Keresés

Budapest Film: díszdobozok decemberben

2008. november 9., vasárnap 2:57
Lehet tudni valamit hogy mikor kerül fel a kínálatotokba?
0
2008. november 1., szombat 12:52
Még szerencse, hogy nem fizettem vagyonokat az InterCom-os Kék Bolygóért! ;-) Remélem - és bízom benne, hogy az eddigi hagyományokat követve - digi lesz.

Kusturica díszdobiból már megvan az előző, de 4e Ft-ért sanszos, hogy melléugrik ez is! :-D
0
2008. november 1., szombat 12:35
Offline egész évben láttam Mylord dobozokat, azt nem tudtam, hogy itt nincs, mivel célzatosan nem kerestem, de hiszek neked, mert rendes vagyok. A hosszú álomlistáról meg csak annyit, hogy az Xpress kívánságlistámat úgy fél- egymillióból lehetne kipucolni, s örülök, amikor néha egy frissebb címet is sikerül venni, mert folyamatos a para, hogy valami elfogy a boltokból, így állandóan a régebben kiadottakat kergetem. Ezért is irigylem azokat a nagymenőket, akiknek már a decemberi kínálat is kevés, s már a jövő évi megjelenéseket illetve az eddigi elmaradásokat reklamálják. Csóró ügyvezetőként nem bírom tartani velük a lépést. :)
most posts by TM
0
2008. november 1., szombat 11:44
Most megdöbbentem.
1 éve hónapokig téma volt a doboz.
Jól átverte a bufi a gyors gyűjtőket.
Off: Épp most néztem a jézusos filmet, hogy szinkronosan kiadják jó áron, pedig most akartam liciten megszerezni, még nem láttam ez meg az én hiányosságom.
0
2008. november 1., szombat 11:33
T. 16-os!

Az említett doboz meglehetősen régóta bizonytalan státuszú. Továbbá felhívnám a figyelmét, hogy nem felejtettem el megvenni a dobozt, mindössze a megvásárolandó DVD-k listáján ragadt, valahogy mindig jött olyan, ami priorítást élvezett, de most, hogy láttam, hogy ismét kapható lesz, előbbre helyeztem a listán. Kéretik nagyobb megértést tanusítani a hosszabb DVD-s álomlistával rendelkező DVD vásárlók irányába. Köszönettel egy DVD-gyűjtő, aki még NEM vette meg a Csengett, Mylord dobozt.
0
2008. november 1., szombat 11:26
Meg is venném reális áron csak a dobozt, de a leárazással 14 ezer lett a különbség az összecsomagolt és a csomagolatlan különálló közti különbség, így nézve inkább el lett iszva az ára.:)
0
2008. november 1., szombat 11:13
A Hallónak igazán szép a doboza, az egyik legsikerültebb hazai dizájn.
(gondoltam megemlítem)
:)
most posts by TM
0
2008. november 1., szombat 11:10
Amennyiben a Halló sorozatot teljes sorozatnak írják akkor a 10 lemez eléggé kevésnek tűnik. Szerintem elírták, mert 10 évad volt ha jól emlékszem 16 lemez.
Én örülnék egy külön megvásárolható gyűjőboxnak is, mivel szerintem a tavaly karácsonyi leárazáskor rengetegen megvették, külön- külön a részeket. Amikor a Csengetett üres dobozért zargattam hónapokon keresztül a Bufit, akkor azt mondták nem lesz külön megvásárolható doboz. Azóta is már lassan 1 éve rengeteg helyen,  igazából turis szinten kapható a sorozat. Valószínű, hogy valamilyen értékesítési mítingen úgy döntöttek , hogy már 400 ért sem fogyó filmeket mégis díszdobozolják, hátha egyben hamarabb elmennek. Az xpressen is ölik egymást az emberek a díszdobozokért.
0
2008. november 1., szombat 10:54
Persze egyetértek, biztos van és lesz olyan, aki ezekből mazsolázik, én csupán az ötletet, az údonságot, a kreativitást hiányolom ezekből az összecsomagolásokból.
most posts by TM
0
2008. november 1., szombat 10:51
Mylord doboz 2007 november 19-e óta folyamatosan kínálaton van, ezt 2008 decemberi megjelenésként hinteni erős csúsztatás, függetlenül attól, ki mit mikor felejtett el megvenni, kedves 15-ös.
most posts by TM
0
2008. november 1., szombat 10:43
Kedves 11-es,

azért van ember, aki örül a Mylord -nak, mégha már kapható is volt. Mert esetleg az a valaki anno nem vette meg és most úgy érzi, kapott egy újabb esélyt. (magamra mutogató vagyok per pillanat)

