Keresés

Múmia harmadszor

2008. november 8., szombat 16:54
39.

Dömi, igazad lehet, de a régi fajtát akkor hol a búbánatban lehet beszerezni? Az engem is érdekelne.
0
2008. november 8., szombat 12:43
Dömi és itt esetleg? Még színesek is vannak! ;-)

http://itmedia.sk/shop.php
0
2008. november 7., péntek 22:42
de csak az a fajta van náluk ami oldalt "lukas".
én ezt a verziót nem szeretem. be megy a por.
0
2008. november 7., péntek 22:31
37.

:-)))

Sz al, akkor beírhatom az elérhetőségüket? Talán nem minősül (nagyon) reklámnak... :-)

A név: Digiflex Kft,
a cím: Bp., 1143, Hungária krt. 69.,
a tel.szám: 06-1-468-2914,
a link pedig: http://www.digiflex.hu

Ha esetleg nem illik őket reklámozni, elnézést kérek érte, és akkor döntsön a modi.

Üdv!
0
2008. november 6., csütörtök 21:28
Szia Dragon! Köszi, most van itthon vagy 300 db, bespájzoltam, mert a forrásom eléggé hektikus. De minden infó jól jön, több szem, több csipa, szóval köszi! :)
most posts by TM
0
2008. november 6., csütörtök 21:21
szóism.: helyet. Bocs...
0
2008. november 6., csütörtök 21:20
32.

tm: 100-ér  drága? Ha nem, tudok egy helyet... ;-) Persze, ha érdekel. De szerintem xpress-szen is emlegették már a helyet.

Ha "ér a dolog", szívesen beírom az elérhetőséget. Gyorsan leszegezem, nem az én boltom, s érdekeltségem sincs benne.

