Sajtóközlemény: Őszi Blu-ray őrület a Fórum Home Entertainment-től, Blu-ray árzuhanás az FHE-nél
2008. november 6., csütörtök 19:24
950
/Lesz (Lessz:ilyen szó nem létezik)/
Jöhetnének a Miramax filmek is pl. Chicago
0
2008. november 6., csütörtök 19:14
119
BD-n nagyon várjuk már : Trója, Utolsó szamuráj. Lessz belőle valami?
0
2008. november 1., szombat 10:48
950
És hazai filmekből is a nagy "klasszikusok" megérdemelnék a BD kiadást.
pl.: -Egri csillagok -Egy magyar nábob -Kárpáthy Zoltán -Aranyember -Liliomfi -A kőszívű ember fiai -A tanú
0
2008. november 1., szombat 10:45
950
Közeljövőben független kiadóktól nem jön ki itthon valamilyen film BD-n?
pl.ezek nagyon jók lennének:
-Kill Bill 1-2 -Aviátor -Drágaságom -Millió dolláros bébi -Copland
(ezekből mind létezik BD változat,csak magyar vonatkozás nélkül)
0
2008. október 30., csütörtök 0:33
17243
igen, tudomásom szerint még mindig övék a jog. amúgy én nem írnám le az SPI-t, tavaly majdnem előálltak néhány HD DVD-vel. milyen jó, hogy meggondolták magukat. :)
0
2008. október 29., szerda 23:34
1430
Jama!
Ha pl. egy Sin City megjelenésre várnánk itthon, akkor az is az SPI-tól jönne, mint a DVD verzió? Mert akkor még várhatunk egy ideig... :(
0
2008. október 29., szerda 14:43
185
"hanem elképesztő funkciókról. "
Ez nagyon jó dolog,bár szerintem ember nincs aki első nézésre vacakolna menűvel,mert az megölné a filmélményt. Ezek szvsz a többszöri megtekintést hivatottak elősegíteni, ami nagyon szuper.
Szerintem a Star Wars BD előtt jönni fog még DVD verzió is a full történettel... :)
0
2008. október 29., szerda 14:34
17243
kizárt, hogy lucas elhamarkodná annak kiadását. részben természetesen a $ miatt: meg kell várni, hogy a blu-ray tömegtermék legyen, hogy aztán milliós példányszámok fogyjanak a kiadványból, másrészt biztos vagyok benne, hogy lucas az új médium által kínált szolgáltatásokat maximálisan ki akarja használni, s ehhez idő kell.
0
2008. október 29., szerda 14:31
442
egy Star Wars Saga blu-ray diszdobozt el tudnák képzelni..nagyon el :) Remélem ez hamarosan valóság lesz!
0
2008. október 29., szerda 14:22
17243
szerintem mielőtt a BD-k fogy.árát kritizálnánk, érdemes közelebbről megismerkedni egy-két kiadvánnyal. tegnap este a LEPATTINTVA c. filmbe néztem bele. a kép- és hangminőség még hagyján, ennél a filmnél annyira nem is fontos, de amit a kiadvány extraként kínál, az maga a mennyország. nem hosszú.hosszú werkfilmekről van szó, hanem elképesztő funkciókról.
próbálom vázolni. megy a film... egy gombnyomás, s a bal alsó sarokban megjelennek alkotók, szereplpk és az aktuális jelenetről szövegelnek, vagy szimpla b-roll felvételek, elrontott ökörködések folynak... egy gombnyomás, s a bal alsó sarokban hirtelen megjelenik a rendező, két producer és a főszereplők és veled együtt nézik a filmet, miközben jó hangulatban kommentálják azt... a filmben jön egy dalos rés: egy gombnyomás... és átvállt karaoke módra, amit külön a kiadvány kedvéért vettek fel: játszák a zenét az eredeti helyszínen, de a szereplők nem énekelnek, ezt rád hagyják, de egy gombnyomás... és átvállt a dalos verzióra, amit szintén a kiadvány kedvéért vettek fel. és ezek csak azok az extrák, melyek lejátszás közben jönnek elő.
0
2008. október 29., szerda 14:21
633
A Matrix trilógia nekem HD-DVD-n van meg, a minőség valóban fergeteges! :-)
0
2008. október 29., szerda 14:12
185
Na, -25 % már valami,csak így tovább . Ha 4-6e közé zuhann az ár,akkor szerintem az már egészen zsír lenne. 4 alatt attól tartok,hogy a DVD-hez hasonlóan elgagyisodna a BD egyrésze... Mátrix überalles,de én a Harry Potter V.-re is beneveznék,még úgysem láttam a legutóbbi részt,sőt a Tégla és a Véres gyémánt is kimaradt eddig az életemből,de már nem is bánom,mert így elsőre FullHD-n tudom majd megnézni! :)
0
2008. október 29., szerda 13:58
17243
a mátrix brutálisan néz ki. tegnap derceto cimbora jóvoltából sikerült saját szememmel is meggyőződni róla. külön öröm, hogy a kiadvány végre a felújított képet tartalmazza. kedvenc dvdbeaveremet tudnám ismét idézni.
0
2008. október 29., szerda 13:54
294
ujjujjjujjjujjjjj. Egy Mátrix meg egy 300 nagyon zúzhat Br-en... meg még a Star Wars rajzfilm is. Na meg a kép.... az se lehet piskóta ezen filmek esetén. Elkezdek gyűjteni BR-cuccra, teszek a válságra!!! :D :D
0
2008. október 29., szerda 12:51
17243
külön-külön lesznek a mátrixok. az animátrix nálunk egyelőre nem jelenik meg. a batman borítóiról egyelőre nincs infó, s az elit alakulatról sincs. ez utóbbi hbo, ráadásul sorozat, szóval necces.
0
2008. október 29., szerda 12:42
2967
Ez nagyszerű! Mostmár csak azt kéne megerősíteni, hogy tényleg külön-külön lesznek a mátrixok vagy díszdobozban az Animátrix-szal.? Plusz jó lenne tudni, hogy Sötét lovag és Batman kezdődik borítója milyen lesz. :-) Ja és egy Elit alakulat nem lenne rossz! :-) Fémdobozban.