Keresés

Resszkessetek betörők trilógia

2016. november 13., vasárnap 9:26
Most olvastam: Már négy éve amúgy elkészült (csak dvd-re, ugyebár) a szintén fos 5. rész(!) is a Home Alone-ból...

Abban a kérdéses -szerintem nem rossz, viszont tényleg felesleges- 3. részben pedig feltűnik a kamasz Scarlett Johansson, a "Culkin/Kevin-utód" kissrác nővéreként.
0
2016. november 13., vasárnap 1:13
Számomra már a harmadik rész is egy általam nem látott (de nem is akarom!)  gagyi.
0
2016. november 12., szombat 22:36
Bár szerintem szorakoztató kis családi mozi a 3. rész is (amiben Culkin helyét Alex D. Linz vette át), de -tekintve, hogy már van egy általam nem látott (de nem is akarom!), gagyi 4. része is már...- a Reszkessetek betörők számomra mégis csak kettő, Chris Columbus rendezésében készített moziból áll, a mára már végképp lecsúszott Maculay Culkinnal.
0
2008. november 4., kedd 22:05
Kösz, inkább kihagynám :)
0
2008. november 4., kedd 20:50
Például egy gyorsragasztás? :)
most posts by TM
0
2008. november 4., kedd 20:45
Nekem is sokminden kéne... pff.
0
2008. november 4., kedd 20:31
Igazad van, de a polcon ott vannak és dobozban jobb lenne.
0
2008. november 4., kedd 20:12
Én speciel nem bánom,hogy díszdobozba rakták mind a hármat. Az első kettő alapmű. Igaz,hogy a harmadik részben változott  stáb de szerintem még így is nézhető lett a végeredmény. Jókat röhögtem a harmadik részen is.(Kedvenc jelenetem amikor beugranak a fagyos medencébe: "Jajj de hideg! Befagyott a a se..em!" és utána az az ordítás... :-D ) Szóval nekem tuti vétel!
0
2008. november 4., kedd 20:07
Nekem csak a díszdoboz kéne.
0