Keresés

Quo Vadis - Limitált díszkiadás (2 DVD) (DVD)

2008. november 20., csütörtök 15:26
Képeket tudnál róla feltenni?
0
2008. november 20., csütörtök 15:26
Képeket tudnál róla feltenni.
0
2008. november 20., csütörtök 14:57
Végre megvan! :DD
Tényleg pazar lett a kiadás.A díszdobi ugyan nem dombornyomott,de nagyon szép,elegáns,és jó minőségű kartonból van. A két lemez szintén gyönyörű digipack tokban van,ami nagyon elegánsan lett megtervezve.Szép jelenetek tarkítják amik minőségileg lettek kivitelezve.Nincs fehér csík a digipack két behajtásánál,hanem fekete csíkok vannak,amik passzolnak a háttérhez. A lemez tartó műatokok ugyan több ponton vannak ragasztóval rögzítve, de kicsit olyan érzésem volt,hogy mindjárt kiszakadnak,de szerencsére stabilak. :)
Van még két papírtokból készült boríték,amiben milliónyi kép van a forgatásról, korabeli plakátokról, etc. Mind a borítékok,mind a képek fényes papírra vannak nyomva,egyszerűen gyönyörűek! :)
Összegezve, egy hiánypótló kiadást jelent meg, a hozzáillő elegáns, szemet gyönyörködtető körítéssel.
Szerintem az ára az uccsó forintját is megéri, kötelező vétel mindenkinek.

Még1x köszönet az FHE-nek a forgalmazásért,s köszi az Xpressnek a gyors csomagolásért! :)

0
2008. november 18., kedd 10:28

Na, erre gondoltam,csak rosszat írtam. Arra azért kíváncsi lennék,hogy 1.0-ból hogyan lett 4.0  :)
Jöhetne már a magyar kiadás, persze csúszik,mint mindig minden... :)
0
2008. november 14., péntek 16:43
Nem a japán verzión (olyan nincs is, szerintem), hanem a koreai változaton van 4.0-ás angol, eredeti hangsáv. (És elég szépen szól :-))

Erről a verzióról pár észrevétel:
- A képminőség tökéletes, tényleg jól sikerült az ultra-magas digitális transzfer eljárásával felújított kép- és hanganyag.
- A filmet sajna ketté vágták, 2 lemezre lebontva, és nem pont a legjobb helyen, szerintem.
- a szinkront normalizálhatták volna, illetve láttam olyan részeket, amikor aszinkronban volt a kép a hanggal.
- a felirat a szinkron alapján készült, és sajna az énekeknél, daloknál, stb. nincs felirat
- az extrákra még nem volt időm, de szerintem a 3 óra, az soknak tűnik, viszont magyar felirat van rajta :-)

0
2008. november 11., kedd 20:11
Ebből még hány darab van?
0
2008. október 23., csütörtök 15:35
"Néro" helyesen Nero, aki nem hegedül, hanem lanton játszik. A tartalmi összefoglaló szerzőjének Cornelius Tacitus Évkönyveit kellene forgatnia.
0
2008. október 17., péntek 15:24
Akkor marad az 1.0. Nem is rágódom ezen tovább,inkább számolom a napokat visszafelé a megjelenésig; micsoda Karácsony lesz az idén! :)
0
2008. október 17., péntek 15:15
A mono hangot is lehet 5.1-be kódolni, bár teljességgel felesleges hülyeség...
0
2008. október 17., péntek 14:12
Igen,de valahol olvastam,hogy van japán verziója ahol 4.0-ás hang szerepel a kiadványon. Akkor az csak kamu lehet?
0
2008. október 17., péntek 13:59
1951-ben készlüt a film, akkor még csak fehér holló volt a sztereó hang a filmeknél, azaz nagyon elvétve fordult elő...

A zeneiparban is csak 1958-ban indult meg a sztereó térhódítása.
0
2008. október 17., péntek 13:37
A mono hangért nagy kár, nem is értem,hogy legalább az angol miért nem lehetett volna minimum sztereo... :(( Mindegy, a film, no meg a körítés kárpótolja. :)
0
2008. október 17., péntek 1:04
De. Megpróbálunk többet eladni mindenből :)
0
2008. október 16., csütörtök 19:35
Ez azért egy kicsit durva. Nem tudtok tenni ellenük valamit?
0
2008. október 16., csütörtök 18:02
Bocs,nem vettem észre.Az első hozzászólás már az előző oldalon volt és elkerülte a figyelmemet:))
0
2008. október 16., csütörtök 17:58
Sophiát és Elizabeth-t a nyitóüzenetben már kiveséztem. Persze csak képletesen... :))
0
2008. október 16., csütörtök 17:53
Sophia Loren és Elizabeth Taylor is szerepel a filmben...
Az akkor még ismeretlen Audrey Hepburn is szóba került egy szintén apró szerepre.De nem kapta meg.
0
2008. október 16., csütörtök 14:50
Majd ha egyszer ráérünk, akkor gratulálunk nekik. De most sajnos új termékek adatait kell kibogarásznunk, hogy megkönnyítsük néhány más online shop munkáját :)
0
2008. október 16., csütörtök 14:47
azért EZ a teljesítmény :D
0
2008. október 16., csütörtök 14:31
Ha arra az oldalra gondolsz, amire én, akkor arról lehet szó, hogy olyan profi szintre fejlesztették a CTRL-C, CTRL-V típusú önálló munkát, hogy nem lehetünk elég gyorsak hozzájuk képest. Mire ugyanis kiírtuk az adatlapra, hogy ez csak nálunk lesz online, addig ők már át is másolták tőlünk a többi frissen feltöltött kiadvánnyal együtt (jó szokásuk szerint) a kiadvány adatait és képét :)
0
2008. október 16., csütörtök 13:13
Xpress: azt írjátok, hogy online exkluzív kiadványról van szó, ami ha jól értem azt jelenti, hogy csak ti árusíthatjátok ezt a változatot az interneten. Akkor hogyhogy egy másik online bolt kínálatában is szerepel?
0
2008. október 16., csütörtök 0:31
Pedig vágom séróból :-)
0
2008. október 15., szerda 21:20
Sorry, Ottavia, nem Ottavio, lévén, hogy ő lány, és nem fiú.
0
2008. október 15., szerda 21:20
Na, azért. Különben dühbe jöttem volna... :)

Egyébként Terence-Mario barátunkra én Visconti csodaszép filmjében, A PÁRDUC-ban figyeltem fel először, amelyben rajta kívül olyan szépfiúk és széplányok szerepeltek még, mint Alain Delon, Claudia Cardinale, Giuliano Gemma (gyerekkorom kedvenc Robin Hoodja, a tüzes íjász), Pierre Clémenti és Ottavio Piccolo. A főszerepet Burt Lancaster játszotta, kiválóan.
0
2008. október 15., szerda 21:14
Nocsak. Ő nem volt uncrdeited, rögötn stáblistára került, egy szintén 1951-es filmben, ami nem mellesleg 9.5 -ön áll az imdb-n. Hm... Ime: http://www.imdb.com/title/tt0044176/
0