Viszont ha már volt róla szó, bocs a zsezsgésért.
0
2008. november 6., csütörtök 12:34
Még mindig nem vettem meg. :) De már volt a kezemben. Ha megveszem, az lesz az első, hogy lehúzom róla a nem tetsző kartont, aztán beleteszem a lecserélt csúnya tokot, s az egész megy a sutba, a "maradék" pedig a polc ékessége lesz! :)
most posts by TM
0
2008. november 6., csütörtök 12:25
szóval tetszett a párizs, szeretlek? örülök. ;)
0
2008. november 6., csütörtök 12:23
Megintcsak Creeperrel értek egyet. Ha már lenyelem azt, hogy a tokokban lévő színes borítók is az évek alatt a felére vékonyodtak, ergo olyan könnyen gyűrődnek, hogy igazán hozzáértőknek kellene tokba tenni, nem úgy, mint most, ha már a gyűjtődobozok is sokszor olyan anyagból készülnek, hogy hajlakkot kéne fújni rájuk, mert menten összecsuklanak, annyira kispórólták belőle az anyagot, akkor legalább az a nyamvadt tok nézzen ki valahogy, ne legyen olyan ráncos, mint néhai Spéter Erzsébet, s legalább annak az alapvető funkciónak feleljen meg, hogy normálisan tartsa a korongot. Merthogy ez sem mindig teljesül. Amiatt meg végleg nem tudok meghatódni, hogy ezzel 350ezret megspórolnak, mivel nem kértem őket arra sem, hogy 990-ért rombolják a piacot. A BuFinál is ennyi az annyi, (legalábbbis, annál, amit a multiba vitet) ott mégis jobbak a tokok. Költségvetés ide vagy oda, a Cornernak is égő, hogy jó filmet szép borítóban de gagyi tokban kínál. De ez még mindig csak bakfitty, az igazi mélypont az InterCom, annyira pocsékul egy cég filmjei sem néznek ki, mint az övéi.
Ja, és hű de boldog lennék, ha 70 Ft-ért vehetnék minőségi Amaray tokot! :)
most posts by TM
0
2008. november 6., csütörtök 12:06
Ez nyilvánvaló; nem is csodás minőségű kőkemény, masszív, az unokáim számára is tökéletesen használható tokot szeretnék, hanem csak egy fokkal jobbat. Pl. amit a Budapest Film használ, az sem a minőség csúcsa, de nekem tökéletesen elegendő.
0
2008. november 6., csütörtök 12:02
szerintem abban, hogy nagy stúdiófilmeket ilyen olcsón megvehess, az is közrejátszik, hogy ilyen tokokban vannak a filmek. igen, én is sajnálom, hogy ide jutottunk, de nézd pl. így: ami neked 70 ft-ba kerül, az a kiadónak címenként 350.000-be.
0
2008. november 6., csütörtök 11:55
Igazad van! A tokot azért nem említettem, mert azt már szinte minden kiadó minden lemezénél vásárlás után kapásból cserélem.
most posts by TM
0
2008. november 6., csütörtök 11:39
Egyetlen dolog aggaszt csak engem: a 990.-es kategóriában megjelent kiadványaik tokjai egy picit lehetnének jobb minőségűek. Amúgy teljesen oké.
0
2008. november 6., csütörtök 11:32
Magam is drukkolok a Selectnek, már a kezdetektől bíztam bennük, amikor mások még nem igazán. Ha majd leszoknak a "szinkronizált" csíkról is, akkor fognak felnőni, legalábbis az én szememben.
most posts by TM
0
2008. november 6., csütörtök 11:16
szerintem pedig arra akart utalni, hogy ezen a piacon ez a fajta választási lehetőség már nem túl életszerű. én azért bízom benne, hogy bejön a select számítása.
0
2008. november 6., csütörtök 11:02
21: Winnie szerintem azt szerette volna mondani, hogy vérig van sértve, amiért nem 990-ért jelenik meg azonnal kétlemezes fémdobozos formában a film és gondolom bosszús, amiért van egylemezes változat is, tehát nincs sok esély arra, hogy fingért megvehesse majd a fullextrás változatot. Ezért mondom, hogy jó ez a kiadói hozzáállás, mert a Winnie-félék most döntés előtt állnak, hogy kinyitják-e a pénztárcájukat, a rajongóknak meg van választási lehetőségük és örülhetnek, mint én is :)
0
2008. november 6., csütörtök 10:56
a technika lehet, hogy fejlettebb volt, viszont a második részt roham munkával forgatták, 9-10 hónap alatt rakták össze mindennel együtt, ami egy nagy, számítógépes effektusokkal rendesen megtömött filmnek nem tesz jót.
0
2008. november 6., csütörtök 10:23
Nekem megvan az első kettő BD-en, de abban már nem vagyok biztos, hogy a harmadikat is berendelem. Moziban sem láttam, úgyhogy valószínűleg először majd kikölcsönözöm és utána döntök csak. Az első kettő hihetetlen jó kép- és hangminőséggel jelent meg Blu-Ray lemezen, valamint azok voltak az első PIP-es lemezeim is, úgyhogy nagy újdonsághatása is volt a dolognak :) Viszont meglepő módon a Múmia 2 CGI effektjei sokkal inkább műnek hatottak, mint az elsőben levők, hiába volt újabb a film és (gondolom) fejlettebb a technika.
0
2008. november 5., szerda 23:52
Logikusat biztos nem. Legalábbis én nem találtam abban, hogy valami olyan folyik, ami csak "max. a rajongóknak kedvező". Hiszen ami a rajongóknak kedvező, az spec. az lehet, hogy megvesznek mindenféle verziót (ami ugyebár anyagilag nem is olyan kedvező, dehát a rajongó nem mérlegel) ha viszont költenek a cuccra, az egyenes arányban a kiadónak is kedvező, tehát mindenki mosollyal a száján aluszik.
Hol itt a hiba?
most posts by TM
0
2008. november 5., szerda 23:36
Winnie, ezzel mit akarsz mondani?
0
2008. november 5., szerda 23:28
Szerintem nem kéne már a Múmiát tovább rontani. Igaz már ez a 3dik rész sem kellet volna. Ha kiadják díszdobozban kiváncsi vagyok szép lesz-e vagy sem.
0
2008. november 5., szerda 22:23
@17.
"ebben semmi normális nincs. max a rajongóknak kedvező, egyelőre irracionális magatartás"

Remélem azért a piac majd máshogy dönt...
0
2008. november 5., szerda 22:00
"A diszdobozra vágyóknak talán érdemesebb várni egy teljes Múmia dobozra, mert jön a:
The mummy 4. - Rise of the Aztec (2010)"

butaságokat azért nem kéne terjeszteni. ez egyelőre csak szóbeszéd, lehet, hogy valami videós gagyi lesz, de a 2010 pláne necces. és, a mummy 3 jó nagy bukása után (mert ugye hónapokkal a premier előtt merült fel ilyesmi), ami után felződött az amerikai bevétel, nem sokan fognak pénzt adni rá.

ettől persze még lehet.
0
2008. november 5., szerda 21:56
"Ez a normális kiadói magatartás!"

ebben semmi normális nincs. max a rajongóknak kedvező, egyelőre irracionális magatartás.
0