Keresés

Egy amerikai farkasember Londonban (DVD)

2008. október 20., hétfő 21:26
Egyébként nekem nem tiszta, miért nem adhatta ki a Fangoria akkor (hisz megvásárolták a jogot!), és miért teheti a Budapest Film most (hisz megvásárolták a jogot!).

Ha pedig az InterCom Universalos egyeduralma miatt nem lehetett, akkor hogyhogy az InterCom hagyta érvényesülni más Universal-címek ügyében a Caesart és a Best Hollywoodot?
Ha pedig az a megoldás, hogy az InterCom a konkrét farkasember-film jogaival már rendelkezett, akkor miért nem adta ki a kb. egy év alatt?

Nekem ez nagyon nem tiszta, szeretnék egy épkézláb választ egy hozzáértőtől.
0
2008. október 20., hétfő 21:12
Hogy így olcsóbb! :))
0
2008. október 20., hétfő 20:58
Nagyon-nagyon örülök ennek a kiadásnak is! Ennyi huza-vona film körül Magyarországon még nem nagyon volt! Ha jók az infoim akkor Bufi a 4. kiadó akinél a jog van (UIP,Fango, InterCom) 3-as után.

A borító valóban szebb és remélem így marad, a videókazin is ez van. Az extrák hiányát pedig köszönhetjük az InterComnak aki elgáncsolta a Fangoriát a kiadás pillanatában! Így, hogy nem is ők adták ki végül mi volt a poén benne nem tudom!
0
2008. október 20., hétfő 20:55
Az a kiadás tényleg teljesen összállt, a mesterlemez is kész volt, de a Universal-filmek akkori forgalmazója, az InterCom miatt nem jelenhetett meg a film.

A Budapest Film csak magára a filmre kapott jogot, extrákra nem.

Pontosan ugyanazért nem egyezkedhet a Budapest Film a Fangoriával, amiért a Fangoria nem jelentethette meg a kész lemezt. Nem lehet a Universal tudta nélkül suttyomban egyezkedni, a farkasember nem független film.
0
2008. október 20., hétfő 20:23
Én beérem, csak hát ugye anno arról volt szó, hogy az a kiadás már teljesen összeállt, ezért gondoltam haloványan arra, hogy a Budapest Film esetleg megegyezik a másik kiadóval, hiszen előbbinek talán az az előny, ha nem lecsupaszítva jelenik meg a kiadvány, utóbbinak meg az, hogy talán visszatérülne valamennyi abból, amit egy meg nem jelent film extráira fordítottak...
0
2008. október 20., hétfő 20:17
Dehogyis. Az egy nagyon szép kiadvány lett volna, hát be kell érnünk ezzel.
0
2008. október 20., hétfő 20:13
Én pesszimista vagyok, csak akkor örülök, ha a kezemben lesz a kiadvány. Gondolom, az előzőleg, más kiadó által beígért kiadás extráira már nem számíthatunk...
0
2008. október 20., hétfő 20:07
Igeeeeen!Már azt hittem soha......
0
2008. október 20., hétfő 19:36
Csak ez a borító maradjon, és a régi tervezett...
0