mert épp kilóg az illető által felállított sorból.

Egyszerűen arról van szó, hogy míg külföldön az újdonságokat jellemzően 4-6 ezerért tudnám megrendelni, addig ugyanezek a filmek akár ugyanezzel a tartalommal, 990-ért, 1990-ért, vagy maximum 2990-ért jelennek meg. Ez jól látszik már évek óta, ha ezek tudatában valaki magas árakra hivatkozik, az kétségkívül beszél, csak épp maga sem tudja, miről.
0
2009. június 30., kedd 16:21
Én vettem 19Ft-os DVD-t. A filmet kidobtam, nem emlékszem, mert no name volt, de a tok minőségi volt :)
0
2009. június 30., kedd 16:18
Ebből látszik, hogy milyen naívak az emberek. A telefonjukat havonta cserélgetik egyes sznobok. Bagózni minek...na meg főleg fizetni érte? Azért, hogy megdögöljek rákban? Autó is minek egy családba 3 vagy annál több. Aztán közben ott áll a garázsban vagy alig használják (sokat látok ilyet), és csak fizetnek rá. Az olyan embereket meg végtelenül hülyének tartom akik pl. sajt miatt összeverekednek. Vagy odafekszenek egy bolt elé a megnyitás előtt 1 nappal. Ha lenne egy fegyverem az ilyeneket mind lelőném :) A 199 Ft-os DVD-kről meg ne beszéljünk. Soha se vettem olyat. Egyfajta minőséget azért elvárok. A papírtokos DVD-t meg olyan vegye aki megérdemli.
0
2009. június 30., kedd 16:18
Na szerinted miért nem?
0
2009. június 30., kedd 16:14
Hali Xpress. ERDEKLODNEK,HOGY mostansag terveztek-e,valami exkluziv kikadvanyt. Ha igen mi lessz az,ha mar lehet tudi,es mikor fog megjellenni,ha meg nem lessz akkor miert nem.
0
2009. június 30., kedd 16:01
Hagyjuk ezt. A bagó fogy, a cigi fogy, annyi a kocsi, hogy parkolni se lehet, még a csecsemőknek is van mobilja, és tömegverekedésbe torkollik minden kiárusítás, még akkor is, ha nem tejet meg kenyeret akcióznak a multik. Van pénz, csak éppen minek költsünk olyanra, amit büntetlenül is lehet lopni. A magas árakról meg ne beszéljünk a 199 forintos DVD-k országában.
0
2009. június 30., kedd 16:00
Magyarországon mi nem bukta??? Más országban érdekes módon nem? Mert ott normális fizetések vannak. Itt meg mindenki ellop mindent (célzás a díszes épületben "dolgozókra" - erős idézőjelben!!!, ami a Kossuth térnél van).
0
2009. június 30., kedd 15:54
Ezt a letöltést megint a magas árakhoz lehet visszavezetni, és a gyenge fizetésekhez. Az emberek lassan megélni is alig tudnak, nemhogy még filmeket vegyenek. Ezért nem fogynak. Na meg sok embert nem érdekli, hogy eredeti-e vagy nem. A lényeg, hogy meglegyen. Sokan meg elvből nem adnak pénzt egy filmért, mert otthon korlátlan szélessávú netjük van. Tehetnek róla azok is akik az árakat szabják.
0
2009. június 30., kedd 15:36
Ennek drukkolnék magam is.
0
2009. június 30., kedd 15:28
Ott a sorszámos Spike Lee doboz, Bosszú trilógia, Koporsó, Hellraiser kocka - ettől még bukta az összes idehaza. Nem kell nekünk a sorszám, meg a külcsín meg a belbecs, csak egy bazia nagy AKCIÓ felirat a kosár fölé, hogy turkálhassunk benne könyékig.
0
2009. június 30., kedd 15:23
Ennek az exkluzivitásnak akkor lenne csak értelme, ha sorszámosak lennének a kiadások. De ha jól tudom egy csomó ilyen megjelenésnél volt róla szó, aztán meg semmi. Mondjuk nem mintha engem ez is érdekelne. "De jó, nekem az 1231-ik sorszámú dvd van meg." :) Nem ez a lényeg, hanem a belbecs és a külcsín. .-)
0
2009. június 30., kedd 15:21
Az lenne a jó, ha 3-400 darabban készült valóban exkluzív kiadványok elfogynának idehaza és nem kellene két év után veszteségesen akciózni, miközben százezres nagyságrendben töltik le a netről az emberek a lopott filmeket/zenéket/szoftvereket.
0
2009. június 30., kedd 15:20
Most nem azért, de nem mindegy hol kapható? Mindenkinek megvan a joga, hogy bárhol megvegyen bármit. Szerintem tökmindegy, hogy exkluzív vagy sem. Ha ilyen filmről volt szó, soha nem néztem, hogy exkluzív-e vagy sem. Addig nem is érdekel, amíg máshol radikálisan nem olcsóbb. Egyébként soha nem szokott nagy ár különbség lenni Xpress és más bolt között. Ha tudok, általában Xpressnél veszek, márcsak azért is mert mostanában kevesebb a hirtelen fellángolás filmvásárlások terén. Főleg, hogy már a BD-ket veszem.  

De én szeretném megköszönni Xpress-nek, hogy jó, sok szép kiadást hoztatok be. :-) Mert, ha ti nem vagytok aktívak ezen a téren, akkor valszeg máshol se lehetne kapni ezeket a filmeket.
0
2009. június 30., kedd 15:12
Az lenne jó, hogy ami xpress exkluzív azt ne lehessen kapni sehol. Úgy mint az Indiana Jones kristálykoponya-t.
0
2009. június 30., kedd 15:11
én még tudok egy példát amit nem lehet látni a offline, és más online boltban se: Vakáció kollekció.
0
2009. június 30., kedd 14:42
Akkor mondok kettőt: Bosszú trilógia, Indiana Jones kristálykoponya replikával.
De a lényeg akkor is az, hogy ismét belénk tudtatok kötni. Hajrá, ha ez jól esik.
0
2009. június 30., kedd 14:31
A lényeg, hogy előbb-utóbb a legtöbb kapható offline is! Én még ami itt volt hirdetve, mindet láttam boltokban.
0
2009. június 30., kedd 13:11
Ezek LIMITÁLT kiadások voltak és nem exkluzívak, pontosabban, ha jól emlékszem tlán a Keresztapa online exkluzív volt kb. fél évig nálunk, offline meg a Médiákban.
0
2009. június 30., kedd 12:52
A 99%-ot visszavonom, mert az "online" exkluzivitást nem vettem figyelembe, de ez a két kiadvány nem az volt, és a megjelenés után másnap már volt például az MM-ben, és nem egy két darad, 10-20 mindegyikből.
0
2009. június 30., kedd 12:47
Például Keresztapa, és Amerikai Gengszter fémdoboz. Ahogy nálatok szállítható volt, MM-ben is.
0