Van olyan a fenti dobozok közül, ami valóban kicsit erőltetett, de az újrakiadások azért sokaknak fognak örömet szerezni, persze, akár a kicsit "kínpakkként" összerakott dobozokra is igaz lehet ez, jön ugyanis a karácsony.... Én tudok olyan embert - egy barát - , aki ilyenkor leül Xpress elé (és csak ilyenkor) átnyálazza, milyen díszdobozok vannak és azokból válogat a családnak ajándékot. Neki például, aki évente egyszer vesz ilyen kiadásokat, sok újdonság lesz és ő lesz, sokak mellett a tipikus példája az újszülöttnek, akinek minden díszdoboz új. Még az is lehet, hogy azok is, amiket mi kicsit készer-párosításnak érzünk.
0
2008. november 1., szombat 9:47
A Macskafogó díszdobi az első és a második rész lesz együtt? Mert a második rész olyan hihetetlenül silány fércmű, hogy a polcom naponta lelökné magáról, hiába van mellette az első rész... Csak az első film kell, a másodikat meg lehet a disznók elé vetni.
0
2008. november 1., szombat 0:15
Assszem a Katona lesz a karácsonyi meglepim anyutól, csak még ő sem tud róla :D
0
2008. október 31., péntek 22:28
Az Intercomos kiadásnál természetesen A kék bolygóra utaltam, kimaradt a cím, sorry!
most posts by TM
0
2008. október 31., péntek 22:26
Mint díszdobozrajongó jegyezném meg, hogy ebből a tíz pakkból többet is feleslegesnek érzek. A tíz már eleve csak nyolc, mivel a Mylord és a Halló ugyebár ezeréve kint van, tehát ezeket ujdonságként hirdetni olcsó fogás.  A silány harcművészet- és a turis retró filmeket igazán nem  kellett volna díszdobozba pakolni. A hamis Bruce Lee-filmeket mondjuk én is megvettem, s egy helyen tartom a Warneres igaziakkal. A kiherélt egylemezes filmeknek sem csináltam volna díszdobozt (vagyis gyűjtődobozt) de itt még rá lehet fogni, hogy akinek nem kell az extra és pont nincs meg neki ez a 3 King adaptáció, az örül majd neki. A Kultúrsokkos pakkot érzem a legerőltetettebbnek, ám vizuális típusként előttem van, amint a Mennyből az angyal eléneklése után valaki "boldog karácsonyt!" kísérőszöveggel ezeket a dobozba zárt undormányokat adja átt szerettének. Mellesleg a Ken Park már annyira lerágott csont, hogy azzal már nem kellene ilyen-olyan gyűjteményeket kihézagolni, tabu-gyűjtemény meg sokkoló csomag - mi lesz legközelebb? Kusturica filmek is voltak már egybecsomagolva, csodálom, hogy ezúttal a Macska-jaj kimaradt.
Szóval, kicsit olyan érzésem van, mintha a BuFinál hosszú őszi napokon át agyaltak volna, hogy ugyan mi az, amit még egybe lehetne csomagolni? S a végén ennyire jutottak.
Hogy jót is mondjak, a színház-pakkot igazán izgalmasnak tartom, igaz, hogy az a "legrétegebb", s az Attenborough-összeállítás is kecsegtető, főleg azoknak, akiknek még nincs meg az Intercomos kiadás. Ami ettől még továbbra is kuriózumnak számít, mivel az egyetlen IC-Attenborough.
Összességében az a véleményem, a kevesebb ezúttal többnek bizonyult volna, így egy csöppet izzadtságszagú. Viszont el lehet nézni a kiadónak, mert Universal fronton idén nagyot alkotott, mégha nem is mindig tudja eldönteni, hogy mennyiért árulja őket. :)
most posts by TM
0
2008. október 31., péntek 21:05
Igen, a CSI forgalmát a folytatás bejelentésével lehetne feldobni, nem pedig a már kiadott lemezek hókuszpókuszizálásával, ami egyébként is parasztvakítás, mivelhogy már jó ideje és több helyen egyébként is 9000-ért (ha összeadjuk a két árat) próbálnak szabadulni a két félévadtól. Nem veszik az emberek, mert nem közlik velük, hogy jönnek-e további évadok, vagy sem. Szóval rossz a marketing.
most posts by TM
0
2008. október 31., péntek 20:44
Macskafogó díszdoboz az első és második részt jelenti egybecsomagolva?
0
2008. október 31., péntek 19:48
Az Attenborough csomagnak nagyon örülök és ha engedi a tárca bezsákolom:)
0
2008. október 31., péntek 18:54
A Hallo, hallo díszdoboz milyen kiszerelést takar maga mögött, esetleg digi?
0
2008. október 31., péntek 18:52
Nkätika-val értek egyet, én is jobb szeretném már, ha folytatódna a CSI dvd kiadása itthon. Ugyanakkor bíztatónak találom, ha egybe csomagolva is piacra dobják, csak nem várható a folytatás jövőre?
0
2008. október 31., péntek 18:42
a kiszerelésről még semmit nem tudok, képek pedig az elkövetkező hetekben lesznek.
0
2008. október 31., péntek 18:28
Jamamura azt lehet tudni, hogy a David Attenborrough csomag továbbra is digipackos lesz?
0
2008. október 31., péntek 17:58
én a CSI harmadik, negyedik, ... évadának jobban örülnék :(((
0
2008. október 31., péntek 17:52
kusturica filmek amúgy is tervben voltak 5 film 4ropiért díszdobozban...thx bufi ;) képek mikor lesznek?
0
2008. október 31., péntek 17:31
úgy tűnik továbbá, hogy a CSI első évada is egybe lesz csomagolva: a 6 DVD-t 8.990 forintért vihetjük haza.
0