Keresés

FHE: decemberi megjelenések

2008. október 29., szerda 14:32
Nehéz pontosan megmondani, egyrészt mert régen nem minden esetben évadokat vásároltak a sorozatokból, hanem csak szemezgettek, másrészt a megvett és leszinkronizált epizódok közül sem mindegyik szinkronja került elő, se a filmes archívumból, se a Romhányi-hagyatékból. Ezért is kérték meg a nézőket, hogy akinek tulajdonában van bármilyen Flinstone epizód, az filmes ajándék fejében jutassa el a kiadóhoz. Sajnálom, hogy már nincsenek meg azok az audiószalagok, melyekre annak idején a rajzfilmek hanganyagát rögzítettem, mert így elég sok rész szövege megvolt, s a nyelvi leleménynek hála, afféle "hangjátékként" is tuti szórakozás volt. :)
most posts by TM
0
2008. október 29., szerda 14:23
a 6. évadból hány részt vett meg az MTV annakidején?
0
2008. október 29., szerda 14:20
Hát igen, még pár hónapot csúszhatott volna a Warner-FHE váltás, s akkor már rég ott állna a polcokon a Frédi-Béni 6. évad díszdoboza is. Így ebben a leosztásban viszont nem akaródzik nekik behozni az utolsó szériát, mert ráfizetésesnek tarthatják, amiben talán van is valami, ha csak a turkálókban rohadó szétszedett gyűjtődobozokból odaömlesztett kéttucatnyi lemezt nézem.
Azért optimista vagyok, s bízom benne, hogy ha esetleg a Csempész-rendész jól teljesít, akkor meggondolás tárgyává teszik az originál sorozat hazai teljessé tételét.
Úgy legyen!
most posts by TM
0
2008. október 29., szerda 14:15
A sok Snoopy után nem lesz valami díszdobos kreálmány? :-))
0
2008. október 29., szerda 14:10
Wow ... minden kívánságom így teljesüljön. Apropó, évek óta szeretném az Aranypolgár magyar kiadását :P
0
2008. október 29., szerda 14:09
Akkor már végre csak a Frédi 6.évadját kéne kiadni,ami szerintük nem is létezik!
0
2008. október 29., szerda 14:07
Márminthogy a Frédi-film miről szól? Röviden az a szitu, hogy van egy titkosügynök, akit Romhányi az akkoriban nálunk menő Angyal-sorozat főhős Simon Templar nyomán Sóderi Simonnak keresztelt el, s ez a Simon egy bevetés alkalmával megsérül (Ali és Bobó, a két zordszemű(?) kopó üldözi őt a háztetőkön keresztül, s Simon leesik, magával rántva egy homlokzati vízköpőt), s Sírkövi doktor csupán a vízköpőt tudja újból kifaragni, míg Simon gipszet kap. A véletlen fordulat azonban úgy hozza, hogy rálelnek Frédire, aki kiköpött Simon, s nagynehezen beleverik a tök fejébe, hogy ő most a kormány érdekében felelős megbízást kap, neki kell Simon küldetését folytatni, így aztán családostól (és szomszédostól)felkerekedik Európába, hogy ott mindenféle őrült kalandokba kerülve igyekezzen megfelelni az elvárásoknak.
most posts by TM
0
2008. október 29., szerda 13:59
Úgy tudom, hogy ez a szinkron is beérkezett a kiadóhoz az emlékezetes flinsztonszinkron-begyűjtő akció alkalmával. Ha mégsem így lenne, máris veszem a kabátot, s viszem a kópiát az FHE-nek. :)
most posts by TM
0
2008. október 29., szerda 13:59
Kérdezném hogy ez a film tulajdonképpen miről fog szólni?
0
2008. október 29., szerda 13:56
Naná! :)
most posts by TM
0
2008. október 29., szerda 13:55
Akkkor ebben is a híres Csákányi- Márkus- Psota - Váradi párost hallhatjuk majd, nem?
0
2008. október 29., szerda 13:47
Üdv Dilibogyó!

Ne aggódj, a Frédi a csempész-rendész a Romhányi féle szinkron lesz, ugyanis épp a rímhányó adta neki ezt a címet. Amikor a kilencvenes évek elején a ZOOM Kft kiadta a videókazettát, akkor változtatták meg a címet tükörfordításra.
Veled együtt magam is régóta várom, hogy egy gyári példányom legyen ebből a CSODÁBÓL, melyből napestig lehet idézni a legendásabbnál legendásabb sorokat:

"Itt egy sikátor, most elbúcsúzunk a hapsikától!"
"Tudok egy úri helyet, ahol a tálban túrni lehet."
"Elviszlek téged egy éjjeli lokálba, s csöröghetsz velem a lábadat dobálva"
"Ha rám bízzátok, kihozom a pizzátok."
"Frédi, táncoljunk ketten a kőparketten!"
"Jobb csörögni, mint ücsörögni."
"Itt a pizza, papizza!"
"Kössék fel a kötőféket, indítjuk a lökőgépet!"
"KÖssék fel magukat az övre..vagy fordítva, landolunk az Orrlikra!"

s az abszolút numeró únó:

"Elromlott a kábítószer-mószer-műszer rakőta eszmélője, mert görbeszínusz került a feszmérőbe."

Az utánozhatatlan édes magyar anyanyelvünk hihetetlen találkozása egy remek egészestés rajzfilmmel.

Röviden:  subidubidúúúúúú!!!
most posts by TM
0
2008. október 29., szerda 13:46
No most elkezdtem vacillálni. A BD ára lement, a dvd-s extra csomagolású Batman filmek árai pedig fel.
Ebből az lesz, hogy törlöm a dvd megrendelést és befektetek a 2 lemezes blu-ray változatba. Árban nincs difi. Lejátszó még(!) nincs, de ez már csak idő kérdése.
0
2008. október 29., szerda 13:27
Sötét lovag és Batman Begins BD rulez!!!
0
2008. október 29., szerda 13:16
Wow. Úgy látom, ez a Frédi, a csempész-rendész ugyanaz, amit anno "A férfi, akit Flintstone-nak hívtak" (vagy valami nagyon hasonló) címmel láttam. Hány éve keresem ezt mindenfelé... cím alapján úgy tűnik, új szinkront fog kapni. Jól sejtem?
0
2008. október 29., szerda 13:07
Viszont a BDsek örülhetnek...:) Szép kiadásokat lehet majd beszerezni.
0
2008. október 29., szerda 13:06
Pedig annyira reménykedtem, hogy a Blade Runner is megjelenik végre... így marad a jövőév, jobb esetben...